Skön video !!

Världsstjärnorna Ribery och Toni i en skön video.
Vad dessa herrar som båda förmodligen är bäst på sina positioner gör i Tyska Bundesliga (på Svenska Bonnaligan) är för mig en gåta.
But Money Talks....................


Näsby IF !!

image34


Jag har nu officiellt skrivit på för Näsby IF. Jag väntas bli spelklar till  nästa vecka.
Efter en dialog med Ovesholms tränare så förklarade jag att eftersom Murat har slutat o Arber och Nicklas varit skadade i stort sett sett hela säsongen så trvides jag inte riktigt i min nya klubb. Ingen fröjd o köra den sträckan ensam varje gång.
Ovesholm är en klubb med en sammansvettsad gäng där precis som herr Ekewald skrev innan säsongen att det skulle bli svårt o smälta in i gänget. Sen var det andra faktorer också som t.e.x jobbet som hindrade mig från att träna regelbundet och det ultradefensiva taktiken där våra inkast och fasta situationer var vår absolut farligaste vapen. Spela som ensam anfallare var inte alltid lika kul när man inte hade spelare som Arber och Johansen som man fick understöd av.
Inget ont om Ovesholm, taktiken verkar ju funka och Håkan håller bra träningar så jag är ganska säker på att dom hamnar i topp 6 eftersom dom verkligen spelar som ett lag.
Bästa minnet var nog att vi kom till kvartsfinal i Alliansen med ett lag som inte hade gjort 2 träningar tillsammans.

Jag önskar Ovesholms IF all lycka  i serien och ser fram till o möta dom.

Har rätt många vänner i Näsby IF. Speciellt den hetlevrade Haris har varit på mig i stort sett hela året om att komma över. Tränade med dem under försäsongen eftersom dom hade sena träningar 19.30  jag slutade jobbet 19.00. Det passade mig perfekt. Så laget är inte helt nytt för mig.
Fatos är en bra tränare som försöker spela en attraktiv fotboll.
Jag kommer göra mitt bästa för att konkurrera om en plats i startelvan.

Ikväll spelar Näsby IF mot Ovesholm. Det kommer bli en intressant match. Synd bara att man inte var spelklar ;).
Men kommer självklart vara på plats för att skåda.

Intresset är stort !!

image33



Kom precis hem från jobbet. Sålde dåligt idag men jag hade jävligt kul. Vet dock inte vilket som är viktigast. Har några galna kollegor som gör så att jag framstår som lugn o sansad jämfört med dom.

Sen så är det väldigt kul att se att bloggen är populär. Jag har dom senaste dagarna haft minst 140 unika besökare dagligen. Med tanke på att jag bara bloggat i drygt 2 veckor så får man vara jävligt nöjd. It will only get better !!!

Nu till lite notiser !

Varning ! Kommer vara lite väl negativ !!

Inför EM-uppladdningen så stod Gattuso och Ambrossini o testade att skjuta i mål från halva plan. Gattuso sköt och lyckades tydligen komma fram och t.o.m göra mål. Med tanke på att han har ett skott som är sämre en en juniorspelare från en div.6 klubb så var han stolt som bara den. Hela händelsen såg Cassano och smålog. Han kom fram till Gattuso och utmanade honom att göra om "konststycket". Du får 500 euro om du gör om det sa då Cassano.
Gattuso la upp bollen i mittcirklen och missade rejält. Cassano svarade med att säga att "julen bara kommer en gång varje år" samtidigt som han blev 500 euro rikare.

Bloggarens kommentar - Chansen är större att Ronaldinho vinner en skönhetstävling än att Gattuso vinner något genom sin skottstyrka. Tänk att Milan tackade nej till 200 miljoner för en 30 årig Gattuso för en vecka sedan samtidigt som dom förlängde hans kontrakt. Skeppet sjunker !

Tydligen så har Milan har bestämt sig för att satsa på Abbiati nu när man förlorade kampen om Lloris, när man inte ens kunde matcha Tottenhams eller Lyons anbud.

Bloggarens kommentar - Grattis Milan nu har vi europas 3 sämsta målvakter i ett o samma lag. Skeppet fortsätter sjunka.

Kokainkungen Borriello är också klar för Milan. O den här gången anländer han med lite krav. Han skriver endast på om han blir värvad för startelvan.

Bloggarens kommentar - I vilket annat storlag som helst så hade han aldrig ens drömt om en ordinarie plats. Men i dagens Milan så kan även spelare som Borriello ställa krav. Som ersättare så är han varmt välkommen men inte som något annat. Skeppet sjunker ytterligare.

Nu fattas det bara att Shevchenko skriver på och då har skeppet sjunkit ner till botten och AC Milan blir historiens första levande museum.

I mina ögon behövs en 6-7 nya spelare. Men den spelaren som hade räddat skeppet  från att drunka är Dider Drogba. Även fast han öppet gått ut o sagt att han vill spela för Milan så är jag ganska säker på att vi kommer förlora honom till lillebror ,som inte nog med att han växt ikapp. Han håller dessutom på att växa ifrån.


Violinisten från Biela lämnar oss !!!!

image31


Jag kommer mycket väl ihåg sommaren 2005. Varenda gång jag loggade in på internet så hoppades jag att jag skulle läsa att violinisten från Biela var klar för mitt kära Milan. Dagarna gick och oron bara växte att ledningen skulle göra det dem hade gjort ett flertal gånger de senaste åren. Förlora en het och eftertraktad spelare till toppkonkurrenterna.
United,Real Madrid och Juventus ryktades det mycket om förutom Milan. Gilardino som efter sina 50 mål på 2 säsonger i Parma, och det var inte vilka mål som helst. 3 av hans mål rankades av Eurosport bland dem 50 vackraste under säsongen. Inte många spelare som kan skryta med det.

Så jag tillsammans med alla andra Milan fans hoppades väldigt mycket samtidigt som känslan fanns där att nån jävla pissklubb skulle komma o värva honom mitt framför ögonen på oss.
Dagarna gick o det var dags för mig att åka ner till hemlandet på semester. Vi körde bil ner dit. Det var min tur att köra när vi hade passerat halva Tyskland. Jag körde ändå ner till Tjeckien innan vi skulle ta en paus så vi kunde äta lite.
Precis när jag steg ut ur bilen så tog jag mobilen för o se om jag hade fått nått sms. Jag såg att Emil hade skickat ett sms.
Han skrev bara så här. " Vi går nu officiellt ut med att värvningen av Alberto Gilardino är klar. Han kostade 24 miljoner euro så vi får tacka Silvio Berlusconi för denna ekonomiska uppoffring." Orden var från Galliani. Silvios högra hand.
Fy fan vad glad jag blev. Det var som att få ett sms från en tjej man velat ha länge. Hela semestern påverkades positivt.

Förväntningarna var stora för Gilardino som av Parmafansen kallades för Gilagoal.
Men säsongen gick o trots att han gjort 17 mål på sin första säsong i världens mest framgångsrika klubb så fick man försvara honom nästan varje dag. Speciellt kompisarna tyckte att han var för jävla värdelös. Men jag försvarade honom varje gång, för att jag trodde verkligen att han skulle explodera både målmässigt och spelmässigt så fort han blivit lite varm i kläderna.
Men ännu en säsong gick där han totalt misslyckades. Cykelsparkarna från Parmatiden var ett minne blott. Hoppet för Gilardino försvann när han inte kunde ta emot en passning utan att den hamnade 3 meter ifrån. Han fortsatte skämma ut sig när han mot Celtic valde att slänga sig 10 sekunder efter själva närkampen med Boruc. 2000-talets mest pinsamma filmning var nu ett faktum. Nu var tålamodet slut för violinisten från Biela. Lika mycket som Milan fansen längtade till att han skulle skriva på sommaren 2005. Lika mycket längtade dem till att han skulle lämna sommaren 2008. Från att älska honom till att hata honom på 3 år.

Jag gillar Gilardino och jag tror verkligen han lyckas under Prandellis trygga famn. Hittar han bara sig själv igen så tror jag han blir den skyttekung han en gång var.

100 miljoner för Oliveira och 140 miljoner för Gila. 240 miljoner i kassan.
Nu är det dags för Galliani och Co att börja agera, polera flinten kan ni göra under pensionen....................

image32
                              Violinisten från Biela


No more Chinkmovies.............

   image30
                   Var tog stoltheten vägen ?  En kines med rastaflätor !


Efter jobbet jag så körde jag hem o åt, o sen körde jag direkt till gymmet.
Jag tror fan jag blivit svagare under den senaste tiden. För 3-4 veckor sedan tränade jag med 35 kilos hantlarna när jag tränade brösten. Nu har jag gått ner från 32,5 till 30 kilo. Det är jävligt konstigt eftersom jag varken har tränat för hårt eller för lite. Utan jag har tränat precis som vanligt. Fortsätter det gå neråt så är det jävligt skumt.

Såg The forbidden Kingdom igår. Jet Lis och Jackie Chans första film tillsammans. Vantligtvis så har jag slutat se på chippefilmer eftersom dom sista 20 varit "ris" (Fy fan vad rolig jag är). Men eftersom dom 2 största chipparna var med i samma film så vara jag tvungen o ge den en chans. Fy fan vad dålig den var. Jet Li var någon jävla halvapa och halvmänniska, fy fan vad ful han var. Han flög o skit. Medans Jackie Chan försökte spela full halva filmen innan jag stängde av skiten.
Aldrig mer Kinesfilmer säger jag bara !!

Ikväll såg jag tillsammans med Mirnes,Brorsan och Biffen What happens in Las Vegas. Den filmen var jävligt rolig. Gillar humorn. Det är ungefär sån humor jag har. Eller försöker ha............. Den får 8/10. Chippefilmen får 1/10.

När det gäller transfermarknaden så går det trögt. Förstår inte hur Barzagli kan välja bort Milan,Juventus och Fiorentina för att gå till Wolfsburg. Vad tänker killen med ? Vem fan vill gå till ett tysk mittenlag ? Han kan ju inte va fullt frisk alltså.

Skönt o va ledig imorgon. Ska in till stan o bara chilla........................

Zlatans farsa är bara för skön.............

Att Zlatan kan göra sjuka tricks har jag aldrig tvekat på. Det roliga med denna klipp är o se Zlatans pappa.
Kolla hans bilder i bakgrunden, han älskar verkligen sig själv alltså......
Den andra videon får man se världens mest (kände) homosexuelle domare in action...............


12 Dagar kvar till EM !!!

                   image29

Vilka tror ni vinner ? Jag personligen tror så här.

Vilka spelar i final och vinnararen blir ? 1.Italien/Spanien-Tyskland = Nu är det dags för Spanien att lyckas även fast dom har flest sidledsspelare av EM lagen.
Italien vinner genom inhopparen o Serie A´s skyttekung Borriello. Vinnaren av matchen Italien-Spanien slår Tyskland i finalen.

Vem står för den största överraskningen Lag & spelare ? Laget som kommer stå för det största överraskningen är Spanien. O den enskilda spelaren blir Di Natale med Gomez som outsider.


Vilket lag floppar ? Hmmm Tänkte skriva England men fan hittar dom inte någonstans bland EM-lagen Sad .
Så jag tror på Holland. Dom har ingen världsstjärna längre o då tar man inte sig vidare från gruppen.
Spelare som floppar blir nog Zlatan tillsammans med den stackaren som får agera center i Portugals anfall. Ingen anfallare har någonsin lyckats som Center i Portugal. 

Vem blir skyttekung ? Fick en konstig känsla att Toni skadar sig i genrepet o in kommer Toni-kopian/backupen Borrielo o överaskar alla genom att samma säsong både kriga om att vinna Serie A´s skytteliga och EM´s skytteliga. Men det är tyvärr inget mer än en dröm som bara genom en lätt viskning försvinner. Så jag säger Klose.

Hur långt går sverige?  Jag hoppas dom går vidare men jag tror dom blir 3a i gruppen. Spanien är klara favoriter o jag kan inte tänka mig Hiddinks gubbar misslyckas för den tränaren kan inte misslyckas. Att halva Zenit är Ryska landslagsspelare gör inte saken sämre.

Vem får priset som EM´s bästa spelare ? Andrea................

Vad tror ni ??


Paintball!!!!

                                                              image28
                                                                       Strenght and Honor


Ska spela painball med gänget nästa helg.
Eftersom de flesta av oss är från krigshärjade länder så var det inga problem o få ihop folk. För att intresset till att hoppa in i ett krigsscenario är väldigt lockande.
Vi har kört det ett par gånger och det har varit jävligt kul varje gång.

Det är många frågor som kommer besvaras nästa helg.

Kommer Niclas få "motorstopp" på väg till paintballen? Han har fortfarande inte varit med eftersom det "dykt" upp saker precis innan vi börjat. Rykten går att han är rädd för dom små färgkulorna.

Kommer Mirnes sätta upp tält o campa bakom ett träd under hela kriget?

Kommer Ari fortfarande efter 3000 kulor inte ha träffat någon förutom sina medspelare?
Kommer han att erbjuda sig själv att springa mot hundratals kulor för att vända på flagan? (Alltså göra en Jihad).

Kommer Arber CV Jashari ta av sig skyddsmasken mitt under pågående krig för att tala om för sina medspelare hur jävla bra han är?

Kommer Jetmir "Rambo " Isufi var lika dominant som han brukar ?

Kommer man fortfarande kunna urskilja Haris från alla andra genom att man ser hans nackhår som sticker ut mellan krigsoverallen och skyddshjälmen ?

Kommer vi få höra Murat efter att vi är klara demonstrera ett par Clas Ohlson produkter ?

Hade det varit alkohol inblandat så hade Zoltan garanterat efter en Bacardi Razz tagit av sig kläderna och velat spela naken.

Kommer vi ha kul ? På den frågan kan jag svaret redan nu, och det är jävligt kul..................

Det är fler som ska vara med som Mohinder Issa t.e.x, men eftersom han inte varit med förr så finns det inget om honom att säga.  Ska dessutom höra med några gamla klasskamrater som t.e.x VMA stjärnan Christian Andersson som gör succe i div. 3. Dom brukar vilja va med.


Ladies and Gentleman John Rambo !!!!
Hans filmer är legendariska !!!




 


Transferrykten !!


image26

Här har ni sista veckans transferrykten.
Procenten är endast vad bloggaren tror efter hans efterforskningar och kunskaper.
Kommer bli intressant o se hur många rätt jag har efter den 31e augusti.

Mourinho skriver på för Inter. Sannolikhet 90%
Drogba till Milan 50% Inter 20% Real Madrid 20 % Barcelona 10 %
Robinho till Chelsea 15 % Milan 10 % stannar kvar 75 %
Kaka till Real Madrid 10% Barcelona 5 % Chelsea 5 % Stannar kvar 80 %
Amuari till Juventus 90 % Milan 10 %
Alves till Barcelona 75 % Milan 10 % Real Madrid 10 % Chelsea 5 %
Adebayor till Barcelona 10 % Milan 10 % stannar kvar 80%
Hleb till Inter 50 % Real Madrid 20 % stannar kvar 30 %
Ronaldinho till Milan 50 % Inter 15 %  M.City 5 % stannar kvar 25 % slutar fotboll 5 %
Benzema till Real madrid 30 % Barcelona 15 % United 10 % Milan 10 % Chelsea 10 % stannar kvar 25 %
Nasri till Arsenal 80 % Milan 5 % stannar kvar 15 %
Diego till Real Madrid 40 % Barcelona 20 % Inter 10 % stannar kvar 30 %
Etoo till Milan 40 % Chelsea 10 % Tottenham 10 % stannar kvar 40 %
Barzagli till Fiorentina 80 % stannar kvar 20 %
Vargas till Fiorentina 40 % Newcastle 25 % Real Madrid 15 % Milan 10 % stannar kvar 10 %
Alonso till Juventus 40 % Barcelona 20 % stannar kvar 40 %
Lampard till Inter 15 % Barcelona 5 % stannar kvar 80 %
Elmander till Valencia 50 % Galatasaray 30 % Liverpool 10 % stannar kvar 10 %
Gilardino till Fiorentina 90 % stannar kvar 10 %
Deco till Inter 60 % Chelsea 20 % Tottenham 10 % Milan 10 %
Villa till Real Madrid 70 % Chelsea 20 % Barcelona 5 % stannar kvar 5 %
Berbatov till United 25 % Barcelona 20 % Milan 20 % Chelsea 20 % stannar kvar 15 %

Vad tror ni ? Hur många av dessa rykten tror ni slår in ?


Damfotboll ??

                                    image24


Kristianstad FF är serieledare i div.2. Deras senaste publiksiffra var 370 betalande, sen var det säkert en 30-40 st som "smög" in. Jämför det med KDFF som har haft en publiksiffra på över 2000.

Vart är världen på väg någonstans. På nåt konstigt sätt så är det okej att tycka illa om KFF men skulle man säga något negativt om damfotboll eller KDFF ja då är men helt plötsligt kvinnohatare. Damfotbollen har vunnit mycket tack vare sina försvarsmetoder. Dom kör stenhårt på uttrycket att antagligen är ni med oss eller mot oss. Och eftersom ingen i dagens feministiska samhälle vill vara en s.k kvinnohatare så måste man ju självklart följa vågen.
Och innebär det att gå och se på ett gäng damer som flera år i rad har förlorat mot KFF´s P14 så gör man det.

Kristianstad kommer inte få ett elitlag på många år framöver. Inte när änga-lag som Nosaby,VMA och Bromölla har fått för sig att dom också ska vara med o konkurrera med KFF. Så nu helt plötsligt så ska det storsatsas hos änga-lagen och då hatar man ju självklart KFF. Samtidigt som damfotbollen i Kristianstad växer.
Det kommer bli som i Umeå. Där herrlaget krigar i div.5 medans damlaget slåss om att bli europamästare.

Om inte änga-lagen börjar inse sina begränsningar och agerar farmarlag/Bylag till KFF så som dem bör. Samtidigt som folk slutar hata dem helt utan anledning, utan bara för att det är fräckt så kommer det se jävligt mörkt ut för "Kristianstads stolthet".

image25
                Var det bättre förr ??

Intressant fakta !!!

image23

Här har ni lite intressant fakta om årets finalister...............


Patrice Evra har 23 syskon. Han hade 25 men två av dem har dött.

Cristiano Ronaldo fick sitt namn efter den amerikanske presidenten Ronald Reagan

Michael Essien provspelade för United på 90-talet och blev anklagad för att ha stulit ett gäng United-tröjor (vilket tydligen inte var sant).

Carlos Tevez fick sina ärr i ansiktet när han var 10 månader gammal och drog ner en varmvattenkokare över sig själv. Bocas Juniors erbjöd honom plastikkirurgi för att få bort ärren men han tackade nej.

Park Ji-Sungs pappa gav honom drinkar med grodblod när han var liten så att han skulle växa och bli längre.

Joe Cole blev adopterad. Jag tror det var när han var så liten som två år gammal.

Joe Cole är, på något sätt, besläktad med Mariah Carey.

Wayne Bridge älskar Star Wars och äger en Imperial Stormtrooper klädsel.

Wayne Rooney tänder på äldre damer

Supersexan omgång 7

image22
     Rörlig anfallare ????  Den jäveln i Edenryd punktmarkerade mig matchen igenom.


Kommer inte göra detta varje vecka men det kommer förekomma..............

Näsby IF-Österslövs IF = 2 lag med väldigt dåliga försvarsspel men samtidigt väldigt stark offensiv.
Så matchen blir målrik och Näsby vinner med tennissiffror. 1

Ovesholm- Kiaby = Kiaby helt ur form. Hur dom kunde förlora mot Hjärsås är för mig en gåta.
Matchen blir väldigt målsnål. Knapp Ovesholmseger. 1

Rinkeby - Hjärsås = Jag spelade mot Hjärsås i fredags. Seriens absolut sämsta lag. Hur dom kunde ta sig till sexan är för mig ännu en gåta. 1

Venestad- Edenryd = Tråkig match mellan 2 profillösa lag. Blir det inte kryss så vinner Edenryd på någon tilltrasslad situation där Starnäs fastnar med röven mellan stolparna. X

Viby IF - Önnestad = Har fortfarande ett Vibyhjärta efter mina 4 år där.
Viby har seriens näst bästa anfallspar om båda får vara friska dvs. Jag märkte verkligen hur jävla bra Johansen var först då jag lämnde klubben och fick spela med andra anfallspartners. Rätt lik Mattias Johnsson i Djurgården fast med hjärna.
Trots det så vinner Önnestad övertygande. Vibys juniorer håller inte för sexan tyvärr. 2


Vinnö- Åsum = Intressant match. Vinnö har börjat vinna även andra halvleken nu och vips så börjar man ta 3 poängare. Tror faktiskt dom skräller här. 1

Sjuk Historia !!!!!

image17
                                     Emil "Seedorf" Nilsson


Körde iväg och träffade Emil och Nordgren på Peking resturangen efter B-lagsmatchen som gick rätt bra om man bortser från några efterslängar man fick av Rednecksarna.
Emil berättade en historia som är bland det pinsamaste jag hört.

Han har en kompis från Knislinge som var med om en rätt så ovanlig händelse.
Han satt hemma i lugn och ro. Han visste att hans mamma var på jobbet och att hon inte skulle komma hem förräns 3 timmar senare. Så "killen" som då är anonym här sätter på musik i full volum och sätter sig framför datorn.
Han sätter på en fin erotisk video börjar leva sig in i filmen.
Allt var frid och fröjd och hingsten bara valde mellan olika skönheter tills hans mamma kom hem tidigare från jobbet.
Hon går och knackar på hans dörr men han hörde inget av musiken så mamman öppnar dörren och går fram till honom och tar han på axeln. Stackarn satt och runkade.............

Undrar om han kunde se sin mamma i ögonen dom närmsta 5 åren........................

Annars så smakade maten väldigt bra. Väldigt fin service av damerna på Peking...............


Världens bästa spelare någonsin !!!!



Undrar vad Håkan Mild tänkte efter den matchen ?
Zidane är störst i Frankrike, ser man detta så förstår man varför...............

Sanna historier !!!

image15

Dessa historier kommer från hippies och backpackers som gjort bort sig under deras resor.
Hittade ett forum med sådana historier.
Här är några som är intressanta !!!

Martin //

PINSAMT!!!
Var med en kompis i Thailand och gjorde bort mig minst 1 gg om dagen här är en som vi fortfarande skrattar åt.

Eter flera dagars illamående och ont i magen så bestämde jag mig för att göra det bästa av situationen, min lösning var att äta mycket fett mat så vi begav oss timm Mc Donalds. Vilket var inte det bästa halv vägs ner på Kosan så blir jag akut skitnödig, springer im på närmast hotell och lånar dasset. Chockad såg jag att skitet var GRÖNT!!!
Blir skräckslagen och tillsamans med min vän drar vi till apoteket.
Där står två unga thai tjejer(förstås)och fattar inte ett ord av vad jag säger och irriterad som jag var skrek jag rakt ut över hela apoteket; My shit is green och pekar på kondompaketet brevid kassan!!! Klart så var apotelet fullt med andra turister som vände sig om och i kör med thai tjejerna skrattar åt mig!!!!

Nästa dag sitter vi i en buss till Kambodja och tro inte att jag hamnar framför ett par killar som var på apoteket. Så när dom ser oss komma säger den enne killen ; Witch color is you shit today!? Och garvar!!!

Anna ///
Här kommer nog den värsta felsägningen av alla. Man tror knappt det är sant. Men det är det.

Min kompis reste i Nya Zeeland. Där träffade de ett apr engelsmän. Engelsmännen frågade om tjejerna ville följa med på en vandring.
Det ville min kompis, men kunde inte, på grund av skavsår. Övre kanten på hennes kängor var för trång.
Vad säger hon då?
â?" I would like to, but my "kant" is too tight.
Engelsmännen uppfattade det som "cunt", så klart...
(De fattade att hon inte menade DET, men fann sig inte, utan gick därifrån, utan att kommentera, men förmodligen höll de även på att förgås av skratt.)

Men historien slutar lyckligt.
De blev ihop, och är tillsammans än. Och det tog länge innan han vågade berätta för henne vad hon sagt!

Daniel G //

Värsta var när jag var på en ö utanför Borneos kust för att se på sköldpaddor. Innan dom släppte ner sköldpaddsungarna i havet fick besökarna chansen att hålla i ungarna. Jag tog den chansen men råkade av misstag att tappa den lilla saten ner i en brunn. 20 pers stod och stirrade på mig med blickar som kunde döda. Dock lyckades vi lyfta upp gallret och plocka upp stackarn, mindre kul var att det låg döda ungar i brunnen. Fick självklart höra om händelsen av mina resekamrater resten av resan. ;)


Oskar //

kanske inte så kul, men iaf...
va i thailand för ett par månader sen, hade varit ute på krogen och skulle vingla hem från cactus bar på koh pah ngan, så när jag går genom en mörk gränd hoppar två transvestiter fram och rånar mig, hade inga pengar kvar efter krogrundan så det blev till att löpa med två stycken thaipojkar hack i häl :)




Jens //
Det jag har att berätta är enormt roligt för mig...men inte för mina tre vänner.
Jag hade stött ihop med tre enormt partyglada svenskar i Bangkok. Och eftersom en av dom tydligen varit där en gång tidigare så tyckte dom att dom visste allt om stället.
Grabbarna tog som sin uppgift att lära mig allt om Thailand. Dom förklarade bland annat hur man ser skillnad på riktiga brudar och dom ,som dom sa, vidriga "ladyboysen".

Efter ett par timmar och en stor mängd alkohol så tröttnade jag på deras överlägsna "jag vet allt" attityd.
Jag tackade grabbarna och sa att jag ville bjuda dom på en oförglömmlig upplevelse som tackför all information.
Det var dom så klart med på.

Jag kilar bort till bartendern, som jag känner mycket väl, efter att ha tillbringat dom senaste fem vintrarna här.
Jag förklarar läget med dom tröga svenskarna och det spratt jag vill spela dom. Bartendern skrattar gott och lovar att hjälpa mig.
Tillbaks till bordet och 10 min senare dyker 4 enormt vackra thailändskor upp. Jag frågar grabbarna vad dom tycker om flickorna och dom är enormt lyriska.
Flickorna försvinner ned under bordet och börjar ge oss en skönt behandling.
Det går ganska fort för pojkarna och när alla är klara frågar jag mina svänska vänner vad dom tyckte.
Dom är otroligt glada och mycket nöjda.
Då vänder jag mig till "thaitjejerna" och säger: THANK YOU BOYS!
och som vi kommit överens om så drar dom upp kjolarna och visar kukarna för mina svenska vänner.

Svenskarna sitter med gapande munnar och jag och mina ladyboys passar på att snabbt försvinna. 
 


Legend !!!

image8


Sidan har haft många besökare för o vara första dagen.
Det lovande ut.
Inom kort så ska det publiceras rätt många historier där någon i vår omgivning varit inblandad.
Kommer bli intressant.

Imorgon ska det tränas fotboll direkt efter jobbet. Måste börja träna regelbundet nu om jag ska få starta matcherna . Tydligen är jag inte så pass mycket bättre än dom andra i anfallet för att få starta även fast jag inte kan träna varje gång.
Börjar dock få en måltorka. Har startat 2 matcher o hoppat in sista 20 min i 2 matcher utan att göra mål.
Målchanser har jag skapat i massor men bolljäveln vill inte in.
Förlorade 500 kr av Arber "Benke" Jashari  igår när vi lirade lite på skoj. Han har redan frågat 7 gånger efter pengarna. Undrar om det blir den 8e gången imorgon.
Han är rätt skön men samtidigt lite speciell. Hoppas han tränar imorgon,tråkigt att köra o träna själv med folk som man knappt känner. Den enda gången dom öppnar munnen är när dom skriker lite tyst "släpp bollen "



En trogen man !!!

image7

Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss.
Det var bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 20, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan.
En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över. Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster. Jag var i chock, och kunde inte säga ett ord.
Hon sa "Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig." Jag var som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna. När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig. Jag stod där en stund, sen vände jag om och gick rakt mot ytterdörren. Jag öppnade dörren och gick mot min bil.
Men ser man på, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna. Med tårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa "Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test  vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter. Välkommen till familjen!"


Och moralen i den här historien är: Förvara alltid dina kondomer i bilen .

En sovande bekväm björn kommer vakna !!

image6


Jag såg första halvlek av Torino-Fiorentina  på jobbet på en 30 Plasma-skärmar.
Att Fiorentina hade förlorat de senaste 5 bortamatcherna gjorde inte mig mindre nervös.
För självklart skulle ett Torino som inte hade något att spela för förlora hemma mot ett hungrigt och ungt Fiorentina ?
Torino spelade bra och Rosina var pigg så jag var lite hoppfull iaf.
Så första halvlek hade jag ena ögat på dom alla Plasma-skärmarna som visade matchen och andra ögat på kunderna.

Jag slutade 4 och körde direkt hem för o se andra halvlek. Det var bara Torino matchen som var intressant för min del, för visst ska Milan vinna sin måste match. Hade ingen signal hemma av någon konstig anledning så jag fick köra till en kompis och väl där såg jag Zlatan avgöra ligan samtidigt som Oswaldo gjorde sitt livs viktigaste och vackraste mål för sitt kära Viola.
Då var det kört för denna säsong och man fick köra hem med många tankar i huvudet samtidigt som brorsan jävlades för fullt.

Men nu skiter vi i det och kollar framåt istället !!!

Så här ser det ut ljust nu.

Spelare ut -

Cafu och Serginho gick ut i fredags o sa att dom båda slutar med fotbollen efter matchen mot Udinesse.
Det är 2 stora legender som gjort mycket för Milan.
Dida är klar för Cruzerio. Kontraktuppsägningen är ömsesidigt, så han får 4,5 miljoner för o lämna klubben tidigare än planerat.
Gattuso kommer efter Udinesse matchen bekräfta att han lämnar för Bayern Munchen.
Gilardino är enligt bekräftade källor nästan klar för Fiorentina.
Simic kommer också lämna. Vilken klubb han väljer återstår att se. Han kan vraka o välja bland engelska pissklubbar.
Ronaldo lämnar också Milan. Om han fortsätter i Brasilien återstår att se. Där kan han älska med Shemales hur mycket han än vill. Klart är iaf att han lämnar.
Brochi ryktas det rätt mycket om men inget är bekräftat. Bort !!!!!!
Yoann Gourcuff lämnar Milan han spelar i Frankrike nästa säsong. Om det blir ett lån eller permanent återstår att se.

Spelare in -
Flamini klockren värvning. Kommer göra succe tillsammans med Andrea i mitten.
Hugo Lloris Frankrikes nästa stormålvakt. Har gjort storsucce i Nice. Enligt källor är han en läkarundersökning från att skriva på.
Abbiati kommer komma tillbaka från lån.
Amuari eller Drogba ? Vem av dom som kommer återstår att se. För undertecknad så spelar det ingen roll. Båda passar Milan perfekt.
HästenDinho. Gipsy-Barca vill ha för mycket pengar, så just nu står det stilla där.
Zambrotta letar hus i Milano så han är nästintill klar för oss.
Zapata är det inget berkräftat om men han är för mig en personlig dröm.
Borrielo kanske återkallas tillbaka. Men jag tror dock inte han vill riskera sitta i bänken så han kommer nog stanna kvar i Genoa. Skyttekung i Serie A !!


Slutsats = Det kommer bli en jävligt intressant Mercaton !!!


En levande Legend !!

En levande Legend !!

Jag dedikerar denna blogg till Ärkelängeln Batigol !!!
Världens bästa anfallare genom alla fina tider...............

Välkommen till min nya blogg!

image18

RSS 2.0