Truppen mot Winnö

 
Truppen till Fredag.
 
Samling Björkvallen 1815 Matchstart 1915 K-Bois-Vinnö
 
Tobbe R
 
Jetmir B
Niklas
Marcus A
Adde
 
Fiton
Armin
Macke N
Dzemal
Emil
 
Kadri
 
Fatos
Jetmir I
Hamza
Arber
 
 
Hälsningar
 
Peter

Vinst för Bois i en underhållande match







Efter 0-9 förlusten hemma mot Önnestad så var det Rinkaby som skulle få känna av revanschens sötma.
Bois kunde ställa upp med en väldigt stark trupp där några av bänkspelarna var den f.d div.2 spelaren Tobias Ursprung, men även Superetta-spelaren Arber Jashari som är tillbaka efter skada. Även undertecknad gjorde comeback efter sex veckors frånvaro.

Matchen var nog den mest underhållande hittills i år. 12 mål och 3-9 till Bois favör blev slutresultatet.
Efter hela försäsongen som mittback så fick jag prova på en ny position som högerback. Det funkade rätt bra. Jag stod för en assist till Issa,samt frispelade Arber. Dessutom var jag väldigt nära på att göra mål. Samtidigt upphävde jag offsiden på deras tredje mål. I normala fall är det ju mitt fel när man som ytterback upphäver offsiden men i dom här divisionerna anser jag en av mittbackarna alltid ska ta djup. Det går helt enkelt inte att förlita sig på offside i Sveriges 8e division. Ett bra exempel är tex matchen mot Önnestad. Men jag vet att det säkert finns folk som inte håller med så jag får väl ta på mig den.:)

Själva spelet var annars väldigt bra. Vi spelade stundtals väldigt bra fotboll där rörligheten var stor..
Å andra sidan var det ingen press alls från Rinkabys mittfältare. Och sätter man inte press på en sån som Dzemal. Då har han allt som oftast en bra dag. Han fick flytta in centralt i mitten efter att Fatos petats då han varit blek i några matcher i följd. Det resulterade i 4 assist från Dzemaldinho och det kunde blivit ännu fler om både jag och Arber satt våra målchanser.

Matchens prestation: När Bois har en bra dag är det oftast svårt att välja matchens prestation. Det står mellan Issas hattrick där två av målen var av högsta klass, Niclas två långskott där det ena målet med vänstran var något utöver det vanliga och Dzemals passningar matchen igenom. Men jag väljer nog Issas tre mål eftersom han under hela året missat väldigt mycket så var ett hattrick verkligen utöver det vanliga.

Matchens fem bästa lirare=

JJJJJ- Dzemal- Oftast ojämn med en hög felprocent. Men när han har en bra dag då jävlar är det inte många som presterar bättre. Leder han assistligan i Bois kanske?

JJJJ- Issa- Första halvleken pratade vi om vilken rubrik jag ska ha på Jetlagg. "Missa gör det igen" efter att Issa missat tre klara frilägen. Men i andra halvlek kom han ut som en ny människa. Nickmålet från passning av Bois nye Cafu höll väldigt hög klass. Totti-chippen fick publiken att höja på ögonbrynen.

JJJ- Niclas- Två långskott från en mittback.. Det ser man inte ofta.

JJ- Markus- Spelade enkelt och stod rätt centralt på mittfältet. Väldigt viktigt i ett lag som Bois där det annars är stora ytor mellan försvar och mittfält.

J- Armin- Gnällde lite helt i onödan trots bra spel i slutet. Fick dock en liten utskällning av den mer rutinerade Arber, vilket lugnade ner honom. Men annars gjorde han som vanligt sitt jobb på ett bra sätt.

Övriga resultat:

Omgång 10
Måndag 6 juni
15:00 Önnestads BoIF - Nävlinge IF 9 - 0
Torsdag 9 juni
19:00 Gärds Köpinge IF - Näsby IF 2 - 1
Igår
19:00 Rinkaby GoIF - Kristianstad BoIS 3 - 9
19:00 Yngsjö IF - Ignaberga IF 2 - 2
19:00 Venestads IF - Skepparslövs IF 4 - 0
19:15 Vinnö IF - Linderöds IF 2 - 3


Såg för övrigt en halvlek av KFF-Norrby. Fy fan vilken förändring. Man fick se en teknisk och underhållande fotboll på Kristianstad IP. Annat var det när träbenen Boven,Tomasson och Senften förstörde grässmattan bara för några år sedan.


Storförlust på Björkvallen




Fredagen kommer bli ihågkommen för den stekande hettan, storpublik och även utklassningen som ägde rum på Björkvallen.

 

Tänkte först analysera matchen lite mer detaljerad. Men vi vinner inget på att kritisera laget när vi som minst behöver det. Jag tror att dom som spelade vet vad dom gjorde för fel.

Allt gnäll på plan däremot förstår jag inte. Det är samma visa varje förlust.

Det är i praktiken helt omöjligt för Bois att vända ett underläge när dom negativa kommentarerna hörs så fort första baklängesmålet kommer.

 

Matchens prestation stod annars Önnestads Emil Ashoor för. Trots begränsad speltid (pga skada?) så hann han med att göra fyra mål.¨

 

Matchens kalkon stod Bois-försvaret för. NIO insläppta mål? Hur dålig dag man än har så måste stoltheten komma in och sätta stopp vid åtminstone 0-5?

Mittfältet i Bois hade inte heller en bra dag. Armin är väl den enda spelaren som gjorde en godkänd insats.

 

Vi har tydligen väldigt svårt mot de bättre lagen i serien.

Men efter regn kommer sol...


Svidande förlust mot The Bombers

Det small verkligen till på björkvallen. Bois-Önnestad 0-9. 7 insläppta mål mot Yngsjö och 9 mot Önnestad... När motståndet blir bättre så viker Bois verkligen ner sig. Jag lovar en längre analys senare. Först låter vi detta sjunka in ett tag...

Truppen mot Önnestad

Fredagens trupp mot Önnestad   Samling Björkvallen 1800 Matchstart 1900   Raffe Tobbe mv Hamza Niklas Jetmir B Adde Dzemal Armin Fatos Fiton Kadri Tobbe Issa Haris Mirnes + 1     blir klart i em/kväll    

RSS 2.0