Månadens profil - Ronnie Larsson


r

Nu är det dags för en intervju med Kristianstads mest efterfrågade person. Varje gång vi frågat någon vem dom vill att vi ska göra en intervju med så har dom flesta varit eniga.
För att intervjun skulle vara så intressant och så innehållsrik så möjligt så har jag tagit hjälp av min kollega Kristian Johansen, Nosaby IF-spelaren och f.d KFF-profilen Emil Nilsson och till slut talangen som endast förblev en talang Murat Isufi.



Välkommen till jetlagg Ronnie. Hur står det till?
Tack bara bra,

Namn: Ronnie Larsson
Ålder: 52 år
Familj: Hustru Irene 2 vuxna barn Jennie och  Daniel
Klubbar du spelat i: Kristianstad BI och Ovesholms IF
Favoritklubb: Barcelona och Manchester United
Favoritmat: Husmanskost
Bästa film: Gudfadern filmerna
Bästa bok: Trägudars land av Jan Fridegård
Favorithemsida: SR.se för att kunna följa fotbollsresultaten live.

Är du nöjd med säsongen hittills?
Eftersom vi är nykomlingar i Ettan, måste man vara nöjd med att vi ligger 2:a efter 10 spelade omgångar.


Vad har du för förväntningar inför säsongen?
Förhoppningen inför säsongen var att vi skulle ha ett så pass slagkraftigt lag så att vi kunde vara med och slåss om en topplacering.


Vilken spelare tycker du har presterat bäst hittills under säsongen?
"Hirsa" är den spelare som jag tycker varit nyttigast för LAGET så här långt under säsongen.


Har Niklas Nordgren motsvarat dina förväntningar?
Niklas har spelarkvalitéer som skulle kunna göra honom till allsvensk spelare och framförallt under de senaste omgångarna har han visat vilken duktig fotbollsspelare han är, jag är säker på att han kan höja sig ytterligare ett "snäpp" under fotbollssäsongen om han bara får vara skadefri.


Berätta lite om din egna fotbollskarriär.
Jag har spelat fotboll i hela mitt liv, först som ungdoms spelare i KBI och sedan som senior i Ovesholms IF, Jag hade förmånen att spela i OIF under 70-talet, då vi hade ett slagkraftigt lag som kunde utmana de bästa lagen i stan på den tiden ( IFK Kristianstad och Vilans BOIF ). Jag spelade framförallt mittback och central mittfältare. Min möjlighet till satsning på fotbollen var dock begränsad, jag började jobba i sportaffär som 17-åring och affärsjobb i kombination med fotbollskarriär var inte möjligt på 70-talet.


Tycker du att Kristianstad har kapacitet att ha ett lag i Allsvenskan alternativt Superettan?
Stans storlek tycker jag absolut borde räcka till att ha ett lag minst i Superettan.


Vad har städer som Borås, Kalmar och Halmstad som inte Kristianstad har?
Tradition, näringsliv, politiker och en kommun som vill satsa och har tilltron till att ett framgångsrikt Elitfotbollslag på herrsidan främjar hela stadens profil och marknadsvärde. 


Vilka fördelar har Mjällby AIF som klubb förutom att de är etablerade i Superettan?
Jag tycker inte att Mjällby AIF har något som inte Kristianstad har, bortsett från att de har gjort ett bra jobb att ta sig dit de befinner sig idag. Når man Superettan innebär elitstatusen i Svensk fotboll att man får ekonomiskt stöd från SVFF som möjliggör en offensivare satsning. Sanningen är att ekonomin är väldigt avgörande för de sportsliga förutsättningarna.


Förklara vilken roll riskbolaget "Coming stars" har i KFF?
Coming Stars investerar i lovande fotbollsspelare, man möjliggör för KFF att ekonomiskt kunna ha spelare av högre fotbollskvalité i laget. Skulle sedan någon av dessa spelare säljas får Coming Stars avkastning på sitt insatta kapital. Spelare som man på senare år stöttat KFF med är bl.a Marcello, Lillen, Nordgren, Agardius och Roswall.


Enligt många tyckare så hade KFF inte varit där de är nu om du inte kommit in klubben efter degraderingen till trean. Var anser du att du har bidragit med under din tid i klubben?
Det föredrar jag att låta andra svara på.


Ligger det någon sanning bakom påståendet att du betalt varenda plastgrästrå på konstgräset på Kristianstads IP?
Sanningen är att Team Sportia och Sparbanken 1826 stöttade upp ekonomiskt för att kommunen skulle ha ekonomi att anlägga en konstgräsplan ( man hade inte tillräckligt med pengar anslagna för detta i sin budget ). Jag anser att det är ett måste med konstgräsplaner i Kristianstadregionen om vi sportsligt skall kunna konkurrera med andra fotbollsorter.


Var ifrån kommer citatet "kosta vad det kosta vill!" ifrån? Enligt källor så sades det på en sponsorträff.
Jag kan faktiskt inte komma ihåg var och när någon skulle yttrat sig så.


Hos oss fotbollsälskare i Kristianstad så har du smeknamnet "Ronnie the Gun". Var tror du att det syftar på?
Uttrycket kommer ifrån att jag hade en konkurrent och ägare till Intersport i Kristianstad som hette Lars Bengtsson och som alltid ringde och "gnällde" på leverantörerna när jag var "prisaktiv" i min marknadsföring. I sportbranchen kallades han därför "Buffalo Bengtsson" och jag fick smeknamnet "Ronnie the Gun".


Vem tycker du är dem bästa fotbollsspelaren i stan?
Jag tycker att han finns i KFF men avstår att utse någon speciell. Vi har ett antal mycket duktiga spelare i  truppen i år som på olika sätt är tongivande och väldigt betydelsefulla för laget.


Ditt bästa fotbollsögonblick?
Som spelare var Gärdscupfinalerna på 70-talet en folkfest med tusentalet åskådare som besökte Everöd där de flesta finalerna gick, självklart var det extra roligt när vi i Oveholm vann.

Som tränare, när vi spelade Gothia Cup final 96 och tågade in med svenska flaggan till nationalsången på gamla Ullevi.
Som ordförande i KFF, när vi vann serien direkt 2008, en fantastisk lättnad efter den oerhört tunga degraderingen från ettan året innan
Som åskådare, de senaste EM och VM slutspelen där jag varit på plats och njutit av den fantastiska inramningen ihop med tiotusentals svenska supportrar.

Vilken är din främsta egenskap som ordförande?
Skulle kunna vara att jag är väldigt målinriktad, envis och med en vinnarinstinkt som gör att jag inte ger upp i första taget.


Vem är din förebild och varför?
Har ingen speciell förebild, möjligen kan man inte låta bli att beundra Ingvar Kamprads fantastiska sätt att utveckla IKEA till vad det är idag.


Vad är det bästa respektive det sämsta med Kristianstad?
Fördelen är att vi har småstadens gemyt men med större stads utbud, inte minst som handelsstad. Nackdelen kan vara att det känns som Kristianstad har stagnerat i sin ambition att driva och utveckla regionen framåt inom ett flertal områden.


Om du hade fått ändra något i ditt förflutna, vad hade du ändrat på?
Det finns säkert något man hade velat ändra på, med det känns bättre att titta framåt och se möjligheterna för framtiden

Vad tror du det beror på att ett derby i åttonde division mellan Rinkaby-Vanneberga drar mer publik än en seriematch med KFF?
Jag är inte så säker på att det är så, men man kan konstatera att fotbollen speglar den fantastiska "by"sammanhållningen vi har i Kristianstad vid den här typen av matcher, och hur stort fotbollsintresse det finns i vår region.


Vad kan KFF göra för att öka publiksnittet?
Bortsett från att vår målsättning är att spela bättre fotboll och på så sätt klättra i seriesammanhanget, så måste inramningen och gemytet före och under matcherna bli attraktivare och trivsammare.

Väldigt många anser att KFF satsar lite för mycket etablerade/avdankade äldre spelare. Vad är din åsikt i frågan?
Ett bra sammansatt lag består alltid av klass, rutin och unga hungriga framtidsspelare. Jag tror att vår trupp i år i KFF har den lägsta genomsnittsåldern i Söderettan, kritiken känns därför inte befogad.


Vad hände egentligen med storsatsningen som ni skulle göra på ungdomssidan? Med hjälp av Tommy Björk så skulle ni fostra framtidens A-lagsspelare. Men förutom Emil Nilsson så var det ingen annan i årskurs 85 som lyckades ta en ordinarie plats i startelvan. Även efter det så har ni inte lyckats speciellt bra med att fostra egna A-lagsspelare. Har du någon förklaring till det?
Emil Nilsson och Niklas Nordgren tillhörde båda 85 satsningen. Förutom dessa båda har ytterligare 8-9 spelare från denna årgången tillhört KFF:s a-trupp, både som avbytare och som spelare i startelvan, ex  Erik Lindberg, Niklas Svensson, Daniel Holmgren, Jimmy Björk, Daniel Larsson, Cristoffer Jönsson, Fabio Östlind och Andre Johanesson.
Man måste ha klart för sig att får man upp 1-2 spelare från varje årgång som kan vara tongivande i div. 1 och uppåt så är det godkänt, det är inte många föreningar som klarar av det.
Unga spelare från egna leden och regionen som idag tillhör KFF:s a-trupp är bl.a Victor Agardius, Henric Rosvall, Rasmus Nilsson, Muhamet Ahmeti, Jimmy Rosander,  Daniel Kardum, Christoffer Eklund, Niklas Andersson och Philip Sandgren. 9 spelare runt 20 och yngre som fått mer eller mindre speltid under säsongen så här långt i A-laget. Jag tycket att det är ett hyfsat facit på spelare som helt eller delvis fostrats hos KFF.  Vi önskar inget hellre än att få fram duktiga ungdomar som kan ta för sig och jag tycker verkligen att vår tränare Peter Persson "månar" om att ge de unga chansen. Unga spelare har dessvärre inte alltid tålamodet att inse att det tar sin tid att etablera sig i ett  A-lag i div.1.

På tal om egna produkter. Varför värvade ni inte tillbaka Emil Nilsson nu under försäsongen när han var Bosman? Han tränade ju dessutom med KFF under hela försäsongen.
Vi ville gärna knyta Emil till oss inför säsongen. Tyvärr upplevde Peter Persson och tränarstaben att Emil efter ett års bortavaro från fotbollen saknade motivationen och rätt inställning för en 100% satsning på fotbollen, av den anledningen valde vi andra spelaralternativ. Eftersom Emil är en bra kille med stor fotbollstalang hoppas jag verkligen att han i framtiden kan underkasta sig den hårda träning som krävs för att komma tillbaks till fotbollsspel på en högre nivå.

Ligger det någon sanning i att Peter Persson inte ville att Nordgren och Emil skulle spela ihop med risk för grupperingar?
Nej, jag är dessutom säker på att om både Emil och Niklas ingått i KFF:s trupp i år så hade inte detta varit något problem för Peter Persson.

Hur står sig varumärket KFF i konkurrens med KDFF och MAIF i kamp om näringslivets sponsring?
Eftersom Mjällby och KDFF spelar i högre seriesammanhang än KFF så har man ett försprång om sponsorpengarna.
Kan vi ta steget upp till Superettan ökar vår attraktionskraft hos näringslivet.

Vem tycker du är KFF´s bästa spelare under dom åren du styrt klubben?
Den som lyckats bäst och varit mest tongivande i laget måste vara Marcello.

Vilken är din bästa värvning?
Kanske Jens Svensson, vi lyckades värva honom ifrån Grekland under sommaruppehållet. Han var absolut "tungan på vågen" när vi sedan tog steget upp efter höstsäsongen. En mycket bra kille för sammanhållningen i laget och en väldigt duktig fotbollsspelare.

Är det någon ungdomsspelare genom åren som du verkligen trott på, men som tyvärr inte motsvarat dina förväntningar?
Nej det kan jag inte tycka, det är väldigt mycket som spelar in om man skall lyckas. Talang, ambition, skadefrekvens, träningsvillighet och arbetssituation är faktorer som är avgörande om man skall ta steget från talangfull junior till
tongivande a-lags spelare på KFF:s nivå. En del lyckas och har flytet och viljan, andra väljer att spela fotboll på en
lägre nivå för att ha kul och kombinerar detta med studier och arbete. Man måste respektera att man prioriterar olika saker här i livet.

Vad hände egentligen med Tony som hade lekstuga i div.5 förra året i Kristianstad Bois? Det snackades om att han skulle spela för KFF säsongen 2009. Istället åkte han hem.
Tony har kontrakt med en agent som krävde väldigt mycket pengar om han skulle spela kvar i KFF, vilket vår ekonomi inte klarade av. Jag tror att Tony spelar i något lag i Italien idag.

Många tycker att samarbetet mellan KFF och stans mindre klubbar kunde varit bättre. Vad kan stans största klubb göra för att det ska bli bättre på den fronten?
Vi har ett antal föreningar som vi har skrivit samarbetsavtal med och där fungerar det väldigt bra. Sen finns det föreningar som inte vill ha något samarbete och då fungerar det naturligtvis mindre bra. Man kan konstatera att möjligheterna till ett elitfotbollslag i Kristianstad hade ökat om alla föreningar kunnat samarbeta på ett sätt som gynnar
alla parter.
Vi har idag försökt att främja samarbetet med bl.a tränarstöd på ungdomssidan och utlåning av spelare som behöver att spela a-lags fotboll. Jag är övertygad att det finns mycket mer att göra men att det känns som att alla föreningar behöver komma till tals om hur man bäst kan forma ett totalt fotbollssamarbete i Kristianstadregionen. Jag tar tacksamt emot tips och konstruktiva förslag på samarbetsförbättringar som vi kan ta till oss i KFF.

Den här bloggen är en av stans mest välbesökta bloggar. Tror du att den här intervjun kommer att öka besöksantalet?
Tveksamt, men för din skull som har bloggen, kan man ju alltid hoppas.


Vem hade fått spela huvudrollen om man hade filmatiserat ditt liv?
Min son

Hur ofta läser du Jetlagg ?
Jag visste inte att bloggen fanns förrän du ville ha den här intervjun. Jag skall försöka följa den i framtiden.


Har du ett förslag på en profil vi kan intervjua och i så fall varför?
Roger Magnusson, det hade varit intressant att höra en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, ge sin syn på hur man kan utveckla fotbollen i Kristianstad

Var spelar Kristianstad FF säsongen 2010?
Förhoppningsvis i Superettan

Jetlagg tackar Ronnie för intervjun och önskar all lycka med KFF.


Sommaruppehåll..

Så här slutar Supersexan innan uppehållet.



 
Kiaby1272331-201123
  Linderöd1272327-18923
  Vittskövle1264223-16722
  Vinnö1262422-17520
  Everöd1253430-23718
  Näsby1353524-21318
  Yngsjö1245321-19217
  Gualöv1244423-26-316
  Rinkaby1351724-32-816
  Edenryd1241720-24-413
  Venestad1223716-28-129
  Degeberga1222813-30-178

Kiaby imponerar. Likaså Vittskövle.
Lägg märke till hur jämn Supersexan är och att Näsby fortfarande har chans till både kval och serieseger.
Rinkaby blandar och ger. Laget är verkligen Supersexans mittenlag.

Vilka tror ni tar hem det till slut?
Jag gissar på Kiaby som seriesegrare och att Näsby och Vittskövle kvalar.
Vad tror ni?

Kungen av pop!

1500 Fillipinska fångar hyllar Michael Jackson med låten Thriller.
Kungen av pop påverkade verkligen en hel värld.


Osmakligt eller kul?

mj2

mj3

Liket har knappt kallnat innan skämten om  Michael Jackson allt annat än ordinära liv tar fart igen. Fick även denna på SMS igår.

"Angående Michael Jacksons sista önskan:

Michael Jackson skall inte kremeras, han består av 86% plast och ska därför smältas ner till lego, så att barn kan fortsätta leka med honom."

Hur som helst så har han min fulla beundran som musiker och jag rankar honom som en av de största genom tiderna. Skämten lär fortsätta så lär även hans musik.

BTW: Såg ni Jetmir i dagens KB när han uttalade sig om MJ? Jetmir kör vidare på Scofield-looken. Även om han liknar Lincoln Burrows mer. Han ser onekligen hård ut! ;)
 
//Johansen

Superfemmans drömelva.

.

Har suttit och tryckt på ett inlägg lite väl länge nu. Faktum är att jag inte klarar att få ihop en drömelva i Superfemman. Jag har försökt att göra lite efterforskningar på de andra lagens hemsidor utan framgång. Tycker för övrigt att många av lagen i Superfemman har på tok för dåliga hemsidor. Här avspeglar sig serien, sämst Kristianstads BOIS hemsida! Jag pratar nu om info, referat med mera angående seniorfotboll annars kanske BOIS hemsida är ok.

Tillbaka till min drömelva, den blev ingen drömelva. Jag tar nedan ut följande spelare, ni tar ut resterande eller byter ut mina.

Anfall: Pär-Ola "Pinnen" Mårtensson (TIF), Fredrik Johansson (BIF)
Mittfält: Julian "Grodanhoppski" Grozdanovski (OIF), Torbjörn Jönsson (OIF)
Försvar: Elvis Hasanaj (ÅBK)

Mina namnkunskaper om andra spelare kommer tyvärr till korta. Till exempel så imponerade Tollarps back tillika lagkapten mot oss. Det samma gäller för Brösarps långa mittback. Tyckte även BOIS svarta lagkapten var otroligt löpvillig och duktig i sin bollbehandling.

Kommentarer om de jag tagit ut: Plockar du bort Pinnen, Torbjörn och Elvis från sina respektive lag så märks det väsentligt. Grodanhoppski är en tekniker som trots allt gjort många mål även om jag tvekar att det blir lika många på hösten. Fredrik Johansson vet jag inte mycket om än att han producerar.

Vilket lag klarar sig bäst i fyran? Jag tror på Tollarp.

//Johansen

Michael Jackson

Det är tråkigt även om det förvånar mig att han kunde hålla ut till 50 år ålder.
Dödsorsaken är inte fastställd ännu.
Hans död kommer göra honom till den största legenden av dom alla.


Farväl.....................


                                   Näsbys f.d juniorer!!



Jag vet att vi inte är lika aktiva som för några månader sedan, men även om det inte ser ut som det så är det faktiskt sommar. Och då sitter man inte lika ofta framför datorn.
Johansen som är lärare borde normalt sätt ha mer tid över nu. Men han har tvillingar på G och då måste Viby-stjärnan förbereda sig rent mentalt.

Jag kommer under dom närmaste dagarna blogga om olika transferrykten och om vad Europas storklubbar behöver värva in för att utvecklas och förbättra sig. Motivationen till idén hade självklart ökat om Edin dzeko blir klar imorgon (läs måndag) som det ryktas om.

Besöksantalet har minskat något vilket jag förstår. Skriver man mindre så tröttnar många som kanske inte läser bloggen varje dag.

Men till våra lojala läsare som aldrig sviker. Er kommer jag tacka genom att lägga upp en intervju med en person som efterfrågats varje gång en intervju har publicerats.
Vem tror ni den personen är?

Sen är det tråkigt att Näsbys juniorverksamhet läggs ner. Jag tycker att beslutet var rätt. Jag personligen kunde tycka att ledningen och juniorernas tränare var lite för snälla många gånger. Jag tyckte att en spelare först borde få en varning, Nästa gång slänger man ut spelaren för att stauera exempel. Visa alla andra att det finns regler att följa. Men eftersom det var spelarbrist så kunne inte Thomas göra så. Så han var i en svårt sits. Vilket bara kunde sluta på ett sätt.

Jag och Niclas spelade B-lags matchen mot Venestad för en vecka sen. Jag måste säga att det var en väldigt rolig match att spela. Matchen slutade 8-4 till Näsbys favör, och matchen bjöd på målchanser i varje anfall. Vilket aldrig är fel;).
Venestadspelarna är ganska sköna trots allt;).

Nej nu ska jag iväg o äta med tjejen, och sen är det dags att förbereda sig mentalt för Braslien-Italien. Historiens 2 bästa landslag skall mötas, och som vanligt har Italien kniven mot  strupen.

När grisar flyger!

Innan C.Ronaldo började visa framfötterna i Premier League, så sa jag till min bror att så fort killen växer till sig och får lite skinn på näsan så lämnar han United. Anledningen till att jag var så säker är för att United är lite som Arsenal. Så fort en spelare utvecklas till en Världsstjärna så lämnar dom trots att klubbens ekonomi är stark. (RVN,Beckham och Stam är lysande exempel.

Brorsan som är en United-supporter svarade kaxigt- Ronaldo lämnar när Ferdinand går runt i kvinnokläder.


3 år senare!


Har jag missat något?

http://fotbollskanalen.se/1.1051612/2009/06/17/juniorlag_laggs_ned_efter_skandalmatch


Milans första nyförvärv!!

Aly Cissokho- En 21 åring vänsterback från Porto. Han kostade 15 miljoner euro.
Det var kvartsfinalen mot United som Milan bestämde sig för att han skulle bli den nya ersättaren till Maldini/Jankulovski.

Här får ni se 2 videos med spelaren in action.


 


Kvartsfinalen mot United-

Den sista färden.



Tillbaka i bloggen efter en hektisk tid på jobbet. Jetmir har gnällt lite på min frånvaro som vanligt men har under tiden passat på att göda oss med info om Berlussconi FF a.k.a AC Milan. Sakta men säkert hjärntvättar han oss. ;)

Eftersom Jetmir nu konstaterat att jag strax har sommarlov och därmed, enligt honom, kan blogga på heltid måste jag upplysa om att så lär inte bli fallet. Nedkomsten av dubletten barn inom ett par veckor lär sätta käppar i hjulet för hans förhoppningar.

Vad har hänt annars. Viby IF har vaknat till liv lite och plockat poäng de senaste matcherna. Jetmir använde bland annat mig som källa till valda delar i sitt referat. Jetmir är för övrigt en vass referatskrivare, skrev bl.a det här referatet, under pseudonymen "Sverker Olofsson". Hans liknelser är hur sköna som helst.

Bröderna Bu(s)colli i Näsby IF fick bara två matcher vardera för bråket i Gualöv. Gualövsspelaren fick fyra matcher. Var det så allvarligt eller överdriver domaren Micke Ekdahl? Tycker Ekdahl är en bra domare men ska han verkligen uttala sig på om vilket straff spelarna ska i Kristianstadsbladet. Det är väl ändå Skåne FF's tävlingskommitté som ska uttala sig i sådana frågor. Buslistan hittar du här!

Kolla även avstängningen på en Adrian Marquez Martinez. Vad kan han ha gjort?

Vad hade nu youtube-klippet med inlägget att göra? Kom och tänka på vilken låt som började spela i bakhuvudet när jag läste Jets gamla referat. Nästan så man saknar matcherna mot Venestads IF. ;)

//Johansen

Viby-KBoys


Lite om matchen: Ari sprang som en kurd genom Saddamkontrollerat område. Han har aldrig sprungit så mycket. Han var ensam anfallare på topp och var mycket duktig, hör och häpna! Spelade fram till Ronnie "The gun"Larsson Juniors mål. Spelmässigt var BOIS mkt bättre än Viby men tog inget defensivt ansvar och visade lite hjärta. Viby krigade tills sig 3 poäng. Läs i referat på vibys hemsida. Tillsammans med Ari så var BOIS svarte man på mitten en av deras bästa. HAN sprang som han var jagad av KKK och levererade bollar. Han spelar inte kvar nästa år om någon annan klubb högre upp såg den matchen.

Matchens behållning var annars Svahn som matchen igenom hånade sina egna spelare.
Det lät typ så här -Orkar du inte jobba hem eller??? Skällde på sina egna spelare så fort det blev frispark till viby efter närkampssituationer. Det är ju för fan bra att de gick in i situationerna. Han gorma skitmkt tydligen. Nog för att han är pressad, men en tränare med ambitioner kan inte agera så. Tänk om han tränat KDFF, han förekom i diskussionen kring att axla tränarsysslan där. i alla fall i k-bladet. Dom känsliga damerna hade ju hängt sig om någon skrikit på dom så här.

Krisen är total i BOIS snart, de har ju ett lag som är individuellt skickligare än varje spelare i Viby men som lag....
Sjuuuukt om de skulle ramla ner. Då lär de köpa hem Tony igen. ;).

Jag tycker inte Svahn ska vara kvar som tränare, Trycka ner sina egna spelare är inte ett sätt att hålla sig kvar i femman.

Var dock ej på plats men flera källor har berättat likadant.

Någon som kan berätta mer?

//Jetmir

Kvällens bild!


..........................

Jag säger inget förrän allt är klart, så därför räcker det med att jag lägger upp denna bild.





Nu är även klart att Kaka lämnar oss för Real Madrid.
Tack för dom åren du gav oss men nu är det dags för en nya era i AC Milan.

Fär övrigt tycker jag inte att det är en så stor förlust. Kaka har tyvärr inte presterat på topp dom sista 2 åren.
Vad tycker ni?

VM-kval

Sverige såg till att missa VM genom att förlora mot Danskarna. Tråkigt för Brorsan och Emil som tog sig till Stockholm bara för att se matchen live.
Tråkigt med ett VM utan Sverige, men det kan komma något positivt ur detta också.
Lagerbäck tvingas avgå och då försvinner gubbar som Sidleds-Danne,Micke Nilsson och A.Svensson.
Generationsväxling är ett måste!


Här ser ni en bild från Tirana där fansen försökte psyka C.Ronaldo
Mycket humor på den.



Update!!


Superfemman
Info09-06-0219:00 Åsum-Vanneberga1-
Info09-06-0219:00 -Brösarp1-
Info09-06-0319:00 Åhus IF-Kivik4-
Info09-06-0319:00 Viby-Hörby0-
Info09-06-0319:00 Ovesholm-Önnestad5-
Info09-06-0319:00 Tollarp-Kristianstad BoIS4-

Ovesholm971131-102122
  Brösarp970225-91621
  Tollarp961217-14319
  Åhus IF952224-111317
  Önnestad952222-21117
  Åsum950422-22015
  Vanneberga942315-10514
  Hörby932415-17-211
  92259-18-98
  Kivik911711-24-134
  Viby90364-21-173
  Kristianstad BoIS902710-28-182


Supersexan
Info09-05-2919:00 Rinkaby-Edenryd3-
Info09-05-2919:00 Vinnö-Linderöd1-
Info09-05-2919:00 Vittskövle-Everöd3-
Info09-05-2919:00 Kiaby-Yngsjö4-
Info09-05-2919:00 Näsby-Gualöv0-
Info09-06-0219:00 Venestad-Degeberga2-
Info09-06-0419:00 Kiaby-Näsby3-

Kiaby1072128-151323
  Linderöd951320-15516
  Vinnö951318-14416
  Näsby1043318-13515
  Vittskövle934216-14213
  Yngsjö933315-14112
  Gualöv933318-21-312
  Rinkaby940515-19-412
  Everöd932421-19211
  Edenryd931517-18-110
  Venestad923412-20-89
  Degeberga91179-25-164

RSS 2.0