Milan tillbaka i Champions League!!


                                                 Milans nya tränare!!!


Det har varit en händelserik helg. Så jag vet inte riktigt var jag ska börja.

I matchen Näsby-Gualöv så fick publiken bevittna skandalscener när Näsby bara fick 0-0 hemma mot Gualöv.
Jag kunde inte medverka eftersom jag jobbade. Men det var väl tur det, för jag skäms för att tillhöra Näsby IF när sånt här skit händer. Lagets bästa spelare Dzemal har själv tankar på att sluta när sånt händer. Aja jag hoppas klubben tar tag i problemen innan Näsby får ett lika dåligt rykte som KIS hade innan dom fick lägga ner. I KIS fall var det så illa så att domarna från Kristianstad inte ville döma deras matcher.

Sedan så tog K-Boys sin första poäng sen premiären när dom spelade 1-1 mot Ovesholm. Alltid något!

Under söndagen så blev Milan klara för CL när dom slog Fiorentina borta med 2-0. Kaka vaknade på rätt sida idag och självklart så spelar hela laget bättre då. Patos kyliga avslut var en ren konst av en 19 åring.

Efter matchen så blev det klart!

Ancelotti lämnar klubben till förmån för Milan-legenden Leonardo. Ancelotti blir troligtvis klar för Chelsea under veckan.

Jag känner tacksamhet för det han givit oss under dessa 8 år med 3 CL-finaler varav två vinster i dessa, en Scudetto, Supercuper m.fl.
Helt klart en mycket bidragande orsak till Milans storhet under 2000-talet, mest notabla är införskaffningen av Pirlo, Seedorf samt Kaká vilka har varit fundamentala i spelsättet.

Tack Carletto för dessa underbara år och välkommen Leonardo!


Milan satsar alltså på Brasilianaren som värvade både Kaka och Pato till vår kära klubb. Genom dessa värvningar så förstår man att Leonardo kommer fortsätta spela det spelet AC Milan är kända för att spela. Offensivt och vackert! Det snackas om 4-3-3 eller 4--2-3-1 med spel genom kanterna.

Att vi förlorade Gourcuff känns väldigt tungt. Men ingen spelare är större än AC Milan så vill han inte skriva historia i Världens största klubb, så gör någon annan det.

Det kommer bli väldigt intressant att följa sommarens mercato. Jag hoppas verkligen vi föryngrar rejält!

Zlatan vann Serie A´s skytteliga på 25 mål. Diego Milito slutade 2a på 24 mål.
Nästa år så bildar dom anfallspar!

Juventus värvade den spelaren dom saknat dom senaste åren. Med Diego så kommer laget vara med o slåss både i ligan och i Europa.

Vem vet. Kanske kan Serie A ta tillbaka tronen från PL. Om inte för min skull så för fotbollens skull,


// Jetmir


Betygstider

kl

Så här i betygstider delar jag ut veckans betyg. Följande betyg går till:

MVG: Går till Vanneberga IF som drog ihop ett gäng frivilliga, där ibland flera spelare, och hjälptes åt att måla om Viby IF:s klubbstuga. Riktigt hedersvärt! En eloge till Vanneberga IF!

VG: Går till Champions League-finalen. Hade fått MVG om Man U bjudit upp till dans men så blev det inte.

G: Till "Supersexan". Alla slår alla! Bra eller dåligt? Är det så att Kiaby står medan de andra faller? Näsby IF utmanar?

IG:  Till de signaturer som tycker "klotter" är en kul grej. Dags att växa upp!

Övrigt:
Att tycka att Barcelona spelar trevlig fotboll är inte att vara medgångsfan. Jag tror man måste vara blind om man inte tycker Barcelona spelar rolig OCH bra fotboll. Sedan att flera klankar ner på United är lite konstigt då de ändå är det näst bästa klubblaget i Europa. Att de inte spelar samma typ av fotboll är inte så konstigt om man följt La Liga och Premier League under en längre tid.

Ni som ogillar betyg men gillar intervjuer kommer snart att få ert. Jet har en stor fisk på kroken. Vi har suttit att och jobbat lite på intressanta frågor. Har själv en annan rolig grej på gång men ska bara få tid över till att fixa med det. När det kommer blir det något extra.

//Johansen

Barcelona Europamästare!!!




Precis som jag förutspådde. Klassskillnad!!
United ska dock ha stor beröm för att man kommit så långt trots att man INTE haft EN anfallare av högsta klass under säsongen som gått.

Vann rätt lag? Vad tycker ni? Reflektioner?


Läsarnas favorit i finalen.

b

Strax avspark. Tar nu bort omröstningen och konstaterar att 56% (29 röster) föredrar Barcelona som vinnare av Champions League. Låt oss hoppas...

//Johansen

Partido Final!

cl09

Imorgon smäller det! Då möter Spaniens bästa lag Englands bästa lag. Den som vinner kan verkligen kalla sig det bästa klubblaget i Europa då båda klubbarna vunnit sin respektive liga också. Skriver så för att jag har varit med om folk som haft invändningar då CL vunnits av ett lag som inte vunnit sin liga samma år. Själv håller jag på Barcelona då de spelat den trevligaste fotbollen totalt sett, även fast de slog ut mitt Chelsea. Att hålla på Man U bär mig emot av så många orsaker.

Har lagt upp en omröstning längst upp till höger på jetlaggs startsida. Vem tycker du ska vinna? Då får vi se vilket lag läsarna av bloggen favoriserar. Min röst som sagt på Barcelona!

//Johansen

Resultat Supersexan!!

Info09-05-2019:00 Rinkaby-Linderöd1-
Info09-05-2019:00 Kiaby-Everöd2-
Info09-05-2117:00 Gualöv-Yngsjö2-
Info09-05-2219:00 Venestad-Vinnö3-
Info09-05-2219:00 Vittskövle-Degeberga1-
Info09-05-2219:00 Näsby-Edenryd3-

Supersexan jämnar ut sig allt mer.
Dzemal är tillbaka från sina äventyr inom Telenor Express,
och då radar Näsby upp 2 segrar och 7-0 i målskillnad.
Jag såg bara andra halvleken idag mellan Näsby och Edenryd men det räckte för att verkligen märka att den förlorade sonen är tillbaka.
Bank&Finansmannen Dzemal Hadzic mina damer och herrar!!!


         Supersexans bästa spelare när han är på spelhumör!!


Ängaderby imorgon där slaget om vilken grannby som är bäst avgörs i Viby.
Kan jag och orkar jag så ska jag köra dit för att se den. Det tycker jag att ni också skall göra.

// Jetmir

Fina tider!!

Efter en löpduell från egna straffområdet till motsåndarnas straffområde efter en hörna så får jag kramp.
Året var 2005 och Ari och Johansen bär ut mig eftersom vi ligger under.
Haha riktigt fina tider............

Lägg märke till det tjocka lagret med tejp som Ari hade runt sitt huvud inför varje match:)......


No Cheese!!!!

I want 1 Cheeseburger... But no cheese!!!!

// Maloney

No Chicken sallad!!

I want 1 big chicken and no chicken sallad!!!!!

// Maloney

Läktarkultur!



Slog Malmö och klippte BP av bara farten. Liket lever, inga pengar bara hjärta!

Så här skrev bloggens favoritskribent Simon Bank, för övrigt en av sveriges bästa inom sitt gebit, om segern mot BP.

"Det var en grisig, skitig trepoängare – men Bajens spelare och fans bar den som en medalj. Det gjorde de helt rätt i. En form av positiv vi-mot-världen-psykos kan förvandla dem från ingenting till någonting.

Med sex poäng i ryggen satte sig Hammarbys spelare och slafsade i sig varsin pastasallad efter matchen. De sa inte särskilt mycket. De njöt, slängde käft och fnissade lite när Igor Armas slog sig ner.

Armas pratar inte svenska, knappt någon engelska alls.

Men han nynnade tyst på en av Hammarbys bästa läktarsånger."


Detta säger väl egentligen allt. Artikeln hittar du här.

Att jag valde just detta youtube-klippet är för att hedra Mr. "377" annars finns det så många andra klipp att njuta av.

Vilken är nu helgens match?

//Johansen


Fotboll!

Nu är det helg, i alla fall för oss som jobbar på klämdagen. Det betyder fotboll.

Vilken match ska man som fotbollszombie inte missa de kommande dagarna?

/>

//Johansen

Stans hetaste fotomodell 2!!!

leo'
"Superfemman" kan också stoltsera med en modell. Fick höra att Leutrim Halitaj i Åsums BK går sängvägen för att göra en framgångsrik modellkarriär. För mer bilder på denna bildsköne herre klicka på hyperlänken.

//Johansen

Stans hetaste fotomodell!!


My name is Musampa....................... Kiki Musampa..

Näsby Ifs
B-lagsspelare Abdi, mer känd som Kiki Musampa gör succe som modell här i Kristianstad.
Det kommer bli väldigt intressant  att se vart detta leder. Han kanske får ett modellkontrakt efter detta? Eller så ser Lasse "Snoken" Ek detta o då kanske Kiki får en chans i A-truppen.

Jag blev uppringd förra veckan av Lasse och då han förklarade han att jag blivit petad mot Degeberga av den ädla anledningen av att "jag var den enda spelaren i klubben som kan ta en petning". Haha humor på hög nivå där av Snooken. Det kan även bero på att jag inte kunnat träna dom sista veckorna. Men o andra sidan har jag alltid trott att jag varit tillräckligt bra för att vara ordinarie i div.6 trots att jag inte kan träna regelbundet. Men tydligen så har jag haft fel.
Not good enough helt enkelt..............

Johansen är lite deprimerad över alla förluster Viby IF har fått genomlida. Men sluta blogga kommer han absolut inte göra. Jetlagg behöver Johansen lika mycket som Johansen behöver Jetlagg. När får man annars chansen till att skriva så att stans 500 mest intresserade fotbollsfanatiker kan läsa?

Emil Nilsson kommer inom kort skriva på för Nosaby. För första gången någonsin kommer Nosaby ställa upp med en kreativ spelare på mittfältet. Eller ska han spela anfallare?  Cherwin eller vad han heter räknar jag inte in.( Trots att han spelat i klubbar som IFK Göteborg,Häcken och Ajax) Haha. Ännu en gång humor på hög nivå!!

När det gäller internationell fotboll så börjar det hända lite saker. Fast det kommer vi in på lite senare när saker och ting börjar bekräftas istället för att dementeras gång efter annan.................

// Jetmir


Skrivet av: Simon Bank

Milan spelade uppe i Friulien, tuff match mot Serie A:s formstarkaste lag. Udinese kan göra lite vad som helst, men mest av allt kan de just nu göra mål.

Det är inte poängen.

Poängen, det allra största och mest spännande med Udinese-Milan, är Nicola Rizzolis domarinsats.

Tid: 31 minuter.
Plats: Milans straffområde.
Protagonist: Antonio Floro Flores.

D'Agostino slår en kirurgisk djupledsboll över Milans backlinje,  Floro Flores dyker in, känner en minimal beröring från en Milan-back - och går i backen.

Rizzoli, som fått en del rättvis kritik för att ha gynnat Milan i vår, blåser straff (D'Agostino sätter den), och straffen är direkt felaktig men det är inte heller poängen. Poängen är att domaren egentligen bara har ett enda alternativ när han blåser straff i det läget - och det är att samtidigt visa ut backen.

Rizzoli vet detta. Men han visar inte ut backen. Det är regelvidrigt dömt, och det är fantastiskt bra gjort.

Ty backen heter Paolo Cesare Maldini.

Om Rizzoli dragit upp det röda kortet, vilket vilken överambitiös ung domare som helst naturligtvis hade gjort, så hade det inneburit att Maldini efter 900 Milan-matcher hade blivit avstängd mot Roma, han hade missat sitt livs sista match på San Siro.

Rizzoli dömde fel. Och han dömde rätt.

Alla motargument en rättrogen svensk domare kan tänkas ha är förstås riktiga. Man kan inte särbehandla spelare på det viset, man kan inte strunta i att Udinese slåss med näbbar och klor för en Europaplats, och man kan inte döma utifrån något slags sympatitänkande.

Jojo. Tyck det då. Ha rätt då.

På söndag spelar Paolo Maldini sin 901:a match för Milan, hans sista inför sin hemmapublik. Jag kommer att gråta, hela fotbollsvärlden kommer att stå upp och applådera - och det är alla argument som behövs.

Rizzoli dömde rätt. Punkt.



Bloggarens kommentar- Glöm bort Zidane som bara var magisk i 4-5 år.
Glöm bort Maradona som dopade sig för att kunna prestera bättre.
Glöm bort Ronaldinho som endast presterade 4 år av absolut Världklass.

Världens genom tidernas bästa fotbollsspelare är Grande Paolo Maldini.
Efter 24 år i Milan har han hunnit med att spela 9 Champions Leaguefinaler och vunnit 7 av dom.
Lägg även till 7 Serie A titlar så får ni fram en vinstmaskin som Världen aldrig kommer få skåda igen.

Inte ens dom mest inbitna anglofilerna i stan kan säga emot nu...............

Slutet närmar sig verkligen...

Har inte skrivit på ett tag, har haft annat för mig. Slutet närmar sig verkligen men innan jag lägger av att gästblogga så har jag ett antal inlägg kvar att skriva. Eftersom familjen är på väg att utökas så kommer inte det finnas samma tid som innan att blogga i alla fall inte alls lika ofta.

Noterar följande:
Viby IF var exakt 16 sekunder från sno med sig en poäng från matchen emot Åsums BK. Orkar inte skriva mer om det, läs här istället. Sjukt knäckande så det är ju tur att man spelat fotboll i nästan 30 år och har distans till sporten. Lättare att släppa förluster även om denna hörde till de jobbigare.

Ronaldo nära tårar efter att blivit utbytt i 60:e mot Man City. Påminde mer om min dotter som är i en tidig trotsfas. Fattar inte killen att Sir Alex vill spara honom. Inte helt mogen ännu.

Var i Mjällby och konstaterar att Mjällby imponerar medan mitt kära Bajen kommer att få problem. Båda lagen har visserligen ekonomiska problem, hoppas de inte säljer av för många nyckelspelare bara. Gillar för övrigt Mjällby som lag även om mitt hjärta brinner för Hammarby vare sig de ligger i superettan eller allsvenskan.

Efter visiten i Mjällby så såg jag finalen i Copa el Rey. Barcelona är utan tvekan det lag som är mest underhållande att titta på av ALLA lag i världen. Vad de skulle, enligt rykten, med Zlatan till vet jag inte. Hade han passat i Barcelona till att börja med?

Önnestad och Ovesholm ångar på.

//Johansen


Slutet närmar sig...............


               Ingen symboliserar nr 10 bättre än Totti!





Fotbollsvärldens största artister/genier/legender börjar se slutet av sina karriärer... Totti,Del Piero,Nesta,Maldini och Zanetti kommer inom kort alla lägga skorna på hyllan.
Istället dominerar en helt annan slags fotboll just nu. Råskinn som Gerrard,Vidic,Lampard,Eassien och Rooney som alla har problem o ta emot en boll, är istället spelare folk pratar om.

Har tempot blivit för högt dom senaste åren för att genierna skall dominera precis dom gjort de senaste 20 åren?

Vart är fotbollen på väg egentligen?

När får vi se den nya Totti eller nya Nesta?

Resultat Femman och Sexan!


Hemmastarka Nosaby imponerar!!


Vi kan börja med helgens resultat från Supersexan.

Info09-05-0818:30 Kiaby-Degeberga3-
Info09-05-0818:30 Gualöv-Edenryd4-
Info09-05-0818:45 Vittskövle-Vinnö1-
Info09-05-0819:00 Rinkaby-Venestad3-
Info09-05-0819:00 Näsby-Linderöd3-
Info09-05-0819:00 Everöd-Yngsjö1-

Kiaby fortsätter imponera. Kommer Vinnö bli ett lag för toppen efter flera år som mittengäng?
Krisen i Näsby forsätter. Förlora mot seriens absolut sämsta lag var inte roligt.
Jag kan säga så här. Efter Fjälkestad som spelade i Supersexan för några år sedan så är Linderöd det absolut sämsta laget jag mött efter alla mina år i Supersexan. Förutom Sebbe i anfallet så höll laget div.7 klass.
Ändå förlorar vi och släpper in 5 mål mot dom. Jag måste säga att det var en väldigt dålig laginsats där försvaret verkligen inte hade en bra dag.
Men det vänder väl.....................


Superfemman

Info09-05-0818:30 Viby-0-
Info09-05-0819:00 Tollarp-Vanneberga1-
Info09-05-0819:00 Åhus IF-Åsum4-
Info09-05-0819:00 Ovesholm-Brösarp1-
Info09-05-0819:00 Kivik-Önnestad1-
Info09-05-0819:00 Kristianstad BoIS-Hörby2-

Viby tog årets första poäng.
Ovesholm fick äntligen känna doften av en förlust. Inga bullar från Gunilla i veckan...............
Real Åsum visar att dom inte kommer tillhöra toppen i år. Utan hyfsade anfallare så kommer dom få det svårt.
KBI har även dom stora problem. Men att Svahn tar ut sig själv som mittback säger väl allt? Med hans kagge o allt...............


Sen var det någon som ville veta hur det gick för Fatos Gashi i Nosaby.
Enligt rykten så har han det väldigt tungt. Han är ju lagets 17e man. Men i helgen så var det 3 mittfältare som var borta pga skador så stackaren tog ledigt från sitt jobb i hopp om att han ska få sitta på bänken. Men inte ens då fick han äran av att sitta bredvid Marek på bänken.
Besvikelsen var stor hos Fatos som fick se matchen som en åskådare............

Hur tycker ni att Fatos bör göra ?
Dom som bevittnade helgens matcher får gärna kommentera...........


O en sak till...............

I slutet av maj så avgörs det om Gurkan kommer tillbaks till San Siro eller ej.
Får vi inte tillbaka honom så slutar jag blogga.....................
Utan motivation så kan man inte skriva..............

// Jetmir








Månandens profill= Håkan"Svennis"Hellberg


Eftersom personen i fråga "inte" hade en bild på sig själv hemma så önskade han Marco Van Basten som porträtt.
Kan det vara så att Kristianstans Svennis har lite dålig självförtroende;)?


Nu är det dags för en intervju med Kristianstads hetaste tränare.



Hur är läget Håkan?

Jo tack, man kan väl inte klaga.




Namn= Håkan Hellberg

Ålder= 30

Familj= Sambo Ulrika, Barnen Filippa och Viktor

Inkomst både svart och vitt - ca 250.000

Klubbar du spelat i - IFK Kristianstad, KFF, Skepparslöv, Ovesholm

Favoritklubb - Djurgårdens IF, Liverpool FC

Favoritmat - Mackor

Bästa film du sett - Ondskan

Bästa bok du läst - Vad är en bok???




Du är bland dom första personerna att vara med här 2 gånger. Först vara det för summeringen av Supersexan och nu i en intervju. Känner du dig speciell?

Känns lite hedrande trots allt, det är ju ganska många som läser Jetlagg.


Jag har fått många önskemål där folk ville att jag skulle intervju dig efter Ovesholms fina start i Superfemman. Vad har du att säga om det?

Det är väl roligt att folk vill det, framgång är ju alltid intressant att läsa om.


Vad är den största anledningen till att det gått så bra som det gjort?

Vi har fått en otroligt bra balans i laget, samt att nyförvärven smält in otroligt bra.


Vad är det största skillnaden mot förra säsongen då ni var chanslösa mot lag som Åsum och Önnestad? Och nu ligger ni före dom i tabellen?

Många spelare har utvecklats ett par steg, och en del är nog också att alla verkligen förstår och rättar sig efter den uppgjorda matchplanen. Sen kan jag inte hålla med om att vi var chanslösa, båda höstmatcherna borde vi vunnit.


Vem är egentligen Grodanhopski? Har han varit så bra som folk säger och hur stavas egentligen hans efternamn?

Julian Grozdanovski, han är en otroligt duktig spelare som använder både fart och sin fantastiska teknik, fråga Vannebergas högerback....


Vilken spelare har presterat över förväntan hittils i år?

Christoffer Nilsson vår målvakt, han är väl skolad men inte trodde jag att han skulle blomma ut så som han gjort redan.


Vem tycker du är dem bästa fotbollsspelaren i stan?

Nu har jag inte hunnit se så mycket fotboll hittils denna säsong, men en som imponerat är Jörgen Nilsson KFF´s nyförvärv från Mjällby.


Den mest överskattade?

Oj den var inte lätt...  men jag måste svara Daniel Andersson MFF jag har aldrig förstått vad man ser hos honom och hans landslagsplats är ett skämt.


Ditt bästa fotbollsögonblick?

Utan tvekan en kall höstdag i Borås 2002, Babis Stefanidis gör en klacktunnel på Elfsborgs vänsterback, serverar Andreas Johansson och 2-0 i öppetmål. Första guldet på 36år.


Vem är din förebild och varför?

Min förebild är inom fotbollen är utan tvekan, Marco Van Basten, denna kung har alltid varit minstora idol!!!


Vad är det bästa respektive det sämsta med Kristianstad?

Det är en ganska lugn stad, lagom stor. Sämst är helt klart alla gnälliga jävlar som är så rädda för förändring, det kvittar istort sett vad som görs, alltid ska det klagas, senast i raden är det Arenan, i och för sig ganska skönt för KFF, IFK och KIK som det annars huggs på i tid och otid.


Om du hade fått ändra något i ditt förflutna, vad hade du ändrat på?

Jag hade definitivt inte spelat den match där jag vred sönder mitt knä, ironiskt nog var det när jag spelade i Skepparslöv och mötte Ovesholm....


Vem hade fått spela huvudrollen om man hade filmatiserat ditt liv?


Robert Gustafsson!


Hur ofta läser du Jetlagg ?

Försöker faktiskt kolla en gång om dagen.


Vad är det bästa med Jetlagg?

Sedan Johansen började skriva, täcker den mycket av fotbollsintresset i både femman och sexan


Har du ett förslag på en profil vi kan intervjua och i så fall varför?

Jag skulle gärna läsa en lång intervju med Ronnie Larsson och om hur man blir en framgångsrik affärsman.


När tränar du KFF´s seniorlag? O vad har du för mål med din tränarkarriär?

Kommer nog aldrig träna KFF´s seniorlag. Målet är att en dag kanske kunna bara träna ett lag och ha det som yrke!


Vad är det största skillnaden mellan att träna pojklag och seniorlag?

I ett pojklag behöver man vara lite av en som både försöker träna laget samt uppfostra dem och försöka lära dem hur man beter sig i livet. Sen får man mycket mer uppmärksamhet i Seniorfotboll, både på gott och ont.


Var tror du Ovesholm slutar när serien är slut? Får spelare som Jim och Micro spela div.4 nästa säsong?

Jag tror vi har en chans att hålla oss på övre halvan. Jim och Micro får definitivt spela fyran om de vill göra det.




Nu till lite mer känsliga frågor..........





Vad hände egentligen mellan dig och Johansen? Du gick ju ut i "media" och anklagade han för filmare mm. för att sedan ta bort inlägget du skrev på din egen hemsida. Hur är er relation nu?

Haha, mellan oss hände väl inget, några mail bara.... Efter en het match ska man inte skriva inte referat när man kommer hem, och är full av adrenalin. Men jag står för att jag tycker han överdriver lite väl mycket. Ja tror dock att han efter utmärkelsen Årets filmare tagit åt sig, under vår första match mot Viby stannade det vid ett halvdåligt försök till filmning..... Jag tog endast bort hans namn dessutom och ändrade till "en viby spelare"


Vad hände egentligen under kvalmatcherna? Enligt rykten så var det väldigt mycket bråk och tjafs. Även efter matchen så var ni nära på att förlora er plats i div.5.

Jo hemma var det lugnt, det var väl först när Liria fick en man utvisad efter ca 5min andra halvlek nere i Malmö det började spåra ur. Det kulminerade duktigt när Stedt blev skadad efter ett brutalt påhopp och Liria´s mittback släpade ut honom över sidlinjen, då svarade Gunilla med en instinktiv högerkrock, varpå mittback slog tillbaka. Sen var det igång.... Domaren försökte rädda Liria med en straff på 5 minuters övertid men den räddade Catalin. Folket runt planen var mer inne på den än utanför och först när bussen lämnade Rosengård kunde firandet börja....


Hur ser du på min tid Ovesholm? Passade min spelstil in i Ovesholm?

Din tid var ganska kort och misslyckad, din spelstil var det inget fel på tyvärr var det spelare som var bättre...


Hur kommer det sig att du spelade mig från start för att sedan låta mig starta från bänken matchen efter. Visste du inte var du skulle placera mig eller?

Om jag minns rätt startade du mot Vinnö och Åsum gjorde helt OK insats men målen uteblev, sedan kunde du inte mot Önnestad och Edenryd, sedan var det bänken mot Hjärsås, ett längre inhopp slutade med några missade chanser, sedan brast tålamodet och Näsby fick ett nyförvärv. Sen hade du dessutom inga tatueringar....


Många säger att den största orsaken till er framgång är att ni har väldigt starka familjeband i truppen där alla är släkt varandra. Stämmer det eller det kanske bara` är en myt?

Haha, det är nog en myt men OK "alla heter  Stedt i Ovesholm"


Är du Kristianstads bästa tränare just nu ?

Nja det skulle jag inte påstå, jag har kul i min nuvarande omgivning, och mina ideér funkar i OIF för tillfället


Gunilla gör även hon succe som din tränarpartner. Hur stor del har hon av era framgångar?

Hon bakar fantastiskt goda bullar och bidrar med en rejäl dos av  ordning och reda runt om matcherna. Sedan har hon enorm pli på Seven


Jag anser att du är en av Kristianstads bästa tränare. Det visade du inte minst förra året då du lyckades avancera en division med spelare som Micro,Dan och Jim i starlevan. Vad har du att säga om det?

Varje spelare har bra egenskaper som går att använda på olika sätt i olika situationer.


Max även känd som Dirk Kuyt är en av Ovesholms trognaste spelare. Han har trots att han aldrig riktigt varit ordinarie alltid gjort sitt bästa när han har fått chansen. Hur viktig är är han för Övesholm?

Max är en viktig spelare som själv sagt att han presterar bättre som inhoppare, vilket han visat. Dock började han denna säsong riktigt bra, tyvärr har hans ljumskar börjat krångla.


Vad tyckte du egentligen om min,Arbers,Murats och Niclas vistelse i Ovesholm?

Totalt sätt tyckte jag ni gav den för kort tid, men skador, jobb och brist på motivation var alla saker som spelade in, i Arber´s fall var han en viktig del i det som gjorde att vi vann så många vårmatcher och jag hade gärna haft Arber kvar i laget.


Ligger det någon sanning i att det finns en inre krets i Ovesholms trupp som försöker styra och ställa i laget och startelvan?

NEJ, Jag tar besluten oavsett, det kan nog de flesta intyga om. Inte ens Sverkers försök har lyckats....


Vem av dina spelare tror du hade hållt högre upp i divisionerna?

Torbjörn Jönsson är en smart spelare som jag tror hade kunnat slåss högre upp i seriespelet




Snabbfrågor=


Zlatan eller Henke?  Henke

Milan eller Inter?  Milan

Johansen eller Pippo Insaghi?  Pippo

Familjeträff eller släktfest?  Släktfest

Åhus beachhandboll eller Alliansen?   Alliansen

Backstreet Boys eller Nsync? Va?

Innebandy eller Damfotboll?  Innebandy

Serie A eller Premier League ?  Premier League

Brunetter eller blondiner?  Blondiner

Fenix eller House of Baggels?  Darins....

Ostkompaniet eller Skånetvätt?  Ostkompaniet

Brianna Banks eller Jenna Jamesson?  Brianna Banks


Jetlagg önskar Håkan all lycka i framtiden  och förhoppningsvis så ser vi han träna KFF en vacker dag.


Brorsans första låt!!

Min yngsta broder gör karriär i hemlandet!!
Grym låt!!

Blend Isufi feat Dona.................




Snart kick off Arsenal-Man U

Snart är klockan 20:45.

Kul att se att C. Ronaldo göra lite som oss dödliga.

Senaste nytt: Eftersom servern verkar lagga varpå inlägget dröjer med att publiceras så har Man U redan hunnit att ta ledningen två gånger om. Vinner Arsenal detta då är det en bragd. De måste nu göra 4 mål! Snacka om uppförsbacke.

 

//Johansen

Helgen...

Vad var behållningen av helgen?

Knappast att Viby tappar en 0-2 ledning till 2-2 för att sedan återupprepa matchscenariot exakt från förra årets möte med utvisning och mål i röven på övertid. Starkt av Önnestad att vända till vinst, svagt av Viby att inte döda matchen vid 0-2.

Inte heller var det att jag vann ett presentkort på 200:- på en lokal färghandel på Vibys dragningsfest. Köpte lotter för 200:- så jag gick inte minus. Om man räknar bort det faktum att jag inte vann på min stående 100:-lott. Okejdå! 100 minus.

Visst var det intressant att se två profilstarka supersexanprofiler på dragningsfesten. Rune Truedsson, nu tränare för Winnö, med förflutet i Viby IF och Ted Carlsson, vice VD för Cirkus Näsby. Två trevliga herrar som är välkomna igen. Detta var dock inte behållningen heller.

Behållningen av helgen ses nedan. Fotbollsgodis!




//Johansen

Tråkigt!!




Idag så avgjordes alla dom 3 stora ligorna flera omgångar för tidigt.......
Detta börjar tyvärr bli en trend som förstör all spänning för oss fotbollsälskare.

Vad ska Liverpool,Milan,Chelsea,Juventus,Real Madrid och Arsenal göra för att det ska bli lite spänning som för i tiden då ligorna inte avgjordes förrän i dom 2 sista omgångarna. Eller varför inte i den sista minuten?

Vilka spelare skall lagen inhandla eller hur ska dom annars agera för att det ska bli lite spänning som förr i tiden.

Hur hade ni agerat om ni hade blivit sportchefer för en sommar?

Frågar du mig om vad jag hade gjort om jag hade styrt Milan. Då hade jag värvat dessa spelare för att vara med och leka med dom stora pojkarna igen. 

Nya spelare in-
En frisk Nesta
Agger
Gurkan
Dzeko

Sedan hade jag tagit hem några av våra utlånade talanger som gjort bra ifrån sig för att ha unga och hungriga spela på bänken.

Hade tagit tillbaka Beckham till hösten.

Hade slängt Senderos,Favalli,Seedorf,Shevan

Sålt Gattuso och Ronaldinho medans man fortfarande kan få en slant för dom.

Jag hade helt ärligt inte behövt större värvningar än så. För får vi ha våra spelare friska så kan vi slå vilket lag som helst.

Det hade varit intressant o veta vad t.e.x Bromöllas nyförvärv Berat hade gjort i Real Madrid. För förlorar man hemma mot värsta fienden med 2-6... Då är det något som är fel. Riktigt fel.... Att man vunnit 17 av dom senaste 19 matcherna spelar mindre roll när man blir utspelad varje gång man möter hyfsad motstånd, speciellt i Europa.

Gästinlägg





Näsbys petade anfallare Kadri Bucolli gästar oss med ett inlägg.
Är det fler som vill lägga upp matchreferat så är det bara till att maila mig.


Winnö- Näsby 2-1

Två lag som innan matchen var på samma poäng och som var tvungna att vinna för att inte halka efter topplagen!
 
Tyvärr så missade jag första halvlek, och vad jag fick höra av åskådarna så var det absolut ingen halvlek att hurra för, för varken Winnö eller Näsby! Winnö hade gjort mål efter 20sek och Näsby hade kvitterat på straff.
   Men andra halvlek var lite roligare att se, dvs för Winnö anhängarna då Näsbygrabbarna mest sprang och jagade boll. Trots ett massivt spelövertag av Winnö så lyckades Näsby hålla matchen vid liv främst genom Besart (tvålen) Binaku som gjorde ett par svettiga räddningar. En massa byten efter en kvart in i andra och de fina supersexatempot hade plötsligt blivit korpen tempo. Efter drygt 80min i matchen så trodde många att det skulle bli 2-1 till Näsby. Näsby hade genom ett fint anfall kommit fram till 2 avslut som resulterade i ribban och stolpen under samma sekvens. Istället trycker Winnö på för en seger och allt eftersom så blir Näsbyspelarna frustrerade och drar på sig lite onödiga varningar (dock ej Harris) och frisparkar. Så 4 minuter in i förlängningen skulle de tills slut straffa sig för bortalaget. Winnö får en frispark utanför straffområdet. Frisparken slås och en hemmaspelare får dit en skalle, och via en grön spelare så går bollen in i mål bakom en chanslös målvakt. Ett tråkigt slut i en tråkig match för oss som var på besök utifrån.
   Självklart så hade Näsbyspelarna och dess tränare mycket att klaga på. Men genom att ge sig på domarna och påstå att det är deras misstag som avgör matchen är ju så typiskt Näsby IF. Som spelare på plan kan man känna sig frustrerad och vräka ur sig ett och annat vilket man kan förlåta men att göra de som ledare utanför planen är ju pinsamt. Man kanske borde se över sitt kunnande som tränare och kanske ta ut bästa laget till matcherna. Eller så får man sitta och hålla igen truten som en bra förlorare och inte skylla ifrån sig på allt och alla.
+++ Besart Binaku
- - - Resten av laget


Helgens matcher!!




Näsby har match borta mot Winnö idag.
Kommer bli intressant!!!!

Det hade varit bra om folk skrev lite resultat eller kanske rent av lite referat om dom matcher dom sett eller kommer se under helgen. Alltså både Superfemman och Supersexan inräknat.

Helgens matcher!!

2009-05-01 15:00Hörby FF - Kiviks AIFHörby IP
2009-05-02 13:00Åsums BK - Tollarps IFWendesvallen
2009-05-02 15:00Brösarps IF - Kristianstad BoISUtsikten
2009-05-02 15:00Önnestad BoIF - Viby IFÖnnevallen IP


2009-05-01 14:00Linderöds IF - Kiaby IFLinderöds IP
2009-05-01 16:00Vinnö IF - Näsby IFVinnö IP
2009-05-01 18:00Edenryds IF - Everöds IFÖstersjöwallen
2009-05-02 15:00Venestad IF - Vittskövle IFVenestads IP
2009-05-04 18:30Yngsjö IF - Rinkaby GoIFYngsjö IP


RSS 2.0