Partido Final!

cl09

Imorgon smäller det! Då möter Spaniens bästa lag Englands bästa lag. Den som vinner kan verkligen kalla sig det bästa klubblaget i Europa då båda klubbarna vunnit sin respektive liga också. Skriver så för att jag har varit med om folk som haft invändningar då CL vunnits av ett lag som inte vunnit sin liga samma år. Själv håller jag på Barcelona då de spelat den trevligaste fotbollen totalt sett, även fast de slog ut mitt Chelsea. Att hålla på Man U bär mig emot av så många orsaker.

Har lagt upp en omröstning längst upp till höger på jetlaggs startsida. Vem tycker du ska vinna? Då får vi se vilket lag läsarna av bloggen favoriserar. Min röst som sagt på Barcelona!

//Johansen

Kommentarer
Postat av: Jetmir

Gillar egentligen inget av lagen men jag säger ändå Barcelona.

United har vunnit PL och kommit till final i CL utan egentligen spela bra. Om det är en styrka eller en svaghet kan någon annan svara på.

2009-05-26 @ 18:03:06
Postat av: Val

United är ett fucking fi*t-lag. De spelar världens fulaste grisfotboll men ändå är de där i final. Men i champions league så har det visat sig att grisfotboll i kombination me 10 man bakom bollen (plus en wayne rooney som agerar vänsterback 89 av 90minuter i detta fall), är vinnare efter att dommarna blåst av matchen. Chelsea, liverpool och united är bevis på min teori stämmer, bäst defensiva lag vinner. Lag som försöker bjuda på fotboll som främst mitt kära Real madrid och Arsenal lär inte spela några finaler förrän de lär sig att skita i sin fin fotboll och spela "engelskt" grisfotboll.



Finalen kommer att avgöras av ytterst små marginaler. Ni kommer ihåg Terrys miss från ifjol, mål och chelsea hade blivit ch-league vinnarna. Och ni kommer säkert ihåg misstaget av Bruno Alves från Porto som ledde till Roonys mål eller Arsenals back som halkade och lämnade Park ensam. Barca får inte bjuda in united på slarv som Zambrotta gjorde till Scholes.



Här är united mur imorgon. 4/5 mittfälltarna är exremt defensiva. Tror inte att någon av dessa herrar förutom rooney hade plats i något top-lag



13. J. Park

8. A. Oliveira

16. M. Carrick

11. R. Giggs

10. W. Rooney





Någon gång måste uniteds tur ta slut, och vi får hoppas att turen tar slut imorgon, om inte för barcelona fansen skull så i alla fall för alla fotbollsälskare skull!

2009-05-26 @ 22:53:26
Postat av: Sanjin

Nej du har rätt inte kanske som förra året jetmir men de har varit bra när de väl gäller! de måste vara en styrka;) inget snack om saken hehe..Come on UNITED::D:D:

2009-05-26 @ 22:54:49
Postat av: johan

United har gjort näst mäst mål i engelska ligan och släpppt in minst. Du som tycker det är konstigt att man försvarar sig med 10 man bör nog läsa på lite om försvarspel. Visserligen har Barcelona spelat en bättre fotboll sett till liga spelet. Men Spanska ligan är långt ifårn så bra som den engelska. Är säker på att United blir Champions league mästare.

2009-05-27 @ 00:21:44
Postat av: experten

Barca vinner imorgon med 2-1



1-o.Iniesta 15:e min

1-1.Ronaldo 53:e min

2-1.Messi 89:e min

2009-05-27 @ 00:46:22
Postat av: weowe

Pissa på båda, Milan är bäst. Lägg ihop Man United och Barca så har dem lika mycket CL titlar som Paolo 'Il Grande Capitano' Maldini.



Nästa år är det dags för demonen Milan i CL igen, se upp.

2009-05-27 @ 01:23:57
Postat av: Emil N

Johan?



Vadå sett till ligaspelet???????

Så dem har inte spelat lika bra i champions?????

Inte gjort lika många mål där????

Inte spelat ut sitt motstånd likadant där????

2009-05-27 @ 01:51:45
Postat av: ÅBK

Barcelona bör vinna trots att dom saknar sina ytterbackar.

Det hade varit ett under om United hade vunnit utan att egentligen någon av lagets anfallare presterat i år.

Berbatov lär bli årets flopp i Europa om han inte avgör ikväll.

När det gäller i defensiven så finns det ingen tvekan om att Uniteds håller högst klass i Europa.



2-1 till Barcelona

2009-05-27 @ 10:11:38
Postat av: Sanjin

vinna 3 ligaguld,1 CL guld(kanske 2 ikväll), klubblagsvm,cupen osv. på 3 år är tur??!! haha..



så du menar de inte hade platsat??men vi låter real madrid spela finalen med:



Gago

V.der.Vaart

Guti

Drenthe

Marcelo



De hade nog platsat iaf. i madrid...men då hade vi fått se 6-2 till barcelona=)

2009-05-27 @ 11:51:19
Postat av: Val

Om vi bara jämför uniteds bästa ultra defensiva mittfälltare M Carrick med F Gago. Gago är en av få spelare i Real som jag hatar av hela mitt hjärta. Gago borde spela i något mittenlag såsom Racing santader eller något liknande, men kan inte undgå att Gago är Maradonas favoritspelare och helt gjuten i ett av världens bästa landslag (tillsammans med spaninen). Gago går före en hel del klass-spelare som Cambiasso och Lucho gonzales i det argentiska landslaget.



Nu går vi över till Carrick.

Killen har aldrig plats i engelska landslaget och kommer förmodligen aldrig att göra det då Lampard, Gerrard och G Barry slåss om 2 platser. Carrick var som bäst bänkad i engelska landslaget (han var överlycklig för att han blev uttagen en match av capello och gick ut i media och grät av lycka) säger en hel del. Engelska landslaget suger stora hästku*ar då de kallar sig sjävla för världens bästa landslaget men kunde inte ens kvalificera sig till EM slutspelet där lag som schweiz och österrike deltog, skrattretande men sant.



Dem andra spelarna: V.der.Vaart Guti Drenthe Marcelo är ej värt att kommentera då de inte egentligen är ordinarie, men spelat pga skador.



Men united spelarna har nåt Real inte har, och det är inte talang eller något liknande utan stabilitet. Gubben Fergusson har suttit och styrt laget i 23år vilken gjort att de är förmodligen världens stabilaste lag på den fronten. Jämför med Real som snittar 2 tränare per säsong och inte på så vis aldrig hittar den där riktiga jämnheten, så förstår ni det hela lite bättre.

2009-05-27 @ 14:46:44
Postat av: chrille

Smart att ta schweiz och österrike som exempel när dom var värdnationer. :D

2009-05-27 @ 15:19:52
Postat av: Val

Spelar ingen roll sättet de tog sig dit. Det viktiga är att de medverkade och det gjorde ej england.

2009-05-27 @ 17:16:26
Postat av: sanjin

Carrick är en av de mest underskattade spelarna i united! synd för killen förtjänar mkt mer.. de e som makelele i real gjorde allt men fick inget beröm...carrick är ändå englands passningsskickligaste spelare utan tvekan!!! sen att capello ser barry före de hans syn på fotbollen, men de viktigaste är att fergusen ser hans storhet..



Real madrid ska man inte ens snacka om dessa dagar de har stora problem...nästan alla i united hade iaf. platsat i real !!

2009-05-27 @ 17:33:33
Postat av: OIF

Håller faktiskt med Val till 90% iaf.

Varför Gago går före Cambiasso är ändå lite av en gåta för mig.

2009-05-27 @ 17:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0