Kort och gott


                     Fyra års måltorka är över


 Den som bäst kan gissa på vad Dzemal och Fatos tjafsar/pratar om mitt i matchen får en valfri telefon på Telenor av mig för 299 (ring för allt+ fri surf).


Det har hänt lite saker medan jag varit borta.

Kadri har blivit spelklar. Resultat? 7 mål på 3 matcher. Elaka tungor säger att motståndet inte varit av det svåraste slaget. Men sju mål på tre matcher är imponerande om man så hade gjort dom mot Näsbys damlag. Hursomhelst, upp till bevis på fredag när Bois ställs mot Emil "Milanista" Ashoors Önnestad.

Näsby IF förlorade ju som dom flesta vet mot Önnestad. Och intresserad som man är så frågade jag Näsbys försvarsgeneral Ari Abdullah om vilka man skulle se upp med i Önnestad. Då svarar den gode Ari så här: " Emil Ashoor var bra plus den där svennen i mitten". Svaret hjälpte tyvärr inte så mycket med tanke på att i stort sett hela laget är helsvenskar i flera generationer tillbaka. O för att det inte ska smaka för mycket mellanmjölk så har dom kryddat det med en fullblods-arab i form av Emil Ashoor.

En annan väldigt intressant händelse var att Mohannad Issa (i folkmun kallad Missa) gjorde sitt första mål på över fyra år som offensiv spelare. Hans första kommentar efter målet hade tydligen varit något av det här slaget. "Kalla mig inte Missa mer utan Bissa". För er som undrar hur målet gick till så har ni det ovanför.

Sedan så gjorde undertecknad sin första träning på över fem veckor igår.(Passar på att skriva det här eftersom Pidde var frånvarande igår):). Det var en väldigt intressant träning kan jag lova er. Storstjärnan Arlind tröttnade efter några vältajmade tacklingar från mig, så han slängde ur sig orden " Ey, om jag bryter ryggen ska du få se".
Att han hade försökt hämnas tvekar jag inte en sekund på. Men frågan är hur mycket skada han hade gjort med en bruten rygg? :)

I andra föreningar brukar dom seriösa spelarna utan självinstinkt stanna kvar efter träningen för att förbättra något dom är mindre bra på. Det gör vi i Bois med. Skillnaden är väl bara att vi satsar lite pengar för att göra det hela lite mer intressant.
Vi ställde fyra av dom som ansåg sig vara snabbast i laget för att tävla i 60 meter. Medans vi andra kunde slå vad. Den som kom sist var M.Issa. O jag förlorade 200 kr. Behöver jag nämna vem jag satsade mina pengar på?

Den som vann var högoddsaren Jojjesidis. Vem kunde tro det?

Tänkte avsluta med några korta notiser.

. United gör det ingen annan gör bättre. Ser till att bli utspelade i avgörande matcher läs (R.Madrid,Milan,Barcelona x2.)
. Världens bästa alban Lorik Cana är en underskrift från Lazio. Det kommer bli ännu roligare att följa Serie A nästa år.
. Årets högerback i Italien Ignazio Abate springer enligt rykten 9.68 på 100 meter. Det ni....
. Andrea Pirlo lämnar Milan efter 10 helt fantastiska år. Jag vill tacka fotbollens Da Vinci för allt.
. Scott Parker (West ham) blev vald till årets spelare i Premier League? Det säger allt egentligen....


Nej nu får det räcka..
Ha en trevlig kväll. O om det är någon som fortfarande tippar så känns Vancouver som något väldigt intressant i natt.




Vem sa att det var ojämnt i Europa?


Alla kan vända och vrida på det.
Men så här såg det ut innan finalen igår..

Mästare 2005: Liverpool, ENGLAND.
Mästare 2006: Barcelona, SPANIEN.
Mästare 2007: Milan, ITALIEN.

Mästare 2008: Manchester United, ENGLAND.
Mästare 2009: Barcelona, SPANIEN.
Mästare 2010: Inter, ITALIEN.

Fotboll när den är som bäst!


M.Issa



Många som undrar varför jag inte skriver något.
Jag är fortfarande indisponibel pga skadan. När man inte är delaktig är det svårt att hitta motivation till
att skriva.
Men bloggen är nog tillbaka så fort jag kan lira igen. Blir det ingen comeback så lägger jag nog ner bloggen.

För Bois går det allt bättre. Andra raka segern nu.


M.Issa var tydligen väldigt nära att bryta sin flera års långa måltorka. Men snart.. Väldigt snart så sätter han den...



Truppen mot Venestad!

Truppen till imorgon mot serieledarna Venestad.
 
Samling Björkvallen 1730 Match 1900
 
Rasmus
Hamza
Niklas
Jetmir B
Adde
Dzemal
Armin
Fatos
Emil
David L
Kadri
Fiton
Sergio
Haris
Issa
Tobbe MV
 
Hälsningar
 
Peter
 
 

CAMPIONI D'ITALIA



7 års väntan är äntligen över. AC Milan Scudetto-vinnare 2010/2011
Nästa mål är Champions League. Utan Zlatan.

Ojojoj


Finns det bättre sätt för Näsby att komma ner på jorden?
I think not....

Bois 4
Näsby 0



Sent skall vinsten glömmas....




Truppen inför Derby della Madonnina ikväll

 
Samling 18:00 Match 19:00   Björkvallen
 
Raffe
Tobbe MV
Jetmir I
Jetmir B
Niklas
Adde M
Marcus N
Hamza
Mirnes
Hebba
Emil
Armin
Dzemal
Lindborg
Tobbe
Fatos
 
Hälsningar
 
Peter
 

Intervju med Peter Lindgren





Hallå Coach! Hur står det till?
  Bara bra!

Derby Della Madonnina på fredag. Vad har du för tankar om matchen? Det blir en tuff match då Näsby är ett bra lag.  

Bois har som du kanske märkt inte startat serien som du hade hoppats. Vad beror det på tror du? 
Försvarsspelet över hela planen, rörlighet utan boll och spel med för små marginaler. 
Det kommer att bli bättre och det finns 57 poäng kvar att spela om     

Varför tror du Bois har så svårt att skapa chanser trots att vi har så skickliga spelare? 
Rörligheten utan boll, det går inte att stå och spela fotboll oavsett hur duktiga bollspelare vi har.
Spelar med för små marginaler i avgörande läge. 
 
Vem tycker du har presterat bäst hittills under året? Hamzas vilja har imponerat på mig 
 
Du gjorde ett ganska bra jobb i Åsum när du tog dom från sexan till fyran. Det sägs ju att Hampus Frank var musklerna i träningsstaben och du hjärnan. Har du samma mål för Kristianstad Bois? 
Nej, jag har inga sådana planer i Krst Bois!Däremot jobbar jag för den visionen föreningen har på att det skall kunna erbjudas div 4 fotboll i Kristianstad Bois 2015.
  
Nu har vi haft minst 20 spelare på träningen i några i veckor. Ångrar du att ni la ner B-laget? Var ska tex spelare som Fatos och Arlind lira när alla är friska?:) 
Vi la inte ner b-laget, de spelar bara i en annan serie ( div 6 nö ). Nej skämt o sido så länge våra ungdomslag inte kan fylla på tror jag personligen att vi behöver vara minst 30 spelare för att bedriva ett b-lag. Beslutet som togs var rätt då. Vi får väl se om det kan bli aktuellt 2012.
Alla spelare har inte varit friska samtidigt och det tror jag inte kommer att hända, sedan är ju Haris avstängd i omg 4, ?, ?
 
Vi ställs ju mot Näsby på fredag. Är det någon spelare i deras lag som gjort att du kanske legat lite sömnlös om nätterna?Nej!  

Om inte. Vem ska vi åtminstone se upp med? Vi skall se upp för hela deras lag + ett extra öga på  ex Boisaren och skyttekungen Besim Halili
 
 
Vad tycker du om din tränarkonkurrent Näsby IFs Seidi Mourinho? Jag tror att både Seidi och Kujtim gör ett bra jobb för Näsby 
 
Hur tror matchen slutar på fredag? Förklara gärna ditt resonemang. 2-0.  Det är dags att ta årets första seger med stor vilja och bra defensiv.
 
Jetlagg tackar Peter Lindgren för intervjun och önskar honom lycka till på fredag.
 

Inför Kristianstads Derby Della Madonnina!


Bara två dagar kvar..

25 man på träningen ikväll. Undertecknad gjorde comeback efter 3 veckors skada.
Om jag är 100% till derbyt på fredag? Det får kroppen tala om imorgon.

Tempot var bra. Nosaby-talangen Adde Metaj imponerade tillsammans med Murat Isufi som i sin återkomst till fotbollen hann med att fejka en korsbandsskada. Tack och lov var det inget allvarligt och träningen kunde fortsätta efter 7-8 minuter.

Tre intressanta matcher under helgen internationellt.

United-Chelsea: Chelsea visar musklerna och tar hem ligatiteln med en seger.
Roma-Milan: En poäng räcker för att Milan ska ta hem Scudetton. Stensäker!
Ajax-Twente: Helt avgörande match mellan ettan och tvåan om ligatiteln. Veckans match?

Två dagar kvar...


Intervju med Besart " Tvålen,Cesar" Binakaj






 
Inför superderbyt mellan Kristianstad Bois-Näsby så tänkte jag krydda till det lite med en intervju med Näsbys stjärnmålvakt Bestart " tvålen, Cesar" Binakaj.
 
Men hallå Besart, Hur är läget? tjenare jetmir, jo det är bra
 
 
Det är bara några få dagar kvar till stans hetaste derby. Hur känns det? det känns väll lite pirrigt eftersom det är kristianstads hetaste derby, och att man får möta sina gammla lagkamrater.
 
Det ryktas om att derbyt är det det enda du pratar om när man träffar dig? haha nja där har du nog lite fel, ja gillar och hypa derbyt eftersom det är så mycket prestige mellan lagen.
 
Halva ert lag vann något på Postkodmiljonären. Hur har ni lyckats hålla fötterna på jorden? alla har fötterna på jorden, det är bara en extra slant i fickan.
 
Det har varit lite stökigt på era träningar med bråk och tjafs. Vad var det egentligen som hände? det har inte hänt ett dugg, alla vill att det ska hända något på näsbys matcher/träningar för att dem ska ha något att skriva om. men det har inte hänt ett skit rent ut sagt.
 
Hur är det att ha Mourinho-kopian Seidi som tränare? han har fått laget att bli som en familj. alla gillar alla, och ingen blir orättvist behandlad.
 
Det sägs ju att ni kommer dyka upp med ett tifo? Stämmer det? haha det kan jag inte lova men får hoppas på det. det går lite rykte om det.
 
Kristianstad-historiens mest utvisade spelare Haris Feratovic är ju som du kanske vet avstängd. Vad tycker du om det? ja tycker det är väldigt tråkigt att han är avstängd för han är ju bois egne gatusso, ja ser det så här att utan han är bois ingeting i mittenlåset.
 
Vilken spelare i Bois fruktar ni mest? ja måste nog säga tobias ursprung. han har rutinen och skickligheterna att avgjöra en så här ´´stor´´ match
 
Vilken spelare i Näsby har utmärkt sig mest hittills under säsongen? besim halilli eftersom han har gjort mål i varje match så måste ja nog säga han. han var fruktansvärt bra i försäsongen. gjort mål alla matcher han har spelat i näsby tröjan än så länge, sen urim ahmeti okså vår egna lucio som ja kallar han.
 
Under försäsongen när Bois ställdes mot Näsby så var det över 150 personer som såg matchen. Hur många tror du det blir på fredag? vi får ju hoppas på fler men 3-400 pers kanske
 
Hur tror du matchen slutar på fredag? 0-4 till näsby
 
Innan vi rundar av. Är det något du vill tillägga? prepare for battle
 
Vi tackar Besart Binakaj för intervjun och önskar honom lycka till på fredag.
 



Bois-Näsby 19:00 fredag

 
 

Förlust mot Ignaberga


                                  Ignaberga IF


Bois andra förlust på tre spelade matcher är ett faktum.
Jag kommer inte skriva så mycket mer om matchen eftersom jag inte såg den.
Men av det jag fick höra så hade Ignaberga en spelare (Besnik Dibrani) som var klassen bättre än alla andra på plan.
Haris gjorde bort sig igen och blev utvisad. Emil rörde sig inte från sin kvadrat. Och Armins debut var inte så lyckosam som vi alla hade hoppats på.

Går vi över till det positiva så fortsätter Tobbe att trycka dit bollarna. Men sina två gjorda mål så visade han att han menade allvar i det han skrev på bloggen innan matchen. Hamza la föregående match bakom sig och fortsätter imponera.

Nej du.... Det kommer bli väldigt svårt i derbyt mot Näsby. Speciellt efter deras imponerande vinst mot Linderöd.
Vad Venestad håller på med har jag ingen aning om. Men tre raka vinster av tre möjliga är inte något man ska skämmas över borta i skogarna.

Nej nu börjar andra halvlek mellan Milan-Bologna. Det är dags att ta hem Scudetton.

Matchens fem bästa:

JJJJJ- Hamza
JJJJ- Tobbe
JJJ- Niclas
JJ- Lindborg
J- Dzemal


Kungaligan uppdateras senare. Dags för Boateng att strippa på plan...:)


RSS 2.0