Postat av: Geronimo

Grym match i dag. Rätt inställning, enkelt och smart spel (kan dock bli ännu bättre). Inget klagande som resulterade i dålig stämning. Det skötte Näsby hyfsat bra. Nej, hatten av grabbar!!

2011-05-06 @ 22:48:02
Postat av: ??

Vilka var bäst och vilka var sämst? Kom igen nu Jetmir, jag missade matchen så därför vill jag veta allt. Någon som gjorde bort sig?

2011-05-06 @ 23:14:25
Postat av: Åskådare

Uruk och Milad vad bra i Näsby. I Bois var det Emil, araben med den där fula hästsvansen och sen Bois målvakt bra.

2011-05-06 @ 23:17:54
Postat av: nif

Skyttekungen Besim sämst på plan?

Vad tänker vår tränare med när han startar med våra bästa spelare på bänken?

2011-05-06 @ 23:21:29
Postat av: Berat

Bra match grabbar!

2011-05-06 @ 23:22:59
Postat av: Han som gäspar

Förutom Hamza och Raffe så var Jetmir riktigt het tills han inte kunde andas längre..

2011-05-06 @ 23:52:15
Postat av: Gezim Stagova

Bra spelat grabbar , välförtjänt seger ...

Matchens spelare utan tvekan Bois målvakt, och ni andra " BOISARE " som klagar över våra " juniorer " det stämmer för de flesta är just juniorer som är väldigt duktiga, så ner med fötterna på jorden, och för guds skull publicera era namn vill gärna ha ett ansikte bakom kommentarerna, var inte fega vi skall inte " jaga " er ..

>En gång till: grattis till segern , och lycka till i framtiden ...

2011-05-07 @ 00:02:42
Postat av: Turken

Men gezim, ni har fullt på bilen grejjor! Ingen vågar skriva sitt namn för ni kommer änte sova 4-5 dagar för ni ska göra kaoz med oss...;-)

Det var en rolig match att kolla på, synd bara Att det alltid ska bli lite tjafs , eran anfallare verkade ha riktig dålig attityd! (inte besim, han andra junioren)

men det hör väl till! Lycka till själva i serien!

2011-05-07 @ 00:13:03
Postat av: Arber

Riktigt bra spelar idag grabbar! Jag var en av många stolta boisare vid sidan av planen som fick njuta av en fantastisk fin första halvlek! Det måste svårt att dela ut "J" en sån här match då det va framförallt som lag BoIS var bra. Men ska man ändå nämna några namn så måste jag säga att Niklas "Biffen" Andersson var matchens gigant och fungerade som en mur i BoIS mittförsvar. Han låg dessutom bakom 4-0 målet. Armin sopade rent i mittfältet och gjorde ett par riktigt fina brytningar (ja de va så bra så jag uppmärksammade brytningar). Fatos slet riktigt bra i mittfältet och gjorde dessutom 2 mål varav 1-0 målet var riktigt fint. Emil gjorde ad som kan vara 6:ans snyggaste mål hittils när han först skottfintade 3 näsbyspelare, sedan ytterligare 2 spelare och målvakten och rullade retfullt in bollen!

Bra jobbat grabbar!

2011-05-07 @ 00:46:45
Postat av: United we stand!

Sjukt bra insats från hela laget idag! Såg inte första halvleken men fick höra att det var en riktigt bra halvlek. De va bra från början till slut! Vi kör vidare på detta Bois!