Fina tider !!


                                                    


Johansen hemliga video fick mig att minnas några fina tider.
Jag har aldrig haft så kul i en klubb som jag hade under Viby-tiden, om man räknar bort dem sista 3 månaderna dvs.
Det fanns inga grupperingar utan vi alla hade jävligt kul tillsammans.
Jag kommer ihåg det andra träningslägret i Danmark. Det var iskallt när vi samlades på Grönängen för att gemensamt åka med bussen över sundet till Danmark.
Stämningen i bussen var helskön. Arber pratade om hur många tjejer han playat bara sista veckorna. Medans Dag, Blend och Berat började bli oroliga för om dem skulle komma in på något disco trots deras ringa ålder. Dzemal och Niclas pratade hur mycket Poker det skulle spelas under nätterna och hur mycket pengar dem hade tagit med sig för att kunna satsa stort.
Mahanad vara väldigt blyg den tiden. Men då var han inte Sveriges bästa Telenor säljare samtidigt som han var ny i klubben.
Johansen gick runt o pratade med alla för att höra och skratta till det senaste. Korv-Ola hade intagit den bästa platsen och därifrån kunde man höra honom sticka fram med lite sarkasm och grov ironi. Men det fick man tåla. Han gjorde trots allt mycket av skitjobbet för Viby.
Tränaren Roffe var på ett strålande humör. Jag hade alltid sett honom som lite mesig, men det försvann direkt när jag såg honom flörta med en kvinna på båten över till Danmark.

Väl i Danmark så skulle vi bo på ett Vandrarhem som passade perfekt för en gäng fotbollsspelare som bara var ute för att umgås och ha jävligt kul.
Att ett Svenskt damlag var där samtidigt som oss gjorde inte saken sämre och Casanovan Arber började redan smida planer på hur han skulle få dem att festa tillsammans med Viby IF.

Vi kom dit på fredag och på lördagen efter vi hade tränat så var det dags för en gemensam middag på Vandrarhemmets stora matsal. Damlaget hade redan ätit så dem stod utanför matsalen och fnittrade. Så medans vi åt så började jag utmana Arber genom att säga att han endast var stor i käften och att han var för blyg för att han skulle kunna klara av att förverkliga sina planer om att få med tjejerna till kvällens fest. Vissa i laget började skratta. Så den jäveln reser sig upp framför hela laget för att gå fram o prata med tjejerna.
Vi trodde aldrig att han skulle gå fram till damlaget och riskera få dissen framför alla sina lagkamrater, men den jäveln gjorde det.
Han gick fram till dem och han började med orden TJENA TJEJER och det första hela laget gör är att gapskratta så högt så tom damlaget hörde oss skratta.
Hahaha, men det spelade ingen roll. Han kom tillbaks med beskedet om att dem tackade ja till hans erbjudande om en gemensam fest. Efter det så fick CV min respekt!

Pokerspelandet höll på hela den första natten och jag vann 700 kr på heads up mot Mohinder Issa medans Brianna, Mirnes och Dzemal turades om med att vinna pengarna från varandra. Tror ändå att Brianna vann en slant.



Roffe fortsatte att vara på ett strålande humör medans Korv-Ola en gång i halvtimmen kom upp och klagade på att ett flertal andra gäster hade klagat.
Tillslut synade jag hans bluff genom att följa med honom ut så att han kunde visa vilka gäster det var som klagade så att jag kunde förklara för dem att vi kommer fortsätta festa och om dem inte gillade det så kunde dem följa med upp och va med. Men det visade sig att det inte var någon som klagade utan det var Korv-Ola som hade för lite o göra på en lördagskväll i Danmark. Vi skolade även in några kaxiga juniorer med att lyfta upp dem och dra ner dem mot havet mitt på natten. Det är samma juniorer det pratas så mycket om i Viby.

Vi fortsatte kvällen med att ta tåget från Helsingfors till Köpenhamn för ett besök på DISCO INN. Innan vi kom fram så började Dzemal tveka eftersom han inte hade fått någon fribiljett av regeringen så han tog samma tåg hem igen tillbaka till Vandrarhemmet tillsammans med Jack Bauer, som inte alls hade några planer på att gå ut, utan han tyckte bara det var intressant att åka tåg i ett annat land.

Eftersom vi alla var från en liten stad som Kristianstad så var vi vana med att allt stängde 02.00 så när tåget kom fram till Köpenhamn 01.00 så började flera tveka. Men när vi ända hade kommit så långt så fortsatte vi mot Disco INN.
Discot som måste vara Nordens största var inte för stor för Johansen för trots att det var flera våningar stor så kunde han få tag på alla genom att ta bilder i Discot från olika vinklar som en riktig Paparazzi.
För varje timme som gick så blev vi allt färre och till slut när klockan vara 07.00 så var det bara jag och Arber kvar. Så vi bestämde oss för att ta tåget tillbaka. På väg ut så såg vi folk stå i kö 7 på morgonen.

När vi kom fram till Vandrarhemmet så såg vi hur en sur Korv-Ola gick ut med konerna tidigt på en iskall söndagsmorgon.
Om jag minns rätt så kom vi tillbaks till vandrarhemmet 08.45 framför ögonen på Ola och träningen började 09.00.

Själva fotbollsmatchen var katastrof. Planen var sämre än Venestads och liknade mer Bagdads gator än en fotbollsplan. Vi mötte en Dansk klubb som tydligen spelade i 3an, men tillåt mig o tveka.
Hade det inte varit så att Dag Legenden hade fastnat på mållinjen med ena foten så att målen bara ramlade in så hade vi vunnit matchen istället för 3-3. Jag vet inte om jag var jävligt orörlig på plan eller sliten pga sömnbrist men fan vad jag frös den matchen.

Söndagen avslutades med en fin middag för att sedan börja köra hem till Sverige och K-Town igen.

Ett av många många fina minnen från tiden i Real Viby !


Vid pennan Jetmir Isufi


Näsby IF, flipp eller flopp?


Det finns många faktorer som talar för att Näsby IF får ihop ett riktigt starkt lag nästa år men det finns även andra faktorer som pekar på att de kan får det svårt. För hur är det egentligen med träningsvilligheten?

Se själva på detta aldrig tidigare visat klipp med några av Näsby IF:s stjärnor från ett träningsläger i Danmark.




Vad tror ni? Näsby IF, Flipp eller flopp?
 
Signerat: Johansen

Presentation : Kristian Johansen



För att bibehålla alla läsare jag har i bloggen samtidigt som jag vill få ännu fler i stan att följa denna blogg så fick jag en ide att hitta en person som uppfyller alla kritierier för att denna blogg ska fortsätta vara intressant.
Att personen i fråga ska spela i femman nästa säsong gynnar nog alla som följer lokal fotboll. För nu kommer vi kunna täcka både div.5 och Supersexan.
Jag ville hitta någon som kunde skriva samtidigt som han har humor, och efter tiden i Vibys forum när den fortfarande levde så visade det sig att killen verkligen kunde skriva.

Vi hälsar Kristian Johansen välkommen med en presentation/intervju

Namn : Karl Kristian Johansen
Ålder : 34
Familj : Sambon Sara och dottern Julia
Yrke : Lärare i Ma/No
Klubbar du spelat i ? Stureby SK, Eringsboda SK, Åsums BK och Viby IF
Klubb du önskar du hade spelat för= Favoritklubb ? Hammarby IF
Favoritspelare ? Gianfranco Zola
Serie A eller La liga ? La liga. Har fortfarande inte släppt korruptionen i Italien helt. :(
Du har ju tränat många gånger med både Emil Nilsson och Niclas Nordgren när jag drog dit dem till Viby. Vem tycker du är den bästa av dem två ? Karl Johan Niclas Nordgren, även fast han var sämre än Emil på de träningarna. Nordgren sprang mest runt och lallade (inte så konstigt kanske) men det slutade med att han sprang in i ett (Mo)hinder och slog axeln ur led. Vad han sa till KFF att han gjort vet jag fortfarande inte.
Hur tror du det går för KFF i år nu när flera duktiga spelare verkar bli klara samtidigt som Emil och Niclas kommer få spela ihop för första gången ? För tidigt att säga men ett mittenlag ska de väl klara av att bli.
Vem anser du är Sveriges bästa fotbollsjournalist ? Simon Bank
   Du har ju rest mycket, och elaka tungor säger att du mest rest till "prostitutionsländer" som Malaysia och Brasilien. Vad säger du om det ? Nämn gärna alla länder du rest till. Ha ha ha! "Prostutionsländer", låter lite inskränkt men det säger mer om de "elaka tungorna" ;) Hoppar över Europa. Argentina, Australien, Bahamas, Brasilien, Brunei, Belize, Mexiko, Guatemala, Nya Zeeland, Kambodja, Kina, Malaysia, Singapore, Thailand och Vietnam.
Favoritdestination ? Mycket svårt att välja, det får bli Perhentian (Malaysia). Mycket dykning, slappande på stranden och god mat.
Finns det något du ångrar ? Svara ärligt ! Klart det finns! Att jag inte reste mer som tonåring.
Vad tror du att du kommer tillföra bloggen ? Svårt då bloggen redan innehåller så mycket. Kanske kan bidra med lite utomeuropeiska intryck.
Bloggen har redan blivit Kristianstads mest besökta blogg. Vad är dina mål ? Att bloggen ska skapa fred i Mellan Östern! Skämt o sido, ska försöka skriva underhållande och intressant.
Vem hade du velat hamna på en öde ö med ? (Svara gärna någon från det motsatta könet för att inte uppröra besökarna) Och jag som tänkte säga dig, Jetmir. ;) Jag väljer min sambo, Sara.
Vilken personlighet utmärkte sig mest i Viby dem senaste 5 åren ? Mest speciell alltså. Det finns bara en, Ari Abdullah. Gillar honom som fan trots att han är mycket speciell. På god andra plats blir det dig Jetmir, inte fan var du tyst många minuter i omklädningsrummet?
Hur är din relation till Håkan Hellberg ? Smygmailar ni fortfarande varann när frugan lagt sig ? Hetlevrade Håkans mail är alltid välkomna i min inkorg. Vi får nog vänta lite tills "Superfemman" drar igång innan vi tar upp kontakten igen.
Vilken av klubbarna som avancerade till femman kommer klara sig bäst respektive sämst ? Åsum kommer att klara sig bäst om inte annat så överklagar de säkert till skåneboll. Sämst klarar sig nog Viby men tillräckligt bra för att stanna kvar. 

Och nu avslutar vi med några snabba frågor.  

Kebabpizza eller Tacos ? Tacos, nyttigare och godare
Britney Spears eller Michael Jackson ? Michael Jackson, som musiker överlägsen Britney
Jenna Jameson eller Brianna Banks ? Brianna, hon bor väl bara något kvarter från Jetmir
Milan eller Inter ? Inter, Zlatan spelar ju där! :)
Innebandy eller damfotboll ? damfotboll, alla dar i veckan!
KFF eller Nosaby/VMA/ Bromölla? KFF
Läsa Patrik Perssons blogg eller klippa naglarna ? Läsa Patrik Perssons blogg, klipper nog naglarna oftare dock.
Träningsläger eller resa med sambon ? Resa med sambon, brukar komma längre än Danmark då.
Murat Isufi eller Dzemal Hadzic ? Murat "Claes Ohlson" Isufi a.k.a "Muratdona"
Xavi eller Andrea Pirlo ? Andrea Pirlo
Patrikperssons blogg eller Jetlagg ? Jetlagg, of course! 


Då var frågorna slut och vi hälsar Kristian Johansen välkommen till Jetlagg.blogg.se  // Jetmir Isufi// Kristian Johansen


Vad händer med Önnestad ?


Igår kväll fick jag igång Internet. Och ikväll har jag bjudit över Johansen för att skola in honom i bloggen. Så efter det kan ni räkna med en blogg som är mer aktiv från bloggarnas sida. För kommentarerna fortsätter hagla in och just nu, och i ett inläggen har jag över 100 kommentarer. Sjukt !

Sen undrar jag vad som händer med Supersexans bästa lag och seriesegrare Önnestad.
Dem har ingen tränare. Deras spelare tränar med olika klubbar och vissa av spelarna är så pass desperata så dem även tränar med Venestad. Dem har redan blivit av med seriens bästa mittfältare (klar för VMA) och nu är frågan hur många fler dem kommer förlora innan dem lyfter på röven och hittar en ny tränare.
Eller kanske det är så att bara faktum att dem lämnar Supersexan gör så att klubben slutat bry sig ?

Dzemal "dollar" Hadzic är fortfarande på jakt efter en klubb som vill ge honom 10 lax under bordet plus skor o milersättning. Är det någon föreningsledare som är intresserade så är det bara till att höra av sig via min mail så vidarebefodrar jag det till Dj Dzemko. 


Goda nyheter !!


                            Ett leende bara en mor kan älska !!

Jag har fortfarande inte fått internet utan detta skriver jag från "barndomshemmet".
För att göra denna blogg mer aktiv så har jag frenetiskt letat efter en partner som ska uppfylla dem kriterierna jag hade.
Den som passade in bäst var Supersexans Maldini, Kristian Johansen. Med sina 7-8 säsonger i Supersexan så är han den mest erfarne inte bara i Sexan utan rent lokalt i Kristianstad.
Förutom det så är han dessutom en utbildad lärare så att skriva det kan han.
Den bästa egenskapen är ändå att han kan vara seriös samtidigt som han kryddar med lite humor. Precis som jag då ;)..........
Allting blir klart någon gång efter onsdag då jag fått mitt internet.

Sedan så hade jag uppskattat om folk slutar prata om Gorans kärleksliv. Det har inte ett skit med denna blogg att göra.
Goran maila mig gärna om du vet något om hur man delar en blogg t.e.x med 2 olika profiler.

Nej, helgen har varit perfekt. United tappade poäng. Barcelonas sidledsspel fungerar inte så dem håller på att förlora och nu börjar Torino-Milan med geniet Pirlo tillbaks efter 2 månaders skada. Bara vinst som räknas !

Arrivederci !!


Inget internet.

Anledningen till att bloggandet lyser med sin frånvaro är för att jag precis har flyttat och får internet på onsdag nästa vecka.

Silly Season !!


Perioden då alla spelare är fria o gå var dem än behagar eller där gräset är grönast är här.
Vilka spelare har klubbarna på gång ?
Jag är inte så insatt i dem övriga div.5 och Supersexa klubbarna så det hade varit bra om alla kunde hjälpa till med att uppdatera "Silly Season" .
När det gäller min egen klubb Näsby så vet jag att Arber "CV" Jashari skrivit på (hans 4e klubb inom loppet av 12 månader). Viby-KBI-Ovesholm och nu Näsby. Bra värvning !
Sedan så har Österslövs skyttekung Kadri"fick jag rött kort för det lilla" Buccoli också skrivit på, samt Murat isufi som är på väg att göra en Ovesholmare, alltså att skriva på för att sedan inte visa upp sig mer på grönevi.
Dzemal Hadzic får också ses som ett nyförvärv eftersom han nu kommer få sin första försäsong på 2 år.
Sedan så skall Lasse Ekk ta med sig några spelare från Österslöv. Han nämnde några namn, men eftersom jag är väldigt dålig på namn så har jag redan glömt  bort vilka spelare han nämnde.  Lasse du får gärna nämna dem igen !
Sedan så nämnde han dessutom någon mittback från Linderöd som var på väg. Han ska tydligen vara den som ska styra upp försvarslinjen. Enligt min åsikt så är jag tveksam till detta. Har inte sett spelaren men kan inte tänka mig att han skulle vara bättre än Niclas"Brianna"Anderssom som fortfarande är tveksam till om han skall skriva på eller ej.
Men jag jobbar på att få honom att skriva på.

Hade varit intressant om några som är insatta i Viby,Venestad,Åsum,Önnestad,Rinkaby eller Ovesholm hade kunnat hjälpa till med lite rykten eller klara övergångar. Ju fler klubbar desto bättre.


Tillbaks på fotbollplanen !!


Goda nyheter för både mig och bloggen.
Jag gjorde min första träning sen augusti månad utan att få ont i knät.
Fortsätter det så här o jag kan börja lira boll igen. Det innebär då att jag kommer börja blogga mer än vad jag gör just nu, även om lägenheten tar mycket tid. För helt ärligt så är det svårt att blogga om fotboll när man själv inte spelar.


Nysatsningen med med Lasse "Snoken"Ekk, Teddy Karlsson och Fatos "Jag har spelat i Allsvenskan med Tollarp" Gashi kan bli intressant.
Lasse speciellt verkar vara en väldigt seriös tränare som verkligen tror på ett Näsby IF som komemr vara med o konkurrera om seriesegern.
Jag är dock rädd att det finns för många "starka individer" i en o samma förening.
Det finns några i laget som behöver komma ner på jorden. Frågan är om Lasse o Co lyckas spela ihop alla Cristiano Ronaldos så att alla blir nöjda.

För att göra denna blogg mer aktiv så hade jag tänkt hitta någon som delar denna blogg med mig.
Du måste uppfylla dessa krav.
1. Du måste kunna skriva och stava.
2. Du måste ha gått ut Gymnasiet. Handelsprogrammet gäller ej.
3. Du måste spela i femman eller Supersexan.
4. Du får inte ha ett Engelsk favorit lag. För då gillar du inte själva fotbollen, samtidigt som du är en medgångsfan.
5. Du måste ha lite humor. För vill man ha en blogg utan humor så läser man Patrik Perssons blogg på bladets hemsida. Och det är som att se målarfärg torka !

Känner ni att ni är rätt person så maila mig på [email protected]

Dj Semko(Semir) och Dj Dzemko(Dzemal) är i just nu i Halmstad. Dj Dzemko letar frenetiskt efter en fru och behöver hjälp av någon för att hitta en, och tydligen så är Dj Semko rätt man för detta.  Speciellt om man ser på bilden nedan då Dj Semko efter min förlovning hade dragit till KAOS, och väl där började han strippa för en dam i 40 års åldern. Bidlbevis har ni här.



                                        Dj Semko in the House !!

 

XL-coachen !

Den 29e november startar Aftonbladets XL-coachen. Där man får 11 miljoner att handla Premier League spelare för o sedan följer man  spelarna varje vecka. Man kan självklart byta spelare efter varje omgång.

Jag tänker registrera ett lag så om folk är intresserade så kan vi starta en egen liga.

Regga er på http://xlcoachen.aftonbladet.se/fg/info/viewStart.action så kan vi vem som är den mest kunnige fotbollsnörden av oss alla.

Skapar ni ett lag så skriv ner namnet här så bjuder jag in er till vår egen liga som självklart kommer heta Jetlagg !

Måste dock varna er för att jag kom 8a av 80000 registerade lag under VM-2006. Dem 7 bästa vann då fotbollsweekends till Italien och England, och jag fick en Svensk landslagströja.  Hade Luca Toni gjort mål i finalen istället för att nicka ribba så hade jag hamnat bland top 7.

Vem som helst får medverka ! Det spelar ingen roll om ni spelar i Venestad eller Östra Vrå.  Bara skriv in namnet på laget här.


Cassano The Man !!



Snart så kommer Cassano ut med en bok som han skrivit.
Där har lovat att "berätta allt".
Här är några av geniets citat.
Jag tycker själv att han är en gudomlig spelare med en speciell personlighet.
Hade killen varit friskt i huvudet så hade han varit en av Världens bästa spelare.
Här har ni några av hans citat från hans bok.

"- Du tränar inte längre de där soporna i Udinese - det här är mitt hem".
(Till Romatränaren Spalletti - som Cassano inte ens sa hej till innan han gick till Real Madrid). 


"I Carducciskolan hade vi en lärarinna som hette Sarcini som var riktigt läcker. Det hände att jag gick på muggen och tänkte intensivt på henne".

"Bilen fick jag gratis men körkortet fick jag betala för. Men jag fick ett bra pris"
(Cassano debuterade som 17-åring i Serie A. En dag stoppade polisen honom, då han köorde som en vettvilling. Han hade blivit av med körkortet - om han haft något.)

"Jag och Totti var två singlar med en gemensam filosofi: vi tar allt som bjuds, punkt slut".

"I låg- och mellanstadiet fick jag gå om sex årskurser".

"Jag kraschade bilen i 250km/h. Men min kompis Nicola kom till olycksplatsen och ringde efter bärgningsbil. Sedan låtsades han att det var han som kvaddat bilen".

"Om jag inte gjort det där målet mot Inter [den 18 december 1999, red. anm.] hade jag blivit rånare eller väskryckare".

"När jag bodde på hotell i Madrid blev jag kompis med en betjänt. Hans uppgift blev att hämta 3-4 munkar till mig när jag hade knullat. En gång bytte vi: han fick tjejen och jag tryckte i mig ett gång munkar".

"Jag har aldrig arbetat. I 17 år var jag en fattiglapp och sedan 9 år är jag miljardär. Om 8 år är det jämnt upp".

"Jag har haft 600-700 kvinnor varav ett tjugotal inom showbusiness."

Fabio Capello är lika falsk som monopolpengar".

"Titta på matchen Roma-Juventus 4-0 (9e feb 2004). Jag hade hållit igång med en tjej till klockan sex på söndagsmorgonen, före matchen". Efter matchen=  bäst på plan med 2 mål.

Som sagt, helskön kille men lite speciell !


Förlovningsfesten !!

Festen blev väldigt lyckad. Hade hela min famlij,frugan och alla mina närmaste vänner där.
Det kan inte bli så mycket bättre.
Jag har hittat kvinnan i mitt liv. Det enda som fattas nu är att jag blir frisk från knäskadan så att jag kan börja dominera i Supersexan igen ;)..................







Underbart vacker !!



Jag vill tacka gänget för presenterna. För första gången så fick man presenter
som jag kommer få nytta av. VIP biljetter på Joe Laberos show i Malmö kan man
inte tacka nej till. Hästens lackan o täcken var också klockrent. Jag är bortskämd
med bra vänner. Tack !!

                              La Famillja : Syskonen och frugan !


Halva gänget och frugan !!



Beautiful_Kurd kallar han sig själv på olika datingsidor.
Kan bara instämma. För o vara en Kurd så är han 10/10.
Jag kommer ihåg när han berättade att tjejer trodde han var en kändis när han var i
Kurdistan. Han är alltså singel "orörd" och endast 24 år gammal !

Om någon undrar så är det så här Kosovo-Albaner firar en förlovning.
Hela kvällen blev väldigt lyckad.




Grande finale Supersexan !!!




Nu är dags för det alla väntat på. Slutsummeringen av Supersexan.

Håkan Hellberg

Supersexans bästa målvakt ?  Greger Andersson Viby
Supersexans bästa försvarare ? Elvis Hasanaj Åsum
Supersexans bästa mittfältare ? Andreas Håkansson Edenryd
Supersexans bästa anfallare ? Emil Ashoor Önnestad
Supersexans bästa tränare ? Håkan Lindgren Kiaby
Supersexans bästa domare ? Christoffer Rundqvist

Supersexans bästa spelare 2008 ? Emil Ashoor Önnestad


Dan Åstedth

Supersexans bästa målvakt ?   Robin Nilsson ( Önnestad )
Supersexans bästa försvarare ?  Hampus Frank ( Åsum )
Supersexans bästa mittfältare ?  Fatos Gashi ( Näsby 9
Supersexans bästa anfallare ?  Emil Ashor ( Önnestad 9
Supersexans bästa tränare ?   Micke Green  ( Önnestad )
Supersexans bästa domare ?  Krister Lindgren

Supersexans bästa spelare 2008 ? Fatos Gashi  Näsby


Henric Ekewald

Vilken spelare i ditt egna lag har presterat bäst ? Rinkabyligan i år vanns av Christoffer Grahm.
St
örsta talangen inom klubben ?
Utan tvekan så är det 16 åriga Andrè Sellgren som kommer att göra många mål 2009 i "Supersexan". Snabbare spelare har jag aldrig sett! Skjuter med båda fötterna och älskar att utmana. Lite finslipning på den gossen så går han långt.

Nu till dom stora utmärkelserna ! Kom ihåg att du inte får rösta på egna spelare.

Supersexans bästa målvakt ? Greger Johansson , Viby IF
Supersexans bästa försvarare ? Hampus Frank, Åsums BK
Supersexans bästa mittfältare ? Henrik Lindström , Önnestads BoIF
Supersexans bästa anfallare ? Emil Ashoor , Önnestads BoIF
Supersexans bästa tränare ? Håkan Hellberg , Ovesholms IF
Supersexans bästa domare ? Leif Ringström

Supersexans bästa spelare 2008 ?  Henrik Lindström, Önnestads BoIF

Ronny Capion

Bästa målvakt: Önnestads målis
Bästa försv: Mattias Åkesson Vinnö
Bästa Mittf: Lasse Lind Vinnö
Bästa Anf: Lindström i Önnestad
Bästa Tr:Mikael Green
Bästa Dom: Jörgen Persson

Supersexan bästa spelare 2008 ?
Lindström i Önnestad

Michael Green

Egen presterat bäst- Emil Ashoor
Största talang- Daniel Lindström  
  
Bästa målvakt- Gregor Andersson i Viby 
Försvarare ? Martin Svensson i Edenryd
Mittfältare -Fredrik Jönsson i Ovesholm          
Anfallare-Tyvärr kan jag inte rösta på ngn annan än Emil Ashoor          
Tränare-Håkan Hellberg

Domare
Krister Lindgren 
   
Bästa spelare 2008
Emil Ashoor samt Fredrik Jönsson i Ovesholm  

Peter Olofsson

Supersexans bästa målvakt ? Gregor i viby
Supersexans bästa försvarare ? Elvis i åsum
Supersexans bästa mittfältare ? Daniel Lindström önnestad
Supersexans bästa anfallare ? Emil Ashuur
Supersexans bästa tränare ? ur domarsyn Håkan i Ovesholm och Fatos båda går att prata och diskutera med
Supersexans bästa domare ? Får man rösta på sig själv

Supersexans bästa spelare 2008 ?  Vet ej, Den mest tekniska är iaf Jetmir Isufi

Fatos Gashi

Vilken spelare i ditt egna lag har presterat bäst ?  ANDERAS JERRYSSON
Största talangen inom klubben ?    CHALLE


Supersexans bästa målvakt ?   DAN SADE
Supersexans bästa försvarare ?    ELVIS HASANAJ
Supersexans bästa mittfältare ?  DANIEL I ÖNNESTAD,, INTE DANNY,
Supersexans bästa anfallare ?  EMIL ASHOOR
Supersexans bästa tränare ?  TED KARLSSON
Supersexans bästa domare ?  KRISTER LINDGREN

Supersexans bästa spelare 2008 ?  DANIEL NILSSON ÅSUM


Hampus "xs" Frank

Vilken spelare i ditt egna lag har presterat bäst: Elvis
 
Största talang: Simon Hurtig
 
Målvakt: Greger i Viby
Försvarare: Känns konstigt att inte välja någon från Åsum här.
Mittfältare: Fatos Gashi
Anfallare: Emil
Tränare: Ronny Capion har gjort ett bra jobb
Domare: -------

Bästa spelare:  Emil

Kristian Johansen 

Vilken spelare i ditt egna lag har presterat bäst ? MARCUS YMSÉN
Största talangen inom klubben ? CHRISTIAN MÅNSSON

Nu till dom stora utmärkelserna ! Kom ihåg att du inte får rösta på egna spelare.

Supersexans bästa målvakt ? DAN SADÉ
Supersexans bästa försvarare ? ELVIS HASANAJ
Supersexans bästa mittfältare ? DANIEL LINDSTRÖM
Supersexans bästa anfallare ? EMIL ASHOOR
Supersexans bästa tränare ? ÖNNESTADS
Supersexans bästa domare ? KRISTER LINDGREN

Supersexans bästa spelare 2008 ? Emil Ashoor

Lasse Ekk

Supersexans bästa målvakt ?Greger Andersson Viby
Supersexans bästa försvarare ?Hampus Frank Åsum
Supersexans bästa mittfältare ?Thomas Jönsson Viby
Supersexans bästa anfallare ?Emil Aschoor Önnestad
Supersexans bästa tränare ? Ronny Capion Viby
Supersexans bästa domare ?Mats Olsson

Supersexans bästa spelare 2008 ?Thomas Jönsson Viby

Jetmir Isufi

Vilken spelare i ditt egna lag har presterat bäst ? Fatos Gashi
Stör
sta talangen inom klubben ? Finns ingen talang här. Men stora i käften är juniorerna iaf.

Supersexans bästa målvakt ? Greger Viby IF
Supersexans bästa försvarare ? Lars Mårtensson   Ovesholm
Supersexans bästa mittfältare ? Kan ej avgöra
Supersexans bästa anfallare ? Emil Ashoor
Supersexans bästa tränare ? Håkan Hellberg är nog trots sitt spelsätt den som i mina ögon imponerat mest.
Supersexans bästa domare ? Krister Lindgren

Supersexans bästa spelare 2008 ? Emil Ashoor


Om vi ska sammanfatta detta så blir resultaten så här.

Årets Målvakt = Greger"Jerker" Andersson 7 röster ! 2a Dan Sade och Robin Nilsson på 2 röster !
Kommentar =
Jerker skrämmer inte bara slag på alla anfallare pga utseendet, utan för att han dessutom är seriens överlägset bästa målvakt.
Årets Försvare = Elvis Hasanaj på 4 röster ! 2a Hampus Frank 3 röster 
Kommentar -
 Seriens 2  bästa mittbackar spelade tydligen i samma lag. 
Årets Mittfältare =  Daniel Lindström 4 röster ! 2a Fatos Gashi 2 röster !
Kommentar=
Har personligen aldrig sett Lindström eftersom jag var skadad både när jag skulle möta dem med Ovesholm och Näsby. Men det jag hört är att han skulle vara en spelare som om några år kommer peta Nordgren i KFF ;).
Årets Anfallare = Emil Ashoor 10 röster av 11 möjliga !!
Kommentar = 10 röster av 11 möjliga talar sitt tydliga språk. Seriens överlägset bästa anfallare spelade i Önnestad.
Respekt !!!
Årets bästa Tränare = Håkan Hellberg 4 röster ! 2a Michael Green 3 röster !
Kommentar =
Ironiskt nog var det jag som fällde avgörandet ;). Men Håkan är en överseriös tränare som har fått ut det bästa av en mycket begränsat trupp som Ovesholms.
Bästa domare=  Krister Lindgren på 5 röster !
Kommentar = Krister som enligt rykten slog in 3 frisparkar under en o samma match för Landskrona i Allsvenskan någon gång efter 2a Världskriget har visat att inte nog med att han var en bra tränare utan att han dessutom är Supersexans bästa domare. 


Årets spelare i Supersexan säsongen 2008 =  Emil Ashoor 5 röster 2a Lindström 2 röster.
Kommentar = Supersexans bästa spelare blev inte helt oväntat Emil Ashoor !
Emil som är en skön kille även utanför plan kommer nog vara med o slåss om skytteligan även i femman. Var så säkra.

Jag vill tacka alla som hjälpt till med hela summeringen. Det hela har tagit mycket tid i en period som jag annars har haft mycket att göra. Men när man ser responsen jag fått då jag haft runt en 500 besökare dagligen i över 2 månader nu,samt väldigt intressanta diskussioner nästan varje gång jag bloggar så tycker jag att det hela har varit värt flera timmars arbete.







 

Obama vald till Världens mäktigaste man !!



En bättre President för att leda Världen tror jag inte det finns.
Dem närmaste 4 åren kommer bli väldigt intressanta.
Vem vet, han kanske tom ser till så det blir fred i Arabien ?
Hade inte varit fel med fred världen över.
Kolla in detta tal som han höll i en konvent 2004.
Jag säger bara geni !!


Grande Finale dyker upp snart & Jag väntar på kallt !!

Slutsummeringen och dem absolut viktigaste utmärkelserna dyker upp så snabbt allt är klart. Fortfarande några frågor som några genier glömt att svara på. O jag behöver allas svar innan jag lägger upp.

Medans ni väntar kan ni kolla på detta.
Detta såg jag först på ett bilforum där en kille hade bestämt tid med en Jugge för att sälja sin bil, men ångrade sig i sista stund och sket i att dyka upp.
Så här lätt det tydligen på hans telefonsvarare när han dagen efter lyssnade på den.

Den försvann från forumet så jag kunde inte hitta den på ett bra tag. Men som tur var så hade någon lagt upp den på youtube.

Haha humor på hög nivå alltså.



En stor galakväll !




Ikväll spelas en stormatch mellan klubben som är Europas mest framgångsrika klubb, mot en legendarisk klubb som åter igen har börjat resa sig sedan Maradonas glansdagar.

Milan-Napoli på San Siro ! Segraren i denna match kan leda Serie A. Det kan inte bli så mycket hetare än så.

Matchen kommer att ses i min egendom. Jag hoppas hela gänget kommer för att njuta av detta.
Ni är välkomna vid 8 tiden. Ni vet vilka ni är.


RSS 2.0