Gazza och veckans diss.

gazzatutt

 

Hann trots allt titta lite på Champions league i veckan och konstaterar att jag saknar profilerna. Spelarna som sticker ut mer än bara spelmässigt. Visst vi har ju Zlatan men jag saknar den där clownen som inte bara levererade spelmässigt utan även showade lite. Fotbollen har verkligen blivit dödligt allvarlig. Vi har ju det lokala exemplet i Nordgren som showar det där lilla extra. I gengäld får han ta mycket skit i likhet med mannnen jag ska skriva om.

 

Kungen för mig vad det gäller att kombinera dessa ovannämnda egenskaper är Paul "Gazza" Gascoigne. Att Gazza led av ADHD eller någon annan bokstavsdiagnos torde vara solklart. Läs bara om några av hans upptåg och practikal jokes.

 

När Gazza spelade i Glasgow Rangers såg han till att lägga beslag på nycklarna till lagkamraten Ian Duries bil och passade på att lägga en fisk under förarsätet och en under baksätet som han fällde upp och stängde igen. Durie hade en nyköpt bil och tyckte att det luktade för jävligt efter ett tag. Han förstod till sist att något inte stod rätt till och hittade fisken under förarsätet. Nu trodde han problemet var löst men lukten fortsatte och han fattade ingenting. Den som låg under baksätet var ju inte den enklaste att lokalisera och det dröjde veckor innan han upptäckte den andra fisken. Alla i laget utom Durie visste hela tiden vad Gazza hade gjort men de höll god min.

 

När vanliga landslagspelare går på krogen så brukar de åtminstone vara en aning diskreta och inte väcka för mycket uppmärksamhet. De vet att alla deras rörelser följs av pressen. Paul Gascoigne, däremot, gick på krogen iklädd en träningsoverall med ”England” på ryggen samtidigt som han svepte en pint och skrek Gazza in da’ house!

 

Februari 2000 försöker Gazza armbåga Aston Villas George Boateng i ansiktet vilket resulterar i att han själv bryter armen.

 

I november 1998 kör Gazza buss. Färden med Middlesbroughs spelarbuss slutar med en krasch. Fyra miljoner kostar reparationen.

 

I FA-cupfinalen mellan Tottenham och Nottingham 1991 blir Gazza så förbannad att han gör en vansinnig tackling på Nottinghams Gary Charles och bryter själv sönder sitt högra knä.

 

Grips för stenkastning mot fotografer 1994.

 

I fotbolls-VM i Italien 1990 låg det engelska landslaget och relaxade vid hotellpoolen. Ja, alla utom Gazza, vill säga. Han var inte stilla i två minuter. Han uppträdde som om han hade ilskna rödmyror i badbyxorna. Plötsligt försvann han in på hotellet och kom några minuter senare ut – med hela kroppen invirad i toalettpapper. Som en slags mumie. Han ställde sig på trampolinen och hoppade i med huvudet före.

 

Rapade offentligt i en tv-intervju. Bötfälldes med en halv miljon kronor.


Värmer upp med en whiskey minuter innan den skotska cupfinalen.


Klubbkamraten Richard Gough vaknar mitt i natten. Någon kissar på honom. Gissa vem?

 

Får ett utbrott i tv före en match i februari 1993. Får böta 90 000 kronor av Lazio.

 

Det som tyvärr fick mig att ta avstånd från denna man som människa var att han 1996 misshandlade sin fru svårt. Tror att Gazza får betala priset idag med ständigt närvarande alkoholproblem, sinnessjukdom och rättstvister. Som underhållare i fotbollsvärlden kan jag dock inte komma och tänka på någon annan som showade som Gazza på planen. Den biten kan jag sakna i dagens fotboll.

 


Och slutligen veckans diss. Kan inte bara undanhålla er den.

I matchen mellan Viby IF och Nosaby så klargör Fatos Gashi att han har "bäst kondition på plan" eftersom han tränar fem dagar i veckan. Som matchen fortlöper så bränner Fatos två soprena lägen. Det var nästan så konstgräset smälte. Då fäller en av traktens bästa domare, Krister Lindgren, kommentaren. "Du får nog träna SJU gånger i veckan, Fatos!"

 

//Johansen

 



Notiser!!


Tänk er att en spelare som Gago spelar Åttondelsfinal Champions League................


Jag borde kanske tippat något denna vecka. Fick in dom flesta matcherna, förutom Roma då som jag trodde skulle bli kryss.

Diskussionen kring Champions League är annars väldigt intressant. Hoppas det fotsätter så.

Jag hävdar fortfarande att :

- Milan hade kunnat slå ut vilket lag som helst i CL. Kanske svårt för Barca utan Nesta.
- Roma med Vucinic och Juan tillbaka slår ut Arsenal i returen
- Zlatan spräcker sin måltorka i slutspelen och slår ut United.
- Real måste byta ut hela ledningen och skicka halva laget till den Toscanska storklubben Siena.
- Liverpool blir att räkna med även i år
- Benzema gör mål på Nou Camp för att efter slutsignalen skriva på för motståndarna och samtidigt göra Barcelona ännu mer svårslagna 10 år framöver. Visa Världen dina muskler Berslusconi än sista gång innan du somnar in för helvete.
Bli ihågkommen som en hjälte!!

Och nu till några intressanta notiser.

Så här motiverade Mourinho sina spelare i Chelsea.

Frank Lampard -
His man management was just terrific. I have never had a manager who, while I'm standing in the shower cleaning my balls, tells me I'm the best player in the world. He did that. I'll never forget it. So casual. "You're the best player in the world, but you need to win titles". From that moment the extra confidence was in me. That is the key to Mourinho. What you see is not the half of it. The cleverness of the man is what happens behind closed doors.


Såg ni kaoset med Kolo Toure i början av andra halvleken? Tydligen är han så vidskeplig att han alltid måste vara sist ut ur omklädningsrummet. Och efterom William Gallas hade skadat sig och behandlades så betydde detta att Arsenal inledde den andra halvleken med nio man. Vansinne.

På tal om att vara vidkeplig så visar det sig att John Terry är mer vidskeplig än någon annan. Vem kunde ha trott detta om den tuffe landslagskaptenen? Han parkerar alltid bilen på samma parkeringsplats, han lyssnar alltid på samma låt före en match och har tydligen haft samma benskydd i tio år....

När jag spelade i Nosaby under pojklagstiden så hade jag en lagkamat som alltid var tvungen att skita precis innan match.
Känner ni till fler personer i Kristianstadtrakten som gör något speciellt innan match?


Fördel United i Champions League!!




Det är något speciellt med Inter. Så fort det blir slutspel ute i Europa så krymper dom ihop och blir av med sin kaxighet en storklubb som vill vinna alltid ska ha.
Dom utstrålar inget självförtroende. Det känns som att dom verkligen känner innerst inne att nu är det dags för slutspel, och då är det alltså dags för oss att åka ut.

Jag kan lova er att trots att Milan ligger 11 poäng efter Inter i ligan och spelar just nu i UEFA Cupen så hade dom gett United en bättre match.
Just pga den kaxigheten att alltid vilja vinna som Inter inte har.

Matchen igår var bra trots att det var en 0-0 match. Det kommer dock bli svårt för Inter på Old trafford.
Jag tror dock Zlatan (som var bra igår) kommer att höja sig i returmötet. Det är verkligen allt eller inget för hans del i returmötet.

Vilken jävla målvakt Cesar är alltså. Killen är omänsklig!
Kristianstans legend Goran aka Göran tycker killen är dålig.

Jag tror Roma vänder i returmötet.

Barca var illa ute igår men lyckades peta in ett mål. Det är tråkigt med tanke på vilken match det hade blivit om Lyon hade åkt till Nou Camp med 1-0 i ryggen.

Porto slår ut Atl.Madrid. Atl. är för dåliga helt enkelt.

Intressanta matcher ikväll.

Real åker ut. För många medioka spelare i startelvan för att ha en chans mot Liverpool . Det betyder alltså att dom åker ut i åttondelen för 6e året irad. Storklubb?  Kanske i primera division.

Chelsea slår ut Juventus. Sedan Hiddink tog över så har Chelsea ryckt upp sig så dom kommer nog bli farliga.

Jag tror nog på United i år också. Det känns som att det bara finns ett lag som kan slå United.
Men dom spelar i UEFA Cupen i år,).

Nästa år då jävlar!!

Vilka lag tror ni går vidare och vilket lag står som segrare i Rom i maj?

// Jetmir


Veckans profil = Berat Gjyrevci





Nu är det dags att intervjua ännu en mittfältare med känsliga fötter. En spelare som trots sin ringa ålder hunnit med att spela för 4 av "stans" klubbar samtidigt som han under vintrarna oftast tränar med 5-6 klubbar åt gången.



Men hallå Berat! Hur står det till? Jo tack det är bara bra!




Namn= Berat Gjyrevci

Ålder= 21 fyller 22 i Maj

Familj= 8 st + Maria

Inkomst både svart och vitt - Har bara vit

Klubbar du spelat i - KBI, KFF, VMA, BROMÖLLA

Favoritklubb - Real Madrid

Favoritmat - Det mesta

Bästa film du sett - Arn, Braveheart

Bästa bok du läst - Snabba cash



Är du nöjd med säsongen som gått? Ja det är jag absolut, tränarna i VMA gav mig förtroendet och då kunde jag spela fotboll. När säsongen var över fick jag samtal från två-tre olika klubbar, både i högre och lägre divisioner och det ser jag som ett bra resultat av hela säsongen. 


 

Vad kan bli bättre till nästa säsong? Huvudspelet. Under säsongen som gick är min gissning att jag var uppe och nickade en gång. Dessutom måste jag bli både lite starkare och större.


Vad är din främsta egenskap som fotbollsspelare? Ja du, kanske blicken för spelet, passningarna och tekniken.


Vad är din sämsta egenskap som fotbollsspelare? Huvudspelet och att jag är en dålig förlorare. Sen är jag lite för klen kanske.


Vem tycker du är dem bästa fotbollsspelaren i stan? Utan tvekan Niklas Nordgren. Jag har spelat både med och mot han. Dessutom är han nog det största bidraget till Kff:s avencemang till div,1.


Den mest överskattade? Ni läste nog Niklas N:s intevju häromdagen. Vill inte säga mer än att jag är överraskad att det blev Ajax och inte någon annan storklubb.


Bästa fotbollsögonblick? När vi vann DM med KFF:s juniorer. Vi vann över lag som Helsingborgs IF, Trelleborgs FF och vann finalen med 3-1 mot MFF. Även KBI-tiden måste jag nämna.

  

Bästa fotbollsspelaren du spelat mot? Henrik Larsson.


Du har ju spelat i KFF,VMA och Bromölla. Vad är den största skillnaden mellan klubbarna? KFF ville hellre satsa på de äldre spelarna, medan vi yngre fick titta på, enbart för att laget skulle hålla sig kvar. VMA är en bra klubb fast med en dålig organisation, men jag är mycket nöjd med tränarna och några av spelarna. Bromölla är över mina förväntningar, bra organisation och härliga människor.


Bästa tränare du haft? Haha, Sir Alex Nehat Isufi och Jose´ Destan Morin(h)a. Med de två vid sidan om planen lärde jag mig nya albanska svordomar varje match. Dessutom påminner Sir Alex Nehat Isufi mig fortfarande om vem som gjorde mig till en bra spelare. Och att han ska ha 10-15% vid vidare försäljning. Måste även nämna Tommy Nilsson under KBI-tiden, han var till stor hjälp för vårt lag.


Vem är din förebild och varför? Zinedine Zidane, för att han har ett stort hjärta för fotbollen, att han var världens bästa spelare och alltid kommer att vara det. Förutom Materazzis skalle så är han en ödmjuk person.


Vad är det bästa respektive det sämsta med Kristianstad? Det bästa är att det är en mycket fin stad, det sämsta är mycket snack om skitsnack! Sluta snacka så blir det inget skitsnack. 


Om du hade fått ändra något i ditt förflutna, vad hade du ändrat på? Jag borde ha lämnat KFF mycket tidigare än vad jag gjorde. 


Vem hade fått spela huvudrollen om man hade filmatiserat ditt liv? Will Smith.


Hur ofta läser du Jetlagg ? Varje dag.


Vad är det bästa med Jetlagg? Händer grejer hela tiden, härliga intervjuer m.m.


Har du ett förslag på en profil vi kan intervjua och i så fall varför? Emil Nilsson - en mycket härlig och slapp person.



Nu till lite känsliga frågor!



Är det sant att du fick ligga på sjukhus för någon vecka sedan efter det att du gick in i ditt livs första närkamp? Haha nej det var inte så, men det kunde ha varit det. Jag låg inne pga en spontan lungkollaps.



Vad handlade det där om att du hade svarat bladet att du var snygg och lång och därför var risken större för dig att skada dig? Jag lovar och svär att jag inte sa "snygg" till honom! Jag sa "långa, smala och 'vältränade' män".


Du och Nordgren brukar ofta hamna i tjafs och bråk när ni spelar mot varann även när ni spelar på skoj. Hur kommer det sig tror du? Båda har vinnarskalle och då blir det så, sen att vi båda snackar och vågar säga ifrån gör inte saken bättre.


Vem är den största träbenet i VMA respektive Bromölla? I VMA måste jag säga Nils (ordförande) Ekvall. I Bromölla så har jag ingen aning. Jag har inte kunnat träna så mycket.


Är du nöjd med sättet som KFF behandlade dig efter alla dina år för klubben? Nej det är jag absolut inte. Jag kan ärligt säga att jag var klassen bättre än några andra spelare men tyvärr så fick jag inte spela. Jag gjorde bra matcher men fick aldrig förtroendet från start i några matcher och då kunde jag inte visa vad jag kunde. Det sänkte mitt självförtroende och min motivation ordentligt.


Vad tror du är anledningen till att KFF inte satsar på sina ungdomar? För att de köper äldre spelare, det är väl den stora anledningen. Sen att de har en diktator som säger vad de ska göra och inte göra.


Hur var det egentligen att jobba ihop med Johansen? En mycket bra och trevlig kille, verkade lite stel i början när jag kom men sen släppte det. Sen var det lugnt. Eller vad säger du Johansen?




Snabbfrågor=


Zlatan eller Henke? Zlatan

Milan eller Inter? Real Madrid

Åhus beachhandboll eller Alliansen? Alliansen

Backstreet Boys eller Nsync? Spice Girls

Innebandy eller Damfotboll? Innebandy

Serie A eller Premier League ? La liga

Brunetter eller blondiner? Min blondin (Maria)

Fenix eller House of Baggels? Bunna, mycket god mat

Brianna Banks eller Jenna Jameson? Jenna Jameson


Vi tackar Berat för intervjun och önskar honom all lycka i Bromölla..



// Jetmir


Träningsmatcher!!


                                                        
                                                                  Dzemal


Då var det dags för alla lag att komma igång med träningsmatcherna.
Jag spelade min första match för året idag. Spelade trots att jag varit sjuk i snart 2 veckor,
Men var spelsugen. Dessutom så jobbar jag nästa helg så tog risken och spelade.

Folk vill att jag skriver ett längre referat eller en krönika om matchen men jag har varken tid eller vilja för det. Speciellt inte för en träningsmatch. Men man vet aldrig. Suget kanske kommer när säsongen börjar.

Näsby-Österslöv 8-0 (4-0)

Spelarna som framhävde sig mest var

Dzemal 3 Jetlaggar- Kommer dominera Supersexan i år.
Joppe    2 Jetaggar- Precis en spelare som Näsby behöver. Släpper alltid bollen i tid samtidigt som han ger järnet.
Bergwall 1 Jetlagg- Kung i luften samtidigt som han var förvånansvärt bra med fötterna.

Dom flesta skötte sig bra idag.

K-Boys slog Yngsjö idag med 2-1. Målskyttar Enis (Jag har spelat i Superettan med VMA) och Robin Mustafa.

Är det någon som har fler resultat så är det bara till att skriva in dom här.

Godnatt!!

// J

Lille Hamudi leker på Iraks gator!!

Han leker med dom Amerikanska soldaterna.
Hamudi kan dessutom dansa.




Straffbingo!



Jetmir skrev tidigare lite om samhällets olycksbarn i sitt inlägg "Fullsketen"  vilket fick flera läsare att tänka efter däribland undertecknad. Spinner vidare på temat samhällsreflektion.

Efter att ha läst i Kristianstadsbladet om det s.k Hammarslundsmålet där en av de åtalade fick 9 år för människorov, mordförsök och grovt utpressningsförsök så tycker jag det känns som adekvata och kännbara straff. Visst man kan diskutera hur rehabiliterande fängelsestraff är men det tänker jag inte gå in på. Tänkte mer diskutera hur jag tycker att straffskalan varierar för liknande straff.

Läste på åttiotalsinternet (text-tv) om en 24-årig bensintjuv som körde ihjäl en 60-årig man utanför Karlskrona. Offret blev påkört när han skulle hindra 24-åringens kamrat från att stjäla bensin från parkerade bilar. När männen försökte fly så backade de över 60-åringen som senare avled av skallskador. Domen föll i dagarna och straffet blev 1 och ett halvt års fängelse. WTF! 24-åringen säger att hans uppsåt inte var att döda. Hallå! Kör man över någon med en bil så nog fan måste man fatta att man kan döda personen. 24-åringen dömdes även för stöld och häleri vilket var inbakat i straffet. 1½ års fängelse totalt!

Börjar undra om inte rättsinstanserna fattar att en bil kan användas för att döda någon. Ser samma tendens när fyllon sätter sig bakom ratten. Detta drabbade en flyktig bekant till mig på vägen mellan Kiaby och Fjälkinge. Kan läsa mer om det här. I korthet, fyllo kör ihjäl man, fyllo får sitta 1 och ett halvt år i fängelse. Lite ett tema det där med 1 och ett halvt.

Kan sitta här och bara ta upp exempel och diskutera hur jag tycker straffskalan varierar för olika brott som i slutändan resulterat i att en människa dött.  Tycker i vilket fall som helst att 24-åringen i ovanstående text kom undan billigt.

//Johansen

Temperaturen ökar i "Superfemman"



Och som vanligt är det Vannebergas ökända fans som bidrar med temeperaturhöjningen. Blev tipsad av Vibys egna Teddy Sheringham a.k.a Thomas Jönsson om detta foto som han hittat på Vannebergas hemsida. Thomas tyckte jag kunde skriva om det på bloggen då inte många har vägarna förbi vibyif.com längre.

Riktigt kul. Kolla bara närmare...Kristianstadsflickorna, Åhus PRO samt Real Köbelag.

Matchen mot Viby den 23 maj går under namnet "byn som tillhör VSH". Vet inte vad det syftar på. Jag antar att det beror på att flera av Vannebergas fans som bor i Viby blivit petade i Viby IF:s b-lag en gång i tiden. De upplyser mig säkert om jag har fel.

Hur som helst en riktig kul idé. Tror att "Superfemman" kommer bli ett riktigt getingbo och då kan VSH säkert spela en avgörande roll.

//Johansen

Fullsketen!!




Kom fram till tågstationen lite tidigare idag så jag fick värma mig där inne lite innan tåget kom.
Inne på tågstationen så var det mest pendlande studenter och hemlösa pundare.
Man har pendlat ett tag nu så man är vann med att se samma gubbar stinka sprit varje morgon.
Skillnaden idag var att en av dom hade skitit på sig så det knappt gick att andas där inne. Ingen ville röra honom eftersom han sov sittandes.

Det jag egentligen vill komma fram till är att jag verkligen inte förstår såna människor.
Överallt hör man folk säga att invandrare borde börja jobba så snabbt så möjligt trots att många av dom inte hunnit lära sig språket ännu, samtidgt som man ser hemlösa människor överallt.

INTE hemlösa invandrare som inte hunnit lär sig språket,skaffa vänner/familj eller anpassa sig till samhället utan Svenska infödingar som är födda i Sverige. Fått allt serverat på ett silverfat. Dom har vänner,familj och släktingar dom kan ta hjälp av. Dom kan språket och förstår samhället.
Dom lever i ett land som är en paradis för folk som inte orkar ta tag i sina liv.
Ett land som har världens bästa sociala trygghet.

Ändå ser man dom fullsketna på en tågstation,.

Jag förstår inte..............

Urime Pavarsia!!!

1 år sedan vi fick tillbaka det som tillhört oss i över 2000 år.
17e februari är dagen då Kosovo blev självständigt och dagen då en bestående fred i Europa blev ett faktum.



Veckans profil: Henric Ekewald


Ted "Broken bone" Sayadkhanian och Henric Ekewald

 

Nu är det dags för en intervju med mannen som ligger bakom en av nordöstra skånes mest lästa klubbsidor, laget.se/rinkaby.
 
Välkommen till jetlagg.blogg.se, Ekewald! Börjar med en klassiker bland idrottsfrågor. Hur känns det? 

Kanonskoj! Sett till tidigare sällskap som intervjuats på denna sidan så är det stort att räknas in bland de profilerna. En gammal stofil som förde en aktiv tillvaro i skuggan får äntligen vara med lite. Häftigt..

 

Fullständigt namn: Ulf Henric Ingemar Ekewald

Ålder: 39 (40 i sommar) Spelledigt den dagen och det är bra.

Familj: Min underbara fru Sohfi och min minst lika underbara son Wilhiam, 4 år

Yrke: Butikschef

Fritid: Familj, Rinkaby GoIF och Elitseriehockey. That`s me..

Klubbar du spelat i: IFK Knislinge, Vilans BoIF, Näsby IF, Rinkaby GoIF

Favoritklubb: MoDo Hockey

Favorithemsida: sportbladet.se, hockeyligan.se. lokalt tycker jag att Nosaby’s spelarrådsblogg är jäkligt välskriven och underhållande! Laget.se/rinkaby är väl för självklart, va?

Förebild: Min morfar, Henry Ekewald. Världens bästa man!

Bästa film: En privatfilm från början på 90-talet där Rinkaby mötte Tosteberga/Nymölla och jag gjorde 2 mål. Skämt åsido så Fightclub

Bästa bok: Vill inte låta obildad, men senaste bok jag läste var nog någon av Guillous Hamiltonböcker för en massa år sedan!

 

 Du är ju en av dem som verkligen bidrar till att lyfta den lokala fotbollen genom att skriva om bland annat supersexan samt skriva inlägg på de lokala bloggarna. Hur kommer ditt bidrag till lokalfotbollen 2009 se ut?

Fortsatt hemsida med intryck från sexan, som jag verkligen tror kommer att bli bra i år igen.Vi tappar derby, men jag tror att jämnheten i serien kan skapa ett stort intresse.Tippar på att 2 lag får svårt i år, men att resten kan vara med i princip hur högt i tabellen som helst.

Kommer att få möjligheten att vara lite närmare spelet i år eftersom jag skall agera hjälp till vår kanontränare, Rickard Andersson. Har saknat omklädningsrummet en hel del.Styrelserummet är inte lika roligt längre efter 7 år.Sedan blir det väl en eller annan runda i reservlaget kan tänkas!

 

Vilket är dina lokala favoritlag (exklud. Rinkaby)?

Det gör numera ont i hjärtat att säga att Näsby IF har den lilla platsen i hjärtat som är över när Rinkaby GoIF tagit sin del. Sedan måste sägas att jag högaktar de forna skitlagen Nosaby och VMA som vuxit sig stora.Åsums BK är på väg dit.

 

Vilka lokala fotbollsmatcher minns du från förra året (exklud. Rinkaby)?

Åhus IF-Åhus HBK i femman på Åhus IP var speciellt.Inte matchen så mycket kanske, men grejen runt omkring med folk och aktivitet.Bara Åhus IF häromkring kan gå iland med ett sådant proffsigt arrangemang, sedan får man säga vad man vill om Åhus IF för övrigt.

 

Vilken världsspelare idag skulle bäst beskriva den typ av spelare du var som aktiv. (Jetmir t.ex.hävdar att han liknar Totti eller Pirlo medan jag tycker han liknar mer Niklas Skoog)

Jag tycker att Jetmir påminner om David Villa, men det är förvisso mest utseendemässigt. För egen del så vet i katten. Svårt att beskriva något så jäkligt. Var en snabb mittback i Näsby, för att senare bli en snabb ytter i Rinkaby som gjorde mycket mål till att sedermera på ålderns höst bli en centralmittfältare med hyggliga fötter.Hur beskriver man något sådant?

 

Rinkabys eminenta hemsida är en av traktens populäraste. Vad beror det på tror du?

Under säsongen så uppdateras den ofantligt ofta och den reflekterar inte bara över Rinkaby`s förehavanden utan över sexan i stort. Kanske är det för att till skillnad från många liknande sidor så räds den inte för att kritisera. Jag har väl inte alltid varit så populär i vissa klubbar runt omkring. Senast var det Edenrydskillarna som inte var nådiga efter att jag dömt ut deras möjligheter, vilket jag fick äta upp ordentligt.

Sedan finns det numera ett större utbud på lokal information på nätet och utbudet gör att det lockas ännu mera folk till hemsidesvärlden.För inte så länge sedan fanns det vibyif.com och inte mycket mer.

Idag är det så utbrett så att en stor del av bladets lokala nyheter kommer från de lokala hemsidorna och bloggarna.

 

Bloggar du eller funderar du på att börja? Om inte, varför?

Nej ingen blogg för mig. Jag kan för lite om saker för att vara intressant!

 

Hur mycket tid snittar framför datorn per dag?

Min kära fru är en morgonmänniska utöver det vanliga samtidigt som jag är en nattmänniska så jag tillbringar mycket lite tid framför datorn på dagen. Däremot efter frugans läggdags så blir det några timmar. Under säsongen med matchrapporter och krönikor till laget.se/rinkaby så kan det skjuta i höjden ibland, men över året så snittar det väl på 3 timmar, kanske.

 

Lite tuffare frågor (hoppas du bjuder till):

När var du riktigt arg senast och varför?

Blir sällan arg! Blir istället ledsen och besviken då jag gärna tror alla om gott.

 

Hur tyckte du att er förre tränare Ted skötte sin övergång från Rinkaby till Näsby?

Menar du tidpunkten för förhandlingen kontra tidpunkten för den viktiga streckmatchen mellan klubbarna på Grönevi som än idag benämns som läggmatch emellanåt?
Eller menar du faktumet att hela Rinkaby’s spelartrupp helt plötsligt var lovligt byte under ”SillySeason”?

Säg såhär, som Tommy Söderberg skulle sagt: Vi vann 2 matcher mot Näsby ifjol och har planer på att göra det i år också!

 

Vad hände egentligen den där gången då du hamnade på Skånebolls lista över avstängningar? (För det har väl bara varit en gång eller?)

Ha ha! Hade en viss känsla för att denna frågan skulle komma!Usch då, det är en lång story.

I mycket korta drag så var det under en B-lagsmatch mot Kiaby där domaren inte riktigt uppträdde som en domare kanske förväntas göra!Jag var ledare i denna match och gick på linjen.

Utan att gå i för mycket detalj i detta lite pinsamma minne, så blev jag avvisad från idrottsplatsen av mannen i svart när jag ifrågasatte hans kommentarer till mina spelare.När en av mina unga spelare frågade på ett ordentligt vis varför han blåste så kom svaret att – Begriper du inte det så borde du inte spela fotboll.Eller kanske kommentaren att – Ni måste vara det sämsta fotbollslaget jag någonsin dömt!

Efter 25 minuter av andra halvleken så räckte det för min del och jag tappade konceptet en aning.  Kan inte ens räkna upp allt som sades i ordväxlingen mellan domaren och mig, men jag var långt ifrån den aggressive av oss båda. Det var när jag påstod att kanske det fanns en anledning till att just han fick döma i Division 4 reserv så åkte jag ut från IP.När spelare, publik och även motståndare ifrågasatte honom så avbröt han dessutom matchen och körde hem-

Summan av detta blev att jag inte fick spela fotboll på några månader samt att domaren blev utesluten ur domarförbundet efter några kontakter med dessa.

 

Vem av spelarna i Rinkaby skulle du skicka på en ilskekontrollkurs?

Det finns några stycken, så kanske en gruppresa? Får jag plocka en bara så måste det bli Martin Karlsson såklart.

Med Martins facit på kort utan att vara en särskilt ful spelare, så kanske det varit på sin plats. Lyckas man bli utvisad 10 minuter efter att domaren blåst av matchen för full tid i en match vi vunnit klart, som skedde på Grönevi i fjol så!

 

Vilken tränare/lagledare/spelare uppträdde sämst i förra årets upplaga av ”supersexan”?

Det är nya förutsättningar inför detta året, så förra året är lagt till handlingarna men visst skall det bli spännande att se hur Näsby IF skall hantera sin tränarduo!

 

Sedan du klev av ordförandejobbet i Rinkaby så hittades ingen ersättare. Ett år senare, har Rinkaby hittat en ny ordförande?

På årsmötet nu i dagarna så kommer det att föreslås en ny ordförande i klubben. Therese Persson. Den posten är löst och det är otroligt skönt.

 

 

Hörde även att det nu saknas en kassör? En av de viktigaste posterna i en förening. Vad är det som händer i Rinkaby? Försvinner engagemanget?

Det är oroväckande att klubben inte ännu hittat någon som vill ta hand om den, precis som du säger, viktigaste posten i föreningen. Saker och ting har ju en förmåga att lösa sig i slutändan och det gör det väl förhoppningsvis även denna gång, får vi hoppas.

Engagemanget försvinner? Jag vet inte egentligen om jag skall vara ärlig!

Rinkaby GoIF har förändrats lite de senaste åren.

När Rinkaby vann 7:an och därefter 6:an direkt 1999 och 2000 ,så innehöll laget uppskattningsvis 90 % Rinkabybor och intresset i byn var otroligt.

Då är det enkelt att rekrytera folk. När Rinkaby snittade på 120 betalande åskådare för 2 år sedan fanns det inga farhågor heller, men i takt med att de ”gamla” i Rinkaby slutat och ersatts med spelare från Kristianstad eller Åhus så är det klart att det blir annorlunda.

I den tilltänkta truppen i år är kanske 5-6 killar från Rinkaby.

Inget fel i det förvisso utan bara en naturlig utveckling i en liten by, men det förändrar mycket i föreningsstrukturen och det är det vi brottas med just nu!

Det Rinkaby GoIF har varit dåliga på som börjar visa sig nu är att fånga upp de killar som slutar spela fotboll och vi har inte lyckats få dessa att engagera sig i ledarroller efter ”karriären”. De killarna som idag står på expertbacken på hemmamatcherna är ju de som borde vara drivande i föreningen idag. Se på konkurrenten Vanneberga exempelvis som är ett föredöme på att fånga upp ledare.

Jag tar på mig en del i detta, eftersom under mina år som ordförande så var jag i princip överallt och nosade. Kanske man skulle släppt lite på gasen och låtit andra ta för sig mer!

 

Och så några avslutande frågor:

Vilken fråga tycker du att jag missade?

Någon fråga som jag kan svara hyggligt kort på, vilket jag annars har jäkligt svårt för.

 

Typ: Vad är du stoltast över i ditt idrottsliga liv?

Personligen är jag stolt över att ha bidragit en gnutta till att Rinkaby vunnit serien 3 gånger de senaste 10 åren. Att ha bidragit till att Rinkaby under de sista åren blivit ett lag som är stabila i 6:an och ett lag som folk känner till och räknar med, jämfört med för ett antal år sedan då ofta målsättningen var att ha åtminstone ett lag efter sig i Sjuan.

Att ha varit med på den resan är skithäftigt!

Resan har inte nått samma höjder som den gjort på andra orter, men det har å andra sidan aldrig varit meningen i en liten ort som Rinkaby.

Att bli intervjuad på jetlagg är också en fjäder i hatten!

 

Har pratat med flera ledare och spelare i både KFF och omkringliggande lag om vad de tror ligger bakom det faktum att många inte anser KFF vara stans lag. Klubbarna runt i kommunen verkar inte vara stolta över att t. ex fostrat spelare till KFF. Vad tror du beror på att många inte anser att KFF är stans lag?

Flera faktorer såklart. Det jag kan reta mig på är att jag inte tror att KFF har den blekaste aning om vad som händer i klubbarna runt omkring Kristianstad.

Du kan ha värsta talangen, men KFF missar det fullständigt.

Vi som varje helg tittar på fotboll runt om i byarna ser talanger i princip i varje lag som utan tvekan skulle kunna fostras till fotbollsspelare i nivå med KFF.

Men om inte KFF visar intresse för de små, så kommer de små aldrig att visa intresse för KFF. De lokala spelare som tar sig till KFF kommer väl uteslutande från Wä och Tollarp. Vad det beror på vet jag inte, men någon connection finns det säkert!

Jag saknar scoutning i KFF.  Spelar du idag i lag som Fjälkinge, Näsby eller Yngsjö så får du själv ta kontakt med KFF för att få prova. Det gör man förmodligen inte och då ringer VMA eller Nosaby istället och du hamnar på mellannivå.

Nej, intresse för småklubbarnas verksamhet så får KFF en del tillbaka med!

 

Vilka av följande profiler läser du gärna mer respektive mindre om?

Murat Isufi (Klubblös) Mindre

Niklas Nordgren (Livlös) Mindre. Tycker nästan synd om killen ibland

Mikael Thomasson (KFF) Profil?

Hampus Frank (Åsums BK) Mer för Hampus har en del att berätta

Fatos Gashi (Noasby IF) Fatos har hamnat en del i kläm anser jag. Fatos är en bra kille som ändrat sig angående vilken klubb han skall representera. Det gillar man inte i Näsby. Martin Bergwall gjorde ungefär likadant i övergången från Rinkaby till Näsby. Det gillade man däremot

Berat Gjyrevci (Bromölla) Vet jag mycket lite om så varför inte

Ted Carlsson (Näsby) Ted vet jag redan det mesta om, så definitivt mindre!

 

Har du ett förslag på en profil vi kan intervjua och i så fall varför?

Eftersom jag älskar den lokala fotbollen så skulle det vara roligt att få en annan vinkel på den.

Hur ser Niklas Nordgren ,som varit med om en del, på gräsrotsfotbollen runt Kristianstad?

Stefan Hjelm, tränare och hemsidesansvarig i  Vittskövle IF är en annan man med åsikter och perspektiv!

 

I egenskap av webb-guru, eldsjäl och åsiktsmaskin, vad tycker du kan göras bättre på jetlagg.blogg.se?

Beror på vad man vill uppnå. För att bli en viktig del i kompisgänget så skall man fortsätta precis som man gör. För att uppfattas som seriös bland bredare publik så måste Näsbytugget tonas ner så det inte blir en klubb för inbördes beundran. Både Jetmir och du har så otroligt mycket bra att skriva om så de interna skämten känns ibland dryga.

Jetmir är som bäst när den vassa, kritiska tonen finns. Han pallar med att tackla både hit och dit utan att bry sig och det blir bra läsning.

Du, Kristian är bildad och det märks i texterna.

Ni har båda sådan koll på både internationell och lokal fotboll så det är skrämmande ibland.

Jämfört med exempelvis mig som bara vet lite om Rinkaby och en del om MoDo…

 

Hur ofta läser du Jetlagg?

Varje dag, lätt

 

Snabbfrågor:

Real Åsum eller Real Näsby Näsby är inget Real, så Åsums BK

Text-TV eller Radio P4 Radio P4

KFF eller Nosaby Nosaby

Pelé eller Maradona Maradona

Innebandy eller Damfotboll Damfotboll är närmast sport av de båda

Håkan Mild eller Carlos Puyol Håkan Mild

Allsvenskan eller Elitserien Elitserien

Dribbla eller tackla tackla och sedan slå en ruggig macka

Åhus-Tillberg eller Winnö-Bonde Winnö-Bonde

 

Bloggen tackar Ekewald för intervjun och önskar honom lycka till i framtiden.

//Johansen


Vad fan???


                                                      Milanförlust!!!

A nu får det fan vara nog.
Bort med Ancelloti, Seedorf,Kaladze,Jankulovski,Zambrotta,Gattuso,Sheva,Senderos och säg adjo till den store Maldini.
Nu får det fan vara nog! Trots att matchen var fantastisk och visar ännu en gång att Serie A är den mest underhållande ligan så hjälper det inte när det blir en förlust och 11 poäng bakom Inter.

En sak till......

Efter påtryckningar  så var jag tvungen att ta bort Nordgrens intervju.
Det är väldigt tråkigt att man inte får säga det man tycker längre.



Derby De Madoninna!!

På söndagkväll är det dags för Världens största derby.
Till sklillnad från andra toppmatcher i andra ligor så brukar Milano-derbyt bli väldigt underhållande.
Matchens sänds live hos mig.
Jag hoppas på att hela gänget samlas för att se Maldinis sista derby.






Stöld på idrottsplatsen!!




Ännu en gång så slog tjuvarna till i omklädningsrummen på idrottsplatsen i stan.
Nosaby och flera andra föreningar hade redan drabbats. Och denna gång var det Näsbys tur.
Minst 6 mobiler och flera plånböcker och kort försvann.

När det har drabbat någon annan klubb så har man misstänkt Näsby även fast Näsby inte ens har tränat vissa dagar.
Vilket jag tycker är konstigt!

Det är jävligt tråkigt med inbrott, men jag kan förstå att det händer så ofta.
Den främsta orsaken är att samma nyckel som alla föreningar har fått kan öppna alla dörrar.
Sen är det väldigt enkelt för småfolket eller halvdvärgar att klättra genom fönstret.

Jag tycker att det är väldigt konstigt att ingen har åkt fast när det hänt så många gånger i så många år i sträck.
Förhoppningsvis så åker dem fast denna gång eftersom flera personer sågs utanför omklädningsrummet efter att sista personen lämnat.

Detta har hållt på i många år nu utan att någon gjort något åt saken,
Vilka åtgärder tycker ni man borde göra för att stölderna ska upphöra?


Vad har Arber"CV"Jashari och BlondinBella gemensamt ?



Den som kan det vinner en kortare intervju:).

En svart helg!!

Milan forsätter tappa poäng i dem matcherna man bara SKA vinna.
Man möter ett Reggina hemma på San Siro som låg sist och hade släppt in över 40 mål.

Istället för en målorgie så lyckas vi kvittera på straff.
Ok vi missade ett par chanser men mot pisslag som Reggina ska man ändå trycka dit en 3-4 bollar.

Dem enda som får godkänt är Pato och Bonera. Pato har verkligen startat det nya året helt fantastiskt.
Ännu en gång så visar Milan att dem inte kan spela utan spelmotorn Pirlo.

För att göra helgen ännu mörkare så vann alla toppkonkurrenter. Fiorentina och Juventus gjorde det topplag ska göra om man vill vara med o fightas i toppen. Dem avgjorde på slutet  utan imponera. När var det senast Milan van en match utan att imponera ?

Ta United tex. Dem leder PL utan att ha imponerat mer än 1-2 matcher. Ska man vinna en serie så måst man kunna segra även på en dålig dag.

Roma och Inter imponerade stort. Speciellt Roma som gjorde 3 helt fantastiska mål.
Jag tror starkt på att Roma slår ut Arsenal.
Här nedan ser ni Romas 3 magiska mål under en o samma match.

Det var 3 fantastiska mål. Men den första var något extraordinärt!! Vilken tycker ni är den snyggaste ?


Sen är det världens största DERBY nästa helg.
Inter mot Milan. Det spelar egentligen ingen roll hur det går eftersom vi ändå inte kan hota Inter när vi veckan efter förlorar mot något pisslag. Så matchen handlar väl precis som den gjort dem sista åren bara om prestige.

Jag avslutar med att säga att det är jävligt skönt att våren börjar komma.

Vid pennan/ Jetmir

Fotboll på Sergels torg

Var bara tvungen o visa mina egenskaper även i Stockholm.
Men varken Tony Gustavsson,Thomas Lindholm eller Zoran Lukic hörde av sig.

Filmaren var Ari den siste oskulden.
Destination= Sergels torg

Killen som var med på bilden hade spelat för sig själv hela dagen.

Kolla in Cryuff-finten i slutet.



Tillbaka!

Kallt

Toppen

Inga brutna ben men många kommentarer att läsa in sig på. Kan förresten verkligen rekommendera backarna i Trysil. En bra variation mellan gröna, blå, röda och svarta backar.

Det är heeeeelt sjukt att se hur andra lokala bloggar tar efter konceptet med att intervjua. Bättre betyg kan ju inte jetlagg.se få.

Jag la märke till att Koboisarn Markus Svalner uppmärksammats i bloggen. Först skrev Ashoor, i Jetmirs intevju, att han hade svårt med Svalner och sedan så hamnade samme Svalner återigen i bloggen efter att ha tacklat en lagkamrat, Tobias Ursprung, på en träning.

Svalner var även en vända i Viby inför förra säsongen . Han hade ett mycket speciellt sätt. Normalt när man är ny i en klubb så stannar man lite längre efter träningar, inte Markus inte. Han drog fortare än en avlöning. Sedan så började han gnälla på lagkamraterna redan efter ett par matcher som vi förlorade. När han fick mothugg så valde han att inte dyka upp fler gånger med motiveringen att han inte kom in i gemenskapen. Konstigt! Matcherna därefter spelade vi mycket bättre och till slut gick vi även upp femman. Skulle beskriva honom som en riktigt bra närkampsspelare, medelmåttig passningsspelare men framför allt inte den mest sociala människan jag träffat. Nu kommer väl han tackla mig sönder och samman säsongen som kommer.

Att Jetmir fick utnämningen "Årets nykomling" är inte överraskande. Han hade kunnat sälja sand till en Arab eller snö till en eskimå. Fast lite överraskande är det förresten. Har han verkligen jobbat i ett år på Telenor? Kanske han även då får priset som "Årets nykomling" på The Phone House? ;)

Jobbar nu med ett par intervjuer av välkända profiler. Det har gått lite trögt. 

//Johansen

Årets nykomling!!


             Jag och Ari hade det riktigt kul!!  3 winners!!!!

Stockholmsvistelsen var underbar.
Pricken över iet var när jag vann pris som årets nykomling på Telenor.
Ta emot priset av Telenos VD och försäljningschef framför 500 säljare är aldrig fel.

Förutom det så var själva galafesten jävligt kul.
Denna video spelade personen till vänster om Ari in.


                                                     Årets nykomling!!!

Veckans profil: Fatos Gashi!!


                      En pose som håller Allsvensk klass!!!!!

Många tror att jag har något personligt mot Fatos"Jag har spelat i Allsvenskan med Tollarp" Gashi.
Mitt svar är att jag inte har något emot honom alls. Vi kanske har olika synpunkter samtidigt som jag tycker att han är lite speciell. Men thats it!!

Jag lägger upp den nu innan jag åker iväg till Stockholm!!
Enjoy!!

Namn: Fatos Gashi
Ålder: 26
Land: 1.69 cm, Kosovo
Yrke: Säljare
Familj: Pappa,mamma,stora syster, store bror.
Klubbar du spelat i: IK Brage,KFF,Näsby,Tollarp,Venestad, Ö.sönnarslöv
Favoritklubb: ARSENAL
Favoriträtt: tacos
Bästa film: Braveheart



Hallå Fatos! 
Hur står det till ? Hallo du! jo tack bara fint!

Har du spelat i Allsvenskan med Tollarp? Hehehe, nej det har jag tyvärr inte, tror inte det finns någon
i hela världen som har gjort de, med tanke på att tollarp aldrig spelat i allsvenskan!

Hur fick du smeknamnet Fatos" Jag har spelat i Allsvenskan med Tollarp" Gashi ? hmm, allså helt ärligt så första gången jag
hörde de eller läste de så var det här på din blogg jeten, så det måste varit du som på något sätt råkat slänga ut dig det,, hehehe
nej men jag vet faktist inte!

Har du någon aning om varför du kallas så ? Nee inte en aning, jag visste inte jag kallas för det ens, hehehe

Är du stolt över att ha spelat i div.3 med Tollarp ? Japp de är jag! jag är stolt över alla lag jag har spelat i!
Just i tollarp så tycker jag att vi hade ett riktigt bra gäng! med namn som Artan Alija, Rickard (rille) Larsson, Gazmend Vezeli och Karl johan Ahlman!

Det blev många turer mellan dig och Näsby. Till slut valde du Nosaby, Varför just Nosaby? jo det blev nosaby för att det kändes rätt
när jag var och träna lite med dom! jag fick mig en liten nytändning,

Hur känns det? Har du förhoppningar på en ordinarie plats ? Jo det känns riktigt jävla bra. Hehe självklart hoppas man på det, för går man inte in med den inställningen
i ett lag som Nosaby, så har man absolut inget där att göra, för ska man tänka typ, nja jag är nöjd bara jag får spela
lite fotboll, då ska man nog spela div 6-7!

Om svaret blir nej. Blir det Åsum nästa år ? Åsum Åsum Åsum hehehe mycket snack om Real. Åsum verkar vara en fantastisk klubb att ha
med att göra! och ja jag är väldigt impad av deras satsning! men 2009 blir det nosaby! Vad som händer i framtiden vet man aldrig...

Hur är Marek som tränare? Är han lika hård som han utger sig för o vara ? oj vågar man svara på de? hehe tänk om han läser din blogg. hehehe
nej men jag tycker marek är absolut den bästa tränaren jag har haft efter Peter Persson! jag hade Marek i j-laget, och han vet vad han vill som tränar,
aa jag tycker han är hård, men rättvis! 

Hur var situationen med Åsum ? Det ryktades ju i bladet att du var på väg till dem. Vad hände? jo det var så här, att åsum vissade sitt intresse precis
som många andra klubbar i vintras, dom flesta fick ett nej ganska snabbt! men real hade jag öppna dörrar för hela tiden!
dom fick ett nej när jag hade bestämt mig för att satsa i nosaby i år!

Enligt rykten så går det bra för dig i Nosaby ? jaså? det var ju roligt att höra,, jo jag själv tycker det har gått helt ok!
det är ju en ganska stor omställning för mig, från 2 enkla pass i veckan till 5 tuffa pass! men det känns mycket bra, börja komma in i de nu!

Folk säger att Claes Olofsson är en träben som agerar först och tänker sen. Ligger det någon sanning i det ? Claes är helt klart en träben! hehe
men också en av dom absolut bästa backarna jag har sett och mött!

Vem har imponerat mest i Nosaby ? jag tycker hela laget har imponerat, alla är mycket bra på träningarna! men jag måste nog nämna
våran egen Cristiano, shervin shohodi! tycker han är duktig!

Hur ligger det till med kontraktbiten. Är du Näsby eller Nosaby spelare? jo på pappret är jag fortfarande näsby spelare.

Vad hände egentligen ? Du hade värvat spelare till Näsby genom att lova att du själv ska stanna kvar. Men ändå lämnade du? Hmm jo jeten det är så här..
att visst har jag lovat att stanna i näsby, om allting löser sig mellan mig och näsby! det har jag hela tiden sagt till alla som har frågat mig om var jag spelar 2009!
men tyvärr så när jag träffade näsby sista gången så var vi på varsin planhalva!

Hur är din relation med Näsbys styrelse? jo den är väl precis som den ska vara, dom är besvikna över att jag lämnar, men samtidigt så
måste dom förstå mig att jag väljer att gör en satsning i år och det måste dom helt enkelt acceptera!

Vad önskar du att du borde gjort annorlunda i din fotbollskarriär? aa du? vad ska man svara? typ kanske att man skulle ha satsat ännu hårdare när man var yngre,
typ försökt låta bli brudarna o festandet, hehehe för du vet ju själv hur det är jeten att så fort dom kommer in i bilden så är det nästan kört! Speciellt
för oss invandrarkillar heheh

Är du nöjd med din tränarkarriär? ja det tycker jag att jag ska vara! Nu läggs den ner i år och får vila lite, sen kommer jag helt klart att bli tränare igen!

Jag har hört att det är du själv som ringer till Bladet varje gång nåt är på gång. Ligger det någon sanning i det? nej det stämmer inte alls! jag ringer inte och kommer aldrig ringa dom!

Du hade sagt till några lagkamrater i Näsby att du skulle intervjuas av Kristianstadbladet. Varför har inte intervjun publicerats ännu? nja inte riktigt sagt, mer typ visat ett sms
som jag fick där det stod att vi vill gärna göra en intervju med dig med dag och datum avsändare Kristianstadsbladet! men det är ingen som har ringt
så därför har den inte publicerats!

Kommer du lägga ner din tränarkarriär och kanske ta över ett damlag igen eller du kanske vill fortsätta träna och hoppas på att någon klubb ringer dig? som jag sa innan så blir det full focus på Nosaby i år! men självklart kommer jag att bli tränare igen! för det är något jag vill göra i framtiden!

Vad var det bästa respektive det sämsta med Näsby IF när du tränade/spelade för kluben ? det bästa är och kommer att vara länge
alla kulturer som finns i näsby,, man lär sig så mycket av varandra! det sämsta är tyvärr att så fort det går dåligt så börjar skitsnacket!

Vem av Kosovo-Albanerna anser du är den bästa fotbollsspelaren i Kristianstad ? Fatos Gashi så klart! hehe nej men till 100% Artan Alija!!

Berätta något som vi andra inte vet men gärna vill veta ? Att jag inte spelar fotboll för pengarnas skull som många verka tro!! utan kärlen till fotbollen!

Vem hade du tagit med till en öde ö ? Ted Karlsson! näsbys andra tränare, sjukt trevlig kille att umgås med! får en att alltid må bra!

Nu är det dags för några snabbfrågor!!

Näsby eller Nosaby? Nosaby 2009
Euro eller dollar? Dollar, euro har vi gott om hehe
Milan eller Inter ? nu blir du sur jeten, men jag säger inte! p.g av deras lagkapten zaneti! fantastisk fotbollspelare!
Kaka eller Ronaldo ?  nu ska jag göra dig glad! kaka så klart! underbar!
Sidleds Daniel eller Sidleds Xavi ? sidleds Xavi!
Taxi eller buss ? Taxi alltid!
Brianna Banks eller Jenna Jamesson ? säger jenna på den! brianna vet jag inte vem hon är! hehe
 
 
 
Jetlagg tackar Fatos Gashi för intervjun och önskar honom lycka till i Nosaby. Tack själva alltid trevligt att vara med, fast det inte alltid är positivt! hehe


RSS 2.0