Spelarflykt i Näsby!


                           Arber på spelarflykt igen!!


Helgen spenderades genom att besöka frugans familj i Malmö och sedan var det fotboll för hela slanten.

Jag såg så mycket det bara gick samtidigt som man spelade på matcherna. El Clasico och Arsenal-Chelsea såg vi på O`learys, men matcherna var inget man kommer minnas januari månad om man säger så.
Blev dock imponerad av Real backlinje som för första gången spelade ett gediget försvarsspel. Stort plus även till Kaka och Puyol.

Helgens bästa match var tydligen Derby della Lanterna mellan Genoa och Sampdoria. Men pga. en Albansk fest så missade jag matchen. Typiskt!

Speltipset gick väl sådär. Jag vann 840: - i lördags och 920: - i söndags. Men samtidigt förlorade jag en 1000 kronor. Så jag plussade en 700 kronor. På onsdag så börjar jag jobba igen så då blir det mindre spel från min sida. Men jag hoppas spelexperterna fortsätter leverera.

Det går rätt bra för andra med. CV (får inte säga hans riktiga namn) vann 1500 kronor igår samtidigt som han var en 3-0 ledning ifrån att vinna 8000: - igår.
Sen så hörde jag att DJ Affe vann 15000: -. Imponerande! Jag hoppas han berättar vilka matcher han hade i sitt spel.

Nu går vi över till lite mer tråkiga nyheter.

Näsby IF´s november månad har varit mörk i dubbel bemärkelse. Spelarflykten som är nu ett faktum ser bara ut att växa. Så här ser det ut hittills:

Dzemal har skrivit på för Bois.
Arber Jashari har skrivit på för Boys.
Pollo har även han skrivit på för Boys.
Fatos Gashi lämnade som alla vet för Real Åsum.
Joppe lämnade klubben för studier.


Som om inte detta vore nog så funderar Kadri och Artan på att lämna för Åsum.
Näsbys bästa försvarare Martin Bergvall tränar just nu med div.4 laget Hanaskog. Blir inte det inget där så blir det Boys även för honom.

Haris är inte heller den som sviker när det gäller att lämna klubbar in need. Tillsammans med sin bror DJ Semko letar man för fullt efter intresserade klubbar.

Det ser inte ljust ut för Lasse och Tjing. Men jag blir nog kvar om det är till någon tröst. Orkar inte byta klubb. Speciellt eftersom jag knappt spelat i år pga. av jobb och axelskada. Men så fort axeln blir bra så ska jag försöka tillföra lite tyngd i laget:). Sedan så finns även Niclas Andersson kvar som bara spelat en match. Där har vi en sovande jätte som kan bli viktig om han får spelsuget tillbaka.

// Jetmir


Härlig fotbollshelg!


                                     Antonio DI NATALE


Helgen kommer bjuda på fotbollsgodis i stora mått. Alla 3 ligor bjuder på toppchanser, men vi vet alla var allas ögon kommer riktas först och främst. Det är dags för El Clasico!
Det är en El Clasico som aldrig tidigare varit så stjärnfylld.
På utsidan så ska detta var en match utöver det vanliga mellan Världens två bästa klubbar.
Men skrapar man lite på ytan för att få fram den osminkade sanningen så ska man inte förvänta sig en allt för jämn match.

Skrällar kan och kommer alltid förekomma i dagens fotboll. Det är väl därför fotbollen som sport är en nationalsport för de flesta av Världens länder. Men gör Barcelona sitt jobb här så skall det vara klasskillnad mellan lagen.
För jag kan helt ärligt inte förstå hur ett Real Madrid med så stora brister i defensiven skall ha någon chans mot ett Barcelona som visade Europa under veckan att dom verkligen har vaknat till liv. Med eller utan Messi och Zlatan dessutom.

Fotbollen är ganska logisk ibland. Och kunde Milan (med så många brister) skapa så mycket chanser mot Real Madrid i båda matcherna och dessutom vinna borta, så borde inte Barcelona ha några problem alls.

När det gäller helgens stormatch i Serie A så hoppas jag väldigt mycket på Viola. Det vore helt enkelt bäst för ligan om Inter börjar tappa poäng. För är man så pass dåiga i Europa så förtjänar man inte ligga etta i Serie A.

Arsenal-Chelsea kan sluta precis hur som helst. Men magkänslan säger Diiiidiiier....


Som avslutning till er som tippar, så har jag 3 säkra matcher som jag tror stenhårt på under helgen.

Udinese- Livorno= 1a. Udinese är för bra för att ligga där dom ligger. Och nu när dom får tillbaka Serie A´s skytteligaledare Di Natale så kommer det bara sluta på ett sätt. Lägg därtill at Udinese är ett starkt hemmalag samt att Livorno har skador på ordinarie spelare.

Valencia- Mallorca- 1a. Pablo, Villa, Silva och Mata har alla samtidigt prickat formen. Även om dom möter Mallorca som gjort det bra hittills av säsongen, och ligger precis bakom i tabellen så ska dom inte ha en chans här.

Barcelona- Real Madrid- 1a.
Barcelona har kört på halvfart hittills i ligan. Nu blir det gasen i botten mot ett naivt Real Madrid.

Här har ni 3 säkra som samtidigt ger bra odds.

Godnatt// Jetmir

Iphone

Jag köpte mig en Iphone 3GS idag. Jag Ångrar mig redan att jag inte köpte den i somras när 3GSen kom.                          Nu skall det spenderas ett antal timmar med den i min hand.:)

Niklas Nordgren på äventyr!




Tisdagens matcher fastställde tre saker.

1. Barcelona reste sig när det verkligen gällde. Nu blir dom livsfarliga! Forsätter Messi underprestera så står det mellan Drogba och Xavi om vem som får nästa års guldboll. Detta säger jag dock innan ett VM spelats vilket kanske är lite för tidigt. Med Pato som outsider om han fortsätter som han gjort hittills.
2. Inter är fortfarande Inter. I Europa så är det nästan som att dom har en förbannelse över sig. Har aldrig sett en storklubb spela en så medioker första halvlek förut.
3. Viola fortsätter att imponera i CL. Fyra segrar av fem möjliga med 12-6  i målskillnad talar sitt tydliga språk.
Sladjan hade dock fel igår när han sa att det är första gången dom blir klara för slutspel i CL. Som jag skrev innan så var dom i slutspel under Batistutas tid när dom bl.a. åkte ut mot United.

Sen tänkte jag skriva lite om Nordgrens äventyr i huvudstaden.

Efter säsongens slut så har MFF,HIF,Gais,Norrköping,Assyrska och AIK visat intresse för Niklas som var en av div.1 bästa spelare under säsongen som gått. För en månad så skulle han upp till AIK men då släppte inte KFF honom.

I måndags fick han ännu en chans när han blev inbjuden till att flyga upp till Stockholm för provspel med dom Svenska mästarna 2lax9. Men precis innan han skulle köra till flygplatsen så hörde AIK av sig och berättade att det inte blir något pga. strul, men att dom skulle höra av sig i Januari.

Men som tur är så finns det fler fiskar i sjön så när Assyriska hörde av sig så tog han med sig sin vapenbroder Emil Nilsson som har lite erfarenhet av provspel och kortare sejourer runt Stockholmstrakten. I tisdags började dom alltså köra mot Stockholm. När dom var framme så märkte Niklas att hotellet inte hade bokats av Assyriska. Så det fick dom lösa själva. (Vilket egentligen är under Nordgrens värdighet).

Matchen skulle börja 19.00 enligt informationen som Niklas fick. När han kom fram 18.00 till idrottsplatsen så fick han se matchen som skulle börja 19.00 starta en timme tidigare. Då förklarade en av Assyriskas ledare att dom bestämt sig för att starta lite tidigare och avslutade med att fråga om han ville spela.
Skakandes på huvudet bytte Niklas om och spelade andra halvlek.

I somras ringde Norrköping och ville att han skulle skriva på direkt. Han svarade då att han ville avvakta. Nu börjar han ångra sig.

Sedan Conny Karlsson tog över HIF så kan vi avskriva HIF också eftersom Conny inte gillar Niklas spelartyp.

När han trodde att eländet var slut så kom nästa smäll. En skattesmäll från proffssejouren i England på 35000 kronor som han måste betala.

Tungt går det för Negan.... Men han är ung. Innan han blir 27 så gissar jag på att han spelar i Allsvenskan.


Avgörandet närmar sig!





Vid 23.00 tiden ikväll får vi reda på om Zlatan gjorde rätt som lämnade Inter för Barcelona.
Han lämnade Inter för att öka sina chanser till att vinna något han inte varit i närheten av. Champions League.
Hur jävla ironiskt hade inte det då varit om Inter slår ut Barcelona ikväll och Zlatan ännu en gång misslyckas med att prestera när det väl gäller?

Viola skall även dom göra det dom inte gjort sen Batistutas epok. Ta sig till slutspel.

Jag väntar med att skriva mer förräns efter matcherna ikväll. Vill nämligen helst inte äta upp mina ord;).

Nu tänkte jag gå över till dagens spel.

Mina 3 säkra är

Rubin Kazan vinner det Ryska derbyt och kommer ett steg närmare avancemang.
Fiorentina slår Lyon. Årets viktigaste match i Florens!

Leeds vinner med mer än ettt mål Leyton. Leeds som är seriens bästa lag är riktigt starka hemma.

Kvällens chans är Interseger på Nou Camp. Med två sylvassa anfallare i Millito och Etoo kan vad som helst hända.
 

Jet on fire!

trlager

Eeeh.....träningsläger?

Jet bloggar som aldrig förr och speltipsen faller lika rikligt som höstregnen. Trots detta så får man SMS med uppmaningar om att publicera ditt och datt. Fattade inte riktigt varför men så såg jag. Speltipsen engagerar tydligen färre (färre unika) men de som är engagerade skriver som sjutton (fler kommentarer). Kul med så många kommentarer dock men Jetmir, som den underhållare han är, vill ju tillgodose alla. Här kommer en sak han efterfrågat: Lika som bär.

Blev utsatt för en frågesport i ämnet "Ullared" i helgen. Vilken snackis! Jag fick 2 rätt av 19. Det är jag stolt över!

Fan, det var det enda jag hade just nu.

Notera att det är sju stycken på bilden! Vem är nummer sju?

//Johansen




Då var det dags igen!




Minns ni när Beckham sparkade ner Diego Simeone när England spelade kvartsfinal mot Argentina i VM 2002?
Veckan efter så kom det ut ett spel där man kunde sparka ner Diego Simeone. Ju fler gånger du gjorde det desto mer poäng fick du.
Då var dags igen. Bara några dagar efter Frankrike-Irland så kom det ut ett spel där man får vara Henry. Och gissa vad man ska göra?

Jag fick hur som helst 65 poäng. Kan ni slå det?

http://www.jeu-de-main.com/


Annars var det en väldigt underhållande fotbollshelg.

Helgens tre snyggaste mål stod Malouda,Fletcher och Pato för.
Vinnaren blir Pato. (Ännu en gång måste jag påpeka att bloggaren är helt objektiv). Ronaldinhos passning var vacker. Men mottagningen och vändningen i samma rörelse, för att sedan avsluta med ett skott rakt upp i krysset. Det mina herrar... Var enligt mig och broder min, säsongens hittills snyggaste mål.

Här har ni målet.




Helgens spel!


                 I somras i 42 graders värme i Prishtina!

Som sjukskriven efter axeloperationen så har jag hittat en ny passion.
Istälet för att dricka,röka och festa som man gör allt mer sällan. Så har jag valt att lägga "fick"pengarna på ett spelkonto.
Och eftersom intresset är stort så fortsätter jag lägga upp spel med förhoppning om att personer som "spelguden" och min gode vän Emil fortsätter lägga upp sina speltips.

Jag börjar med lördagens spel. Söndagens spel lägger jag upp imorgonkväll.

Tottenham - Wigan    
  H(0.0 - 1.0) 1   2.22    Tottenham vinst mer än ett mål.
  Stoke City - Portsmouth  -1    2.12    
           
 
Middlesbrough - Nottingham Forest
   
  Under/över: 2.5 under  
1.65 -.  Under 2.5 mål

 
  Huddersfield Town - Hartlepool  -  1    
    1  
1.57  
  Stuttgart- Herta Berlin        1             1.  62  
           



Tottenham som är ett starkt hemmalag möter ett formsvagt Wigan. Säker etta. Tänker banka denna.

En typisk Engelsk match med hård kamp och långbollar. Skillnaden är dock att Stoke förutom att dom kan skjuta långt så har dom en spelare som även kan kasta väldigt långt. Nu är detta kanske inte ett avgörande faktor, men Portsmouth ligger i botten samtidigt som Stoke är relativt hemmastarka. 

Middlesbrough-Nottinghan är två defensivt starka lag. Och magkänslan säger mig att denna match slutar med under 2.5 mål.

Huddersfield kommer även dom bli en av mina bankningar. Laget har räddat mig några gånger nu med sitt starka hemmaspel. Deras 2 senaste hemmmatcher slutade 6-0 och 6-1. Två bra anfallare har laget.

Stuttgart- Herta Berlin är två formsvaga klubbar som båda kommer klättra. Men klubben som börjar klättra först är Stuttgart.

Så här ser mitt första spel ut iaf. Kommer nog även ta med Barcelona och Inter i andra spel. Men tyvärr så gillar jag inget av lagen så det svider i hjärtat när jag spelar dom.



Härlig stämning!

Den här videon spelades in på Murats förlovning.
Det var en helt underbar stämning. Att se fullblodssvenskar dansa till Albansk musik är alltid lika kul.

Ljudet var lite dåligt. Men det får man ta när man filmar från en digitalkamera.



Robert Gustavsson som fotbollstränare!

Jag fastnade lite på youtube och kollade lite klipp av Robert Gustavsson, sveriges bästa och mest mångsidiga komiker. Hittade detta klippet och tänkte att Jet kan få det som välkommen hem present efter sitt sektmöte i den kungliga huvudstaden. Tänkte att videon skulle passa då Jet nämnde Ari som "hatar alla". Varsågod Jet!



//Johansen

Hemma igen!





Då var man hemma igen från Stockholm.
Jag måste säga att det var riktigt kul. Telenors påkostade Sales academies då dom hyr in miljardärer som föreläsare och kända standup-komiker, för att sedan avsluta med att varje år hyra ett av Stockholms mest exklusiva festlokaler kan inte bli fel. En av föreläsarna vid namn Stefan Sebö var helt jävla fantastisk.
Stefan som blivit miljardär tack vare sin käft hade utan tvekan kunnat sälja sand till araber.

Även Ari som hatar alla han inte känner imponerades stort;).

Tisdagen spenderade jag och Ari till att bara chilla runt i stan. Ett tag stod vi bara på Drottninggatan och såg folk passera förbi. Jag börjar faktiskt gilla Stockholm väldigt mycket. Ju oftare jag är där desto mer gillar jag staden som verkligen har allt.

Imorgon (onsdag) är det dags för att tippa lite fotboll igen.

Så här kommer mitt säkra spel se ut.

Ukraina-Grekland  1
Frankrike- Irland   under 2,5  eller så spelar ni på en 1a. Jag bankar på 1an.
Egypten- Algeriet  1
Uruguay - Costa Rica 1



Ukraina gjorde det dom skulle i bortamatchen mot Grekland.
Plan A var att ta poäng i Aten. Plan B fullbordas när dom nu slår Grekland på hemmaplan och tar sig vidare.

Frankrike- Irland kommer bli en målsnål match där Fransmännen vinner till hemmafansen stora glädje.

Egypten-Algeriet
Två bra lag men bara ett av lagen kommer få spela VM. Stämningen är inte det bästa mellan länderna sen Egypterna först anklagade Algerierna för att ha förgiftat dom i bortamatchen, för att se det bli ännu värre när returmatchen skulle spelas och Algeriets spelarbuss fick alla sina glas krossade och 3 spelare fick uppsöka sjukhus efter incidenten. Matchen i Kairo mellan lagen var jämn men Egypten vann med 2-0 på övertid.
Viktigt att veta är att Egypten hade ett stort bollinnehav.
Playoff matchen spelas i Sudan för att göra det så rättvist så möjligt.
Jag tror Egypten som är Afrikas bästa lag vinner här och tar sig till VM.

Uruguay vinner utan att förta sig. Kommer nog även spela på att dom vinner med mer än 1 mål.
Förutom att man vann första matchen borta så är dom helt enkelt ett bättre lag.


Jag kommer även spela på Bosnien hemma. Och att Ryssland slår Slovenien borta. Fast dessa är inte så säkra.

Jag hoppas min vinststreak fortsätter!



Godnatt// Jetmir


En gammal klassiker från 2003

Fortfarande lika kul!


//Johansen

Skriver från mobilen

Har varit i Stockholm med jobbet så jag har inte kunnat skriva något. Under kvällen. Det dyker kanske upp lite speltips o så får man kanske hoppas på att Emil hänger på.

Veckans...

iketgw
Bilden har inget som helst att göra med inlägget.

Veckans...


återfallsförbrytare
:
Om man nu räknar bort vår "vän" med det långa namnet som nästan slog ihjäl Emma P så har nu en allsvensk stjärna blivit anhållen för våldtäkt i Gävle. Hur många allsvenska stjärnor finns det i Gefle IF? Svaret blir Yannick Bapupa! Vill betona att detta är spekulationer men tittar man till hans förflutna så framträder en herre med liknande kvinnosyn som vår "vän" med det långa namnet. Intressant är hur rivalerna AB och Expressen väljer att presentera detaljerna för övrigt. Grattis till det nyförvärvet Kalmar FF!

practical joke
som slog snett: Jet bestämmer sig för att skämta med sin gode vän Ari och skapar en grupp på facebook, "Vi som vill skicka hem Ari tillbaka till Kurdistan". Resultat, flera kurder däribland kända medlemmar ur PKK mordhotar Jet varpå Jet döper om gruppen till "!".

turbulenta CL-lag:
Ingen harmoni i Bayern München precis. Kaiser Franz sågar laget och dess spelare med jämna mellanrum. Luca Toni gjorde en Fatos eller en Jetmir om du så vill, det vill säga, blev utbytt och drog hem innan matchen var slut. Philipp Lahm kritiserade ledningen för att de köper in spelare på måfå. Både Toni och Lahm fick feta böter i veckan.

tipsbolag: Jet och Emil Nilsson presenterade hyffsade tips på bloggen. Kanske Emil ska satsa på en liknande karriär som Viby-spelaren Johan Meijer.

månad: Börjar idag. Frimånaden startar idag. Samma cirkus varje år.

peak: Bloggen fick ett rejält uppsving den 9/11, 420 unika träffar. Gissar att de flesta ville läsa om detta.

//Johansen



3000:- kronor inkasserade!




Det var en fin kväll igår.

Trots att jag har ett stort fotbollsintresse så har jag aldrig gillat att tippa.
Även om man känner sig insatt och tror att man vet det mesta, så åker man alltid på något skitspel.
Sen har man fått höra Emil och brorsan på vilka bad beats dom åkt på.

Fotbollen har dessutom blivit bra mycket jämnare. Det finns inte så givna segrar som det fanns förr i tiden.

Men nu när man är sjukskriven så har man väldigt mycket tid över till att lägga ner mer tid på att kolla upp alla lagen. så jag öppnade ett konto för 10 dagar sedan.
La in 500: - kr och 10 dagar senare ligger jag på 3000 kr.

Det jag mest är stolt över är att jag bankade krysset mellan Grekland-Ukraina. Två defensiva lag med två olika spelsätt. Ukraina är mer taktiska än defensiva. Dom ville ta med sig en poäng hem till minusgraderna i Kiev där dom kan avgöra. Medans Grekland är Europas mest defensiva landslag som inte kan spela på andra sätt.

Jag hade vunnit ytterligare 2200 kr om inte Ryssland släppt in 2-1 målet mot Slovenien. Jag tippade precis som Emil att Ryssarna inför sina alkoliserade fans skulle köra över Slovenien. Fast skillnaden var att jag hade vunnit 2200 och Emil 13000: -.

Dom som imponerade mest igår var Spanien. Spela ut Argentina även fast man nästan byter ut hela startelvan efter första halvlek var jävligt imponerande. Jag tror nog Spanien är modern tids största favoriter till ett VM-guld.

Argentina som anställt en amatör som tränare med ett stort ego saknar helt ett eget spel.

Brasiliens Dunga är nog ännu värre. Han tar inte ut Brasiliens formstarkaste spelare i Pato eftersom gruppen tydligen fryst ut ynglingen. En tränare som kan fotboll skall tydligt markera för spelarna att Pato är lagets största stjärna och rättar man sig inte efter det så kastar man ut dom andra.
Sen så har han inte heller tagit Diego som är deras klart bästa playmaker.
Amuari saknas också. Brasiliens klart bästa centertank.

Istället har Dunga tagit ut spelare som Gilberto Silva. Han kastades ut från Arsenal för många år sen. (Är ordinarie).
Hulk? 1 mål på två CL-säsonger. Vet ej hur man släpper bollen.
Elano istället för Diego?
Kaka är fortfarande lagets största stjärna. Kaka som är på väg neråt i karriären.

Italiens står inför en generationsväxling. Dessutom saknas för första gången spetsspelare som Totti,Nesta,Vieri,Del Piero och Maldini.



Eh?

Inför kvalmatcherna om några timmar så laddar vi upp med en härlig video.

Jag kommer sätta en hundring på-

Spanien
Brasilien
Ryssland
Grekland-Ukraina blir ett säkert kryss.

Bosnien kommer jag inte spela på. Men jag hoppas dom får med sig ett bra resultat, för hemma i Sarajevo tar dom det.



Underbar låt!



Kan någon gissa var orginalet kommer ifrån?
Skön är den iaf.....


Serie A börjar resa sig igen.


Halva fotbollssäsongen har snart passerat i fotbolls Europa.
Så här kan vi hittills summera den.

Lag som presterat bäst överlag och (efter förutsättningar)
Chelsea,Tottenham,Arsenal,Inter,Sampdoria,Genoa,Parma,Fiorentina,Barcelona,Sevilla,Mallorca och Lyon.

Det som är mest intressant är att Serie A leder Uefa rankingen som den bästa ligan i Europa hittills.
De Italienska klubbarna har alltså tagit flest poäng ute i Europa.
Det som är ännu mer intressant är att dom även gjort flest mål ute Europa.

Serie A är dessutom den enda ligan som kan ha fyra lag i slutspel i årets CL.

De största besvikelserna är 
Liverpool,Roma och Atl.Madrid

Jag tänkte även ta med den bästa spelaren hittills. Dessutom tänkte jag även ta med höstens genombrott.
Men what a hell. Det finns en som står för båda. Så jag väljer alltså helt objektivt. Alexandre  Rodrigues da Silva "PATO"

Han har oftast varit helt fantastisk i både CL och Serie A. Pato som tillsammans med klubben startade ligan segt har verkligen ryckt upp sig.
Höjdpunkten är när han gör 3 mål mot Real Madrid inom 14 dagar samtidigt som han uppehåller backlinjen helt själv matcherna igenom.

Det är dock mycket kvar av säsongen och allt kan hända.

Men jag är nöjd. Jävligt nöjd;)....


// Jetmir


Kujtim och Hebba nya tränare.


Det kommer komma ut om nån vecka.
Kujtim Muqa med förflutet i KFF,KBI och Åsum som spelare tar över K-Boys tillsammans med Ebba som tidigare spelat i KBI och Ovesholm.

Detta låter intressant säger jag.


Gran Torino i Kristianstad?!

grand torino

Vad är det som händer? Skiten eskalerar! Folk rånas på öppen gata av pubertetsslynglar, ungdomsgäng trackaserar butiksbiträden och nu senast i helgen så slår en 20-årig kille nästan ihjäl en 19-årig tjej på Näsby.

Tankarna är många kring detta. Vissa av dem är ganska svarta som jag viftar bort innan jag skriver dem här. Jag funderar hur långt det kommer att gå innan folk i Kristianstad reagerar. Och med reagerar så menar jag inte på det sätt som en del gör genom att skrika "ut med packet" och annat destruktivt. För börjar debatten handla om invandrare kontra svenskar så är vi inte närmare en lösning på problemet. Jag menar att det är upp till alla att börja styra upp det som är fel innan det går för långt.

Jag tror att börjar man bara i liten skala och koll på sitt närområde. Ser till att kompisen och kompisens kompis sköter sig och i förlängningen kompisens kompis lillebror och så vidare. Kristianstad är litet nog så det krävs inte många frågor innan vi vet vilka som sköter sig och inte.

Titeln på inlägget tyckte jag passade. Har man sett filmen så vet man vad jag snackar om. Filmen är för övrigt en av Clintans bästa och är allra högsta grad aktuell. Jag hoppas inte att det kommer att gå så långt som det går i filmen men som sagt något måste hända.

Kristianstad är som sagt ingen storstad.

Syftet med detta inlägg är att folk tänker efter. Jag vet att det finns många därute som känner/känner till folk som håller på med skit men sköter sitt eget. Jag vill ha ett samhälle där alla bryr sig oavsett bakgrund.

Jag har bett Jetmir att fylla på detta inlägget och komma med sin syn på saken. Om inte annat så kan vi bidra med olika infallsvinklar.

Mina tankar går ut till den 19-åriga tjejen och hennes familj.

//Johansen

Fyll på Jet! 


Det finns egentligen inte mycket man kan säga. Enligt det jag har hört på stan så hade tydligen 20 åringen hängt fast henne på hans dragkrog och börjat köra. Detta alltså efter han misshandlat henne.
Man kan inte säga annat än att vi lever i ett sjukt samhälle.

Sen tycker jag att rättväsendet i Sverige är under all kritik. Läste för några dagar sen om en person som hade räddat livet på en gammal dam som höll på att bli strypt genom att puckla på pundaren med två slag. Personen/hjälten fick ett års fängelse och 80000 kr i böter för att pundaren fick hjärnskakning av ett av slagen.

När man väl får fängelse här så får man ett av Europas lägsta fängelsestraff om man jämför med andra europeiska länder. Man äter bättre än skolelever. Man har stor frihet till att göra det man vill i sin cell. Sen som bonus så knyter man lite kontakter med andra likartade personer på fängelset. Man kommer ut som en helt ny människa med 100-tals nya möjligheter och idéer till nya brott.

Samtidigt försöker politikerna lätta sina smutsiga samveten med att ha Europas största invandring till Sverige.
Dom gör det med mottot "Dom är välkomna hit, så länge dom inte är nära oss". Därav alla förorter.

Jag säger inte att det är fel att ta in invandrare för jag är själv en stolt invandrare. För utan invandrare hade inte Sverige klarat sig med tanke på att varje svensk familj producerar 1,5 barn i snitt. Dessutom så är en liten blandning av olika kulturer alltid utvecklande för ett land. Men jag hade stoppat invandringen tills att alla hade anpassat sig till samhället. Eller åtminstone tills samhället klarar av att ta hand om alla.

Avslutar med en fin video.................





Silly season - Cirkus Näsby m.fl.

Cirkus Näsby!?

Jet har nog gett upp hoppet om att jag ska blogga mer. Är inte särskilt inspirerad av att skriva utan föredrar att läsa desto mer. Jag har märkt att det finns några därute, potentiella bloggare, som skriver lite längre kommentarer här och undrar nu om ni kan fylla på detta inlägget. Silly season har redan dragit igång och jag vet att intresset är stort att veta vilka spelare som byter klubb och anledningarna bakom.

Vilka fortsätter i Cirkus Näsby och kommer Fatos återvända från Åsum om han inte tar plats? Kanske någon rentav kan sammanfatta Näsbys säsong och hur framtiden ser ut? Jag vet i alla fall hur snacket gick innan säsongen hos en del spelare. Det är klart några av dem gick sedan till Balkan som trillade ner i sjuan.

Kommer den största (ursäkta uttrycket) klubbhoran, Jetmir Isufi byta klubb. Rykten säger att han ska starta upp ett Telenor Allstars som ska spela i korpen. Det blir ett tungt lag både på pappret och på vågen.

Nämnde Balkan innan, de hade liksom Åsum ambitionen att klättra i seriesystemet men gick motsatt väg. Betyder detta att Balkan blir farmarklubb till Näsby nu när de inte ligger i samma division?

Åsum värvar inga stora namn. Rätt eller fel?

Det kommer bli två riktigt roliga lokala serier, femman och sexan. Det är super!

Många frågor...Ni har svaren!

//Johansen

Vilken kväll!


När det blir allt mörkare och allt kallare... Då tänker man tillbaka till sommaren.....



Vilken härlig Champions League kväll.

Arsenal har imponerat mest i årets upplaga.
Vilken jävla fotboll dom spelar just nu. Men så här brukar det se ut i några månader för att se dom helt plötsligt tappa allt.
Kan fortfarande inte tänka mig att Arsenal vinner något i år. Vilken av anfallarna av Van Persie,Bendtner och Eduardo kan avgöra en svår semifinal mot Chelsea eller United?

Fler lag som imponerat är Viola som verkligen stått för några snygga klapp-klapp mål under gruppspelet. Jag tror dom går vidare. Men tyvärr så är dom för tunna för att kunna gå långt. Men 10 mål i dom tre senaste CL-matcherna är riktigt imponerande.

Grupp F är verkligen ett getingbo. Om Inter lyckas ta poäng på Nou Camp så kan nog Barcelona hälsa hem.
Skulle däremot Inter vinna så är Barcelonas fiasko ett faktum. Jag tror Barcelona åker ut. Messi har varit ur form hela säsongen. Iniesta har inte varit sig själv efter skadan. Henry bryr sig inte längre. Det är alltså i en Zlatan som gör mål i var 1000e minut i CL som Barca ska förlita sig på. För han är trots allt den ende som varit bra i stort sett alla matcher.

Chelsea har även dom imponerat. Det är nog det laget som jag ser som favoriter till att vinna i år. Man har i år bestämt sig för att vinna CL. Vem är då bättre än Ancelotti som har bäst facit i CL av alla Världens tränare? En utvilad Drogba blir en tung pjäs att möta.

Milan har även dom imponerat även om förlusten mot Zurich på San Siro sved. Men för att man ska ha något att hämta i slutspelet så krävs 2-3 nyförvärv så att främst Oddo aldrig sätter sin fot i CL mer. Och att Barcelona åker ut. För trots att Messi,Henry och Iniesta underpresterat så tror jag inte dom gör det hela säsongen.

När vi går över till lag som underpresterat så hittar vi.

Bayern Munchen. Det spelar ingen roll hur mycket dom betalar spelare i sign-on bonus. Dom har inget i CL att hämta. Den inhemska ligan är helt enkelt för dålig. Ändå ligger man o krigar i mitten av den.

Real Madrid- Resultatmässigt har dom gjort det rätt bra. Men att bara ta en poäng på två matcher mot ett Milan som år efter år rustas ner av Berlusconi är inte godkänt. Jag hoppas Benzema floppar så att han reas ut. Då slår Uncle Fester till direkt;).

Atl. Madrid. Att spanska lag inte kan försvara sig vet ju alla som följer fotboll. Men att den skulle vara så jävla dålig visste inte ens jag. Det spelar ingen roll om man har klassanfallare som Kun och Forlan när man har Europas sämsta försvar.


Vill avsluta med att säga att trots att det är mycket kvar att spela om så ser det inte ljust ut för de spanska lagen. Sevilla klarar det för att dom fått turen att spela i CL-historiens sämsta grupp(tror ni inte mig så kolla upp det själva). Barcelona som dansar in 5-6 bollar per match i La Primera har det väldigt svårt i CL. Real som vinner utan att imponera omgång efter omgång hemma i Spanien har haft det svårt i CL i sju säsonger nu. Atl. Madrid……. Här har jag inget att tillägga .

Vad tycker ni? Vem tar hem bucklan och vem står för det största fiaskot?

/ Jetmir


En stulen seger!




                              Europas hetaste spelare!


På 2 matcher mot Madrid har vi fått två helt regelrätta mål bortdömda. Den senaste som även innebar kvällens största domartabbe var skillnaden mellan vinst och oavgjort.

Jag förstår inte att en domare kan ha noll känsla för fotbollen. När han ser en blott 20 årig spelare som med sin kraft och briljans väcker liv in en gammal Fiat som en gång i tiden var den snabbaste i stan. Då blåser man väl inte av när Pato tar ner en boll som inte går att ner. Han vänder om och skjuter. Allt inom en bråkdel av en sekund.
Domaren såg ikväll till att förstöra konsten under samma sekund han valde att inte godkänna målet.

Madrid som värvat för 3 miljarder hade två riktiga målchanser under 90 minuter.

Spelare som Diarra och Arbeloa borde förbjudas till att beträda en fotbollsplan. Dom två spelade för två saker. Förstöra och skada. Begränsade fotbollsspelare.

Planens 3 bästa spelare. (Även motståndarlaget inräknat).

JJJ= Pato
JJ= Ambrossini
J- Nesta/Silva


Siam venuti fin qua per vedere segnare kaka


"Vi har kommit hit för att se Kaka göra mål" sjöng Milanfansen inför varje match. Oftast så gjorde Kaka ingen besviken.

Lyssna noga imorgon. För trots att han spelar i motståndarlaget så kommer fansen sjunga låten imorgon bara för att hylla honom.

Annars avgör Pato imorgon med. Förarbetet kommer hete Borriello stå för.


RSS 2.0