Niklas Nordgren på äventyr!




Tisdagens matcher fastställde tre saker.

1. Barcelona reste sig när det verkligen gällde. Nu blir dom livsfarliga! Forsätter Messi underprestera så står det mellan Drogba och Xavi om vem som får nästa års guldboll. Detta säger jag dock innan ett VM spelats vilket kanske är lite för tidigt. Med Pato som outsider om han fortsätter som han gjort hittills.
2. Inter är fortfarande Inter. I Europa så är det nästan som att dom har en förbannelse över sig. Har aldrig sett en storklubb spela en så medioker första halvlek förut.
3. Viola fortsätter att imponera i CL. Fyra segrar av fem möjliga med 12-6  i målskillnad talar sitt tydliga språk.
Sladjan hade dock fel igår när han sa att det är första gången dom blir klara för slutspel i CL. Som jag skrev innan så var dom i slutspel under Batistutas tid när dom bl.a. åkte ut mot United.

Sen tänkte jag skriva lite om Nordgrens äventyr i huvudstaden.

Efter säsongens slut så har MFF,HIF,Gais,Norrköping,Assyrska och AIK visat intresse för Niklas som var en av div.1 bästa spelare under säsongen som gått. För en månad så skulle han upp till AIK men då släppte inte KFF honom.

I måndags fick han ännu en chans när han blev inbjuden till att flyga upp till Stockholm för provspel med dom Svenska mästarna 2lax9. Men precis innan han skulle köra till flygplatsen så hörde AIK av sig och berättade att det inte blir något pga. strul, men att dom skulle höra av sig i Januari.

Men som tur är så finns det fler fiskar i sjön så när Assyriska hörde av sig så tog han med sig sin vapenbroder Emil Nilsson som har lite erfarenhet av provspel och kortare sejourer runt Stockholmstrakten. I tisdags började dom alltså köra mot Stockholm. När dom var framme så märkte Niklas att hotellet inte hade bokats av Assyriska. Så det fick dom lösa själva. (Vilket egentligen är under Nordgrens värdighet).

Matchen skulle börja 19.00 enligt informationen som Niklas fick. När han kom fram 18.00 till idrottsplatsen så fick han se matchen som skulle börja 19.00 starta en timme tidigare. Då förklarade en av Assyriskas ledare att dom bestämt sig för att starta lite tidigare och avslutade med att fråga om han ville spela.
Skakandes på huvudet bytte Niklas om och spelade andra halvlek.

I somras ringde Norrköping och ville att han skulle skriva på direkt. Han svarade då att han ville avvakta. Nu börjar han ångra sig.

Sedan Conny Karlsson tog över HIF så kan vi avskriva HIF också eftersom Conny inte gillar Niklas spelartyp.

När han trodde att eländet var slut så kom nästa smäll. En skattesmäll från proffssejouren i England på 35000 kronor som han måste betala.

Tungt går det för Negan.... Men han är ung. Innan han blir 27 så gissar jag på att han spelar i Allsvenskan.


Kommentarer
Postat av: Expekt

Nu har vi ett specialerjudande till våra nya kunder. Just nu kan alla nya kunder tippa på Niklas Nordgrens framtid.



1. Spelar i Allsvenskan innan han blir 30 * odds 2.45

2. Avslutar sin kariär i KFF * odds 1.45

3. Slutar med fotbollen innan 2013 * odds 1.30

4. Avslutar karriären i Real Åsum * odds 1.24



Alternativ 4 - räntespel!



Avslag - alternativ 2, Niklas är ute och letar ny klubb och lämnar förmodligen inför nästa säsong.



Chansning - Alternativ 1 är värt att chansa på, dock inga stora summor.

2009-11-25 @ 13:16:50
Postat av: Allsexan

Allsvenska klubbar verkar vara väldigt oseriösa och arroganta. Hade nog satsat alla mina pengar på 3an. Det bemötandet han verkar få av andra klubbar kan nog göra att killen slutar med fotboll helt.

2009-11-25 @ 13:26:35
Postat av: KFF

Hoppas det går bra för Niklas. Han förtjänar det efter alla år han varit skadad och haft problem med attityden, så tycker jag att han mognat väldigt mycket sista året.

2009-11-25 @ 18:22:17
Postat av: Stiff

Sätter 10000 på att han lirar i Bois nästa år :-)

2009-11-26 @ 12:16:53
Postat av: Pato

Mycket snack kring den här divan! Inte många som kan tygla honom, därför kommer han troligtvis att spela i en lägre serie där han får göra som han vill eftersom han är stjärnan.

2009-11-26 @ 12:42:39
Postat av: Johansen

Sätter emot Stiff! 10 lätta laxar.



Varför nu Nordgren skulle gå ner i seriesystemet när han varit en av de bättre i ettan fattar jag inte.

2009-11-26 @ 13:04:27
Postat av: Spelguden

Dagen spel!!!

Hårt erlade matcher i hockeyn idag!

Många på förhand helt öppna matcher!



Börjar med att ge avslag på :

Rögle-saik

Djurgården-Brynäs



2 helt öppna matcher där inget talar för någon fördel till något av lagen!! Avstå!! 2 st oavgjort månne? Kan sluta hursomhelst!



Dagens rekar är:



HV71-Timrå 1a (handikapp -1 )



Hv åkte på däng senast efter 11 raka vinster! Ikväll tar man emot jumbon Timrå som är ett av seriens sämsta bortslag! En del skador i hv men inget som ska väga tungt här! Lägger på handikapp på hv direkt! 4-2???? Ett annat spel som testat i samma match är överspel , alltså över 5,5 mål, både hv och Timrå saknar en hel hög med ordinarie backar och lägg där till att hv har seriens bästa anfall så förstår ni att de blir målkalas ikväll!!



Linköping-frölunda 1a

hvalav och hlinka gör halva Linköping och dem är i storform nu! Frölunda har sin bästa back skadad i Christian bäckman!

Frölunda kan även skryta med att vara seriens näst sämsta lag på bortaplan!! Linköping i tokbra form och nu hemmamatch!!



Södertälje-Modo 1x

Modo har halva laget borta inför kvällens viktiga match! Foppa är inte med! Södertälje vann med 5-0 sist och ikväll tror jag på minst oavgjort eller seger för Södertälje! Den som vågar kör rak 1a!



Luleå-Färjestad under 5,5 mål

båda lagen har bbara tagit poäng 1 match av sina senaste 5spelade, Luleå är starka hemmA och Färjestad är verkligen ur balans , helt öppen match med andra ord, de som är intressant är att båda lagen har ett snitt på UNDER 2 mål gjorda på sina senaste 5!!! Alltså riktigt starka defensivt med usla offensiva! Därför spelas under 5,5 mål här !!



Juan del potro- Roger Federer över 21,5 games!

Och sp lite tennis , måste match för potro som åker ut om han inte vinner ikväll, är ojämn i i sitt spel men har väldigt hög kapacitet! Federer ska vinna denna match inget snack om saken, men tror det kommer bli en längre match och därför kör vi över 21,5 game!



IFK Kristianstad - Guif 1a

IFK har spelat jäkligt bra men haft oturen att förlora ett par matcher med uddamålet!! detta gäller även mot topptippade lag! Ikväll slänger man in elitseriens bästa målvakt igen och möter tabellgranneb Guif , ikväll bara vinner vi på hemmaplan! Tok taggade IFK kommer ta en välbehövlig vinst!



Odds får ni själva kolla idag då mitt expekt krånglar!

Även egna dubblar singlar tripplar! Jag kommer nog köra 3 st dubblar på dessa spel! Och två tripplar! Sen singel på IFK!! Lycka till om ni ryggar

2009-11-26 @ 13:39:49
Postat av: Speldjävulen!

Alltså spelguden. Heeelt jävla ärligt, hur fan pallar du?

2009-11-26 @ 15:01:43
Postat av: skojar du eller

Fortsätt skriva spelguden... Du har alltid ngt bra o skriva

2009-11-26 @ 16:04:42
Postat av: Jetmir

Jag håller med föregående skrivare. Rikitgt bra jobbat Spelguden.

Spela på oddset har blivit kul tack vare dig.

Tråkigt bara att Emil inte klarade av ditt tempo trots att han spelar minst lika mycket som dig.

2009-11-26 @ 17:14:28
Postat av: Max

Verkar som att det aldrig riktigt vill sig för Nordgren. Kontakt med klubbar i Allsvenskan och träningar med dom, men sen tar det roliga slut. Tråkigt!

2009-11-26 @ 17:17:21
Postat av: Fika

Spelguden har ju fel.

HV vann senaste matchen. Inte förlorade...

2009-11-26 @ 17:22:20
Postat av: nif

Spelguden är kung. har vunnit 1347 kronor på 11 dagar tack vare han.

2009-11-26 @ 17:58:39
Postat av: lokal

Nordgren har många egenskaper som håller för Allsvenskan. Men hans personlighet som sådan är att han vill stå i centrum. Han ska alltså vara den största stjärnan. Skulle han då skriva på för en Allsvensk klubb så hade det slutat med att han inte kommer överens med tränare och spelare efter att han suttit en bra tid på bänken.



Så mitt svar är Superettan som högst för herr Nordgren.

2009-11-26 @ 18:42:35
Postat av: spelguden

du har helt rätt fika, givetvis vann dem förra mot frölunda med 3-0 bortaplan bara 2 dagar sedan så den matchen hade inte fastnat i mitt minne!



kvällens rekar ser helt okey ut! bara HV71 som ska bruka allvar nu! dem har skottstatesik på 30-8 i mitten av andra halvlek, powerplay 3ggr och ändå står de 0-0....överspelet fallerar nog men den säkra 1an ska bara in!

2009-11-26 @ 20:20:18
Postat av: spelguden

härmed utser jag HV71 till sveriges ineffektivaste lag någonsin!

Era jävla sopor , jag hade för fan gjort minst 2 mål själv på 55 skott...



där rök ett ANTAL tusen kr eftersom allt annat satt idag, Hv71 ligger etta,timrå ligger sist, detta kallar jag bad beat!



HV71 har ni ingen jävla stolthet eller? länge sen jag blev så sur...

spelbolagen jublar ikväll!



hoppas ni ryggade alla andra rekar för alla satt idag förutom den säkraste

2009-11-26 @ 21:15:31
Postat av: Stiff

Bankade in tiotusen på tvåa i HV-matchen. Det var dagens säkra spel.

2009-11-27 @ 10:12:46
Postat av: kbi

förmodligen ingen som tror dig stiff, men sen är du ju inte känd för att vara den vassaste kniven i lådan heller ;)

2009-11-27 @ 11:46:44
Postat av: spelguden

dagens lir!



bochum-köln 1a (1,95)

bochum slog,om än lit turligt, ett desarmerat hamburg senast på bortaplan(!), ikväll tar man emot köln som är löjligt svaga på bortaplan samtidigt som deras absolut största stjäna i podolski är borta ikväll!! dessutom dras köln med stora interna problem med slovenerna! en av dem är kapten som nu blivit fråntagen bindeln pga han gick ut i media och grät! detta vinner bochum hemma!



Buraspor-Galatasaray 1X (1,65)

buraspor riktigt starka nu och kommer med 3 vinster och hela 7-0 i målskillnad! tokstarka hemma! Galatasaray har 10poäng på sina sista 6 matcher vilket får anses som godkänt, men deras anfallsstjärna i Baros är skadad och ej med ikväll! buraspor vinner eller som sämst oavgjort ikväll!

den som vågar kör den raka 1an till sjuka 3,10ggr!!



Salernitana-Gallipola x2 (1,60)

salernatana jättejumbo och kommer med all sannolikhet flyttas ner, gallipola är ett mittenlag som gärna vill titt uppåt i denna superjämna liga, få poäng skiljer mitten från toppen, därför har dem inte råd att förlora mot jumbolag! av gallipolas 19poäng i serien kommer hela 10 av dem på bortaplan!starkt!! tror på X2 idag, och ännu en gång, den som vågar kör rak 2a, jag kommer testa bägge!



sparta rotterdam - PSV 2a (1,40)

sparta me 2förluster bakom sig, varav den senaste med hela 5-0 tar idag emot ett PSV i sitt livs form.

och med Isaksson i mål släpper PSV inte in onödiga bbollar!inbördes möte så har PSV 7 vinster 1 oavgjord mot sparta.



Tennis!!



nikolay - robin 1a (1,75) eller 2-1 i set till noklay till 4 ggr pengarna!!



nikolay MÅSTE vinna ikväll medans robin är klar för semifinal som spelas imorgon redan! med andra ord kommer robin ej ta ut sig ikväll! om robin vinner 1 set ikväll är han dessutom säkrad som gruppvinnare och får därmed lättare motstånd imorgon.

därför spelas 2-1 i set till nikolay som en liten chans, att nikolay därimot vinner, ja det bankar jag!!



avslutar med några toksäkra hockey DIV 1:



Karlskrona - gislaved 1a (1,2)

karlskrona urstarka senast och tillhör topp 4 i serien! ikväll kör man över gislaved som förlorade sin senaste match med med 5-1!!



Tingsryd - Nybro 1a ( 1,35)

detta är nog veckans överodds! tingsryd har spelat 20 matcher och har 18 segrar,2 oavgjorda!! överlägsen i serien! tar emot ett nybro som kommer från 2raka förluster och här har dem inget att hämta ikväll! tingsryd vinner med ett par puckar!!



kvällens rekade BANK är:



Lugano-biel 1a (1,50)

hockeymatch som är toksäker! biel saknar sina 2 största stjärnor ikväll och det har dem inte råd med! lugano tillhör toppen och ikväll vinner man detta med MINST 2 puckar!! TOKSÄKER!!



lycka till



2009-11-27 @ 13:46:05
Postat av: Stiff

Vem ifrån KBI sitter inne med denna information utan att kunna skriva ut sitt namn? Brian Kjaer?

2009-11-27 @ 16:17:36
Postat av: Anonym

kan inte hålla med dig där om robins match tyvärr! Killen får ju möta sin absoluta mardrömsmotståndare om han inte vinner, federer!

tror robin går för vinst! räcker det hela vägen återstår bara o se

2009-11-27 @ 16:33:03
Postat av: Spelguden

Robin behöver bara vinna ett set ikväll för att vinna gruppen och slippa han, därav spelet

2009-11-27 @ 22:14:09
Postat av: 044

En match ifrån att vinna 7800... fan ta Bochum!

Ser ut som att jag iallafall vinner tillbaks satsat kapital om robin förlorar med 2-1.



Tack för dina fina tips idag Spelguden!

2009-11-28 @ 00:04:17
Postat av: Max

Ruggigt svåra matcher spelguden prickade in idag...

2009-11-28 @ 00:30:44
Postat av: spelguden

tack max ,,, 5/7 satt igår, mest nöjd med tennismatchen 2-1 i set, 4ggr pengarna!!

sedan buraspor och Gallipola som båda gav långt över 3 ggr pengarna på nätet är me sjuka, bra dag igår! även om min hockeymatch gick åt helvete, det är något speciellt med hockey, bara DIV 1 i sverige som man kan lita på!! favoriterna vinner alltid och det är bra odds i den ligan...idag kommer nya rekar på jetmirs nya inlägg! ikväll smäller DE!

2009-11-28 @ 10:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0