Intervju med Håkan Hellberg


Då var det dags för en intervju med demontränaren Håkan Hellberg.







Namn= Håkan Hellberg
Ålder= 32
Familj= Fru, två barn
Inkomst både svart och vitt - runt 300.000
Klubbar du tränat -KFF P91 (6år) Ovesholms IF(3år) Venestads IF(1år)
Favoritklubb -Liverpool, Djurgårdens IF
Favoritmat - Tacos funkar alltid
Bästa film du sett - Braveheart
 Bästa bok du läst - Bok ???


Vad har du för tankar kring säsongen som passerat? Det blev väl inte riktigt som man tänkt sig, förmodligen var man lite naiv och trodde att intresset för fotbollen skulle blomma upp... Resultatmässigt uppnåde vi tidigt målet, att fixa nytt kontrakt i sexan !

Du lämnade sekten och tryggheten i Ovesholm för att testa vingarna ännu djupare in i skogan (Venestad) . Hur tänkte du där? Tre år i OIF fick räcka, det var en härlig tid och många minnen som man bär vidare. Saknade några hetare anbud (högre divisioner) så tidsaspekten och avståndet avgjorde.

Det började inte bra. Bois hade träning samtidigt som Venestad. Man fick se dig hur du försökte hålla träning med 6-7 personer på en frysen grusplan. Vad tänkte du där? Var du nära på att kasta handduken? Sanningen är att man var riktigt trött på det tidigt, men en stegrande träningsnärvaro i slutet av mars och början av april fick en att tro, det varade till mitten av maj sedan dalade det kraftigt igen. Kasta in handduken, absolut inte har man tagit på sig ett uppdrag fullföljer man.

Trots alla problem så var det ditt Venestad som placerade sig högst upp i tabellen efter fem omgångar. Vad var anledningen? Vi lyckades vinna premiären mot Önnestad, genom ett äckligt disiplinerat spel, det gav oss en otrolig boost! Så länge vi höll oss till planen och folk tränade var vi med, jag menar 22p på våren var LÅNGT över förväntan och kunde förvaltats om majoriteten hade velat.

Vilken spelare i Venestad känner du att du vill höja till skyarna för denna säsong? Kristian Ljunglöf, vars hjärta och hjärna på planen höll ihop försvarslinjerna i många matcher!

Vem var den bästa spelaren i Supersexan? Beror på hur man ser det, men Staffan Arlefalk från Yngsjö är nog den nyttigaste spelare att ha. Kreativitetsmässigt är ju firma Niklas Andersson och Emil Ashoor en grym kombination.

 
Det finns ju två olika sorters tränare i den lokala fotbollen. Den första är en person som är lite inne och som har ett stort kontaktnät, vilket gör att han får med sig folk vart han än går. Samtidigt är den tränaren relativt begränsad som tränare. (Läs Hampus Frank). O så finns det tränare som dig då som inte behöver värva 12 spelare för att kunna höja laget, utan förbättrar lagets sätt att spela och förstärker kollektivet. I en division som Supersexan vilken tränare är viktigast?
Svårt att säga, men på kort sikt den första, snabba resultat men kan bli en katastrof när tränaren försvinner. På lång sikt den andra, då laget ofta består.

Nu är det Winnö som ska börja jaga boll. Vad har du för tankar kring det? Japp jaga boll är en av de viktigaste delarna i fotboll, så visst ska vi jaga boll :)

Tror du Winnö har större förutsättningar än vad Venestad hade förra året? Vet ej, har inte träffat laget än, men om viljan finns ska det nog kunna bli bra.

När tar du över KFF? Och i så fall hur hade du då fått Niklas Nordgren att röra sig mer utan boll? När KFF inser att man inte bara kan köpa sig till framgång :) Nordgren hade fått röra sig flitigt med vattenflaskorna...

Snabbfrågor


Messi eller Christina? Luis Suarez
Pato eller Zlatan? Pato
Bois eller Näsby? Bois
Innebandy eller damfotboll? Innebandy
Konstgräs eller grus? Konstgräs


Jetlagg tackar Håkan för intervjun och önskar honom lycka till i Supersexan.

Näsbyflykten fortsätter


Spelarflykten från Näsby fortsätter.
Nu är Yaser Ezad o Ali Daud klara för BoIS.

Vi hälsar killarna välkomna!


Zlatan i ett nötskal

Efter att ha läst hans bok som i slutet är kraftiga överdrivningar, där han kommer som Messias o räddar världens mest framgångsrika klubb från misär, så passar detta skämt riktigt bra.

Året är 2012 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert. Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet.

Figo, Ronaldo och Z tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre. De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron.

Gud säger då: “Figo, vad är det bästa med fotboll?” Figo bugar sig och svarar: “Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen”. Gud ansåg att det var ett bra svar och han sa: “Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida”.

Gud tittade sedan på Ronaldo och sa: “Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen? Ronaldo svarar lite försynt: “Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket”. Gud svarade: “Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida.”.



Gud tittade sedan på Zlatan och sa: “Vad tycker du då Zlatan?” Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger: “Du sitter på min stol”.”


Lika som bär.

Före och efter laserbehandling för ansikts-hårborttagning.


Silly Season!

Qendrim Buzolli är klar för Kristianstad Bois.
Jetlagg välkomnar Qendrim till klubben.


Intervju med Kadri Bucolli






Namn= Kadri Bucollli
Ålder= 24
Familj= Föräldrar och syskon
Inkomst både svart och vitt -
Klubbar du spelat i - KBI, KFF, Wä, Näsby, Österslöv, Näsby, Åsum, BOIS, Näsby, 2012 ???? ( vem betalar mest )
Favoritklubb - AC Milan
Favoritmat - Allt min mamma lagar
Bästa film du sett - Gudfadern (överlägsen)
Bästa bok du läst -

Är du nöjd med din personliga prestation under säsongen som gått? Jag tycker jag gjorde en godkänd säsong faktiskt, kunde blivit lite fler mål men sett till poäng är jag nöjd.

Du spelar just nu den 20e november 2011, tid 12.04 i Näsby IF. Så då blir frågan. Är du nöjd med ditt lags prestation under säsongen? Jag tycker Näsby gjorde en riktigt bra säsong och med lite tur så hade vi spelat i 5an 2012.. Men riktigt stolt över att spela med ett kämpande Näsby IF 2012

Vad är din främsta egenskap som fotbollsspelare? Spelförståelsen ;), Dock vill jag inte gå ner som Zlatan och tror jag behärskar framspelarrollen bara för jag har spelförståelsen.. :)

Vad är din sämsta egenskap som fotbollsspelare? Jag gnäller kanske lite väl mkt på domarna ( sorry )

Vem tycker du är den bästa fotbollsspelaren i stan? Finns några stycken men Dzemal, Berat och Nordgren är några av kandidaterna.

Den mest överskattade? Haha bra fråga, någon i BOIS eller Näsby kanske...

Du är lite av en klubbhora, Är det pengarna du följer eller är det bara så att du känner att du står och stampar när du varit i samma klubb i över fyra månader? Jag vet inte varför jag blivit en klubbhora faktiskt men det är tillfälligheter att jag bytt klubb så många ggr i år.. Trodde jag visste vad jag gjorde men hemma är fan alltid bäst. Älskar att spela för Näsby IF.

Hur var det ha Kristianstads motsvarighet till Mourinho (Seidi) som tränare? Kanske den bästa tränaren från div4 och lägre. Saknar dock känslan att leda och kommunicera med sina spelare. Förmodligen en tränare för en klubb högre upp i systemet med bättre organisation.

Varför lämnade du Bois mitt under pågående säsong till den värsta seriekonkurrenten? :: Flera anledningar faktiskt: Jag pratade med tränaren innan en viktig match och undrade varför en viktig spelare inte fick spela. Tränaren svarade att han ej kunde ta ut honom för att spelaren hade inte visat sig på en endaste träning den senaste månaden pga jobb. Jag tappade förtroendet för allt då det var spelare i laget som spelat varje match utan en enda träning under säsongen. Samtidigt så ringde Artan: en person jag tycker väldigt mycket om och ville jag skulle spela med honom i Näsby (laget jag älskar). Ångrar aldrig att jag bytte tillbaka för i Näsby spelar folk med hjärta och folk som är involverade brinner för klubben. I BOIS har man en person och det är Becke.

 Bästa fotbollsspelaren du spelat mot? Rawes Lawan, Outstanding!! Proffs idag

 Vem är din förebild och varför? Roberto Baggio, Paolo Maldini, Andriy Shevchenko, PIPPO INZAGHIII.. Motivering behövs EJ

 Vad är det bästa respektive det sämsta med Kristianstad? Vännerna/Utelivet
 
Om du hade fått ändra något i ditt förflutna, vad hade du ändrat på? Absolut INGET

Vem hade fått spela huvudrollen om man hade filmatiserat ditt liv? Haha en snygg jävel, Matthew Mcconaughey kanske

Hur ofta läser du Jetlagg ? Så ofta jag kan, en blatte som skriver riktigt bra. Dock ska han sluta skryta/skriva om Milan som han gör.

 Vad är det bästa med Jetlagg? Roligt folk som är inne och skriver.

Har du ett förslag på en profil vi kan intervjua och i så fall varför? Mickael Taha, Åhus HBK:s TOTTI..


Snabbfrågor=

 Zlatan eller Källström? Zzzzzz
 Milan eller Inter? Milan
 Åhus beachhandboll eller Alliansen? Fotboll alla dagar före handboll
 Backstreet Boys eller Nsync? Backstreet Boys
 Innebandy eller Damfotboll? Slå mig hellre
 Serie A eller Premier League ? Serie A, passionen
 Brunetter eller blondiner? Brunetter
 Fenix eller House of Baggels? Tror inte jag får komma in på Fenix
 Balsbysjön eller Tivolibadet? Tivolibadet


Jetlagg tackar Kadri för intervjun och önskar honom lycka till var han än spelar nästa säsong.

On the way

Intervjuerna är på gång!
Dom dyker under veckan..


Värt att veta

Det var exakt 8 veckor sedan någon av Inters anfallare gjorde mål i Serie A...
Serie A är ju kanske den svåraste ligan för en anfallare att göra mål i.
Men 8 veckor?


Silly Season


Tre spelare skrev på för Bois igår.

Kujtim Muqa - Näsbyspelare och ass tränare.
Ali Al-Hammad - Åter från Kiaby
David Lindgren- Vanneberga IF


Jetlagg hälsar alla tre välkomna!


  David Lindgren! Den svenska versionen av Arber Jashari.

Århundradets bild

Blev ingen träning för mig ikväll. Ryggvärk som förhoppningsvis bara är tillfälligt.
Istället tänkte jag roa er med århundradets bild.





Silly season

Efter fjolårets succé med det nederlagstippade Venestad så fortsätter Håkan Hellberg sitt tränaräventyr.
Nu är det dags för Winnö att börja jaga boll.
Supersexan fortsätter leverera!


Första övergången klar

Övergångarna mellan Näsby o BoIS fortsätter.
Försvararen Kujtim Muqa är klar för BoIS.


Tungviktsmatch!

Jag och Paulo Roberto på Elite-träffen!
Kan lova er att jag är helt slut nu...


Zzzz

Jag undrar om inte Spanien är Europas tråkigaste landslag.
Bollen går i sidled, o sedan i sidled, för att slutligen gå i.... Sidled...
Ha 73% bollinnehav och ändå inte skapa en målchans på 45 min säger nog allt.


Peter har ordet





Jag är hoppfull om en bra/ännu bättre säsong i Bois.
Jag kommer visserligen paralellt jobba som Sportchef i Nosaby
men det skall inte försämra mitt arbete i Bois även om viss avlastning kommer att ske.

Saker som är på G att genomföra
Vi har tagit beslut på att återuppliva B-laget 2012. Det gör att samtliga spelare i Bois får spela
matcher.
Vi skall också införa ett fungerande spelarråd där synpunkter & ideer behandlas på ett bra sätt.
Fler aktiviteter sidan om fotbollen.

Jag vill att vi skall byta om gemensamt på Björkvallen för att förbättra/utveckla lagsammanhållningen.
Vi skall vara ett föredöme för våra ungdomslag och få deras uppmärksamhet så att de vill titta på våra matcher mm
/Peter

Notiser


-Första inomhusträningen med Bois ikväll. Ska bli intressant o se vilka som lämnar o vilka nya som kritar på.
Det enda som är klart just nu är att Dzemal flyttar till Malmö pga jobbet o kärleken.

- Åsums storstjärna Sanjin Tufek flydde ju som bekant landet efter att United blivit avklädda av City. Han är nu tillbaka från Hong Kong starkare än någonsin. För några dagar sedan fick han erbjudandet att ta över Näsby som spelande tränare ihop med Artan Alija. Sanjin tackade nej.

- Pato är tillbaka i träning, och med lite tur hinner han bli spelklar till o springa sönder Barcelona nästa vecka.


Jetlagg is back!

Då är det dags att lysa upp höstmörkret igen. Vi kickar igång bloggen!


RSS 2.0