Lokala nyheter !!


                                   Dags för Comeback ?

Riktigt skönt o vara ledig idag. Sov en 10 fina timmar innan telefonen började ringa var 5e minut. Har tyvärr många livlösa kompisar.
Jag tänkte skriva om lite heta rykten som florerar runt i stan.

Emil "Seedorf" Nilsson ska enligt säkra källor börja träna fotboll igen. Och denna gång är det inte med några jävla damer utan riktiga män som har hår på benen. Å andra sidan så finns det även spelare i Kristianstad FF som rakar benen (Niclas Negan Nordgren),och sedan kan jag tänka mig att minst hälften i KDFF inte rakat benen sedan dem kom på att dem var stolta flator.  Så min hypotes kanske inte riktigt stämmer ;)..................
Måste dock påpeka att jag inte har något emot damfotboll, så länge man får se lite hud så får dem gärna springa runt på plan.
Jag hoppas verkligen Emils comeback visar sig bli något mer än några sommarträningar endast för o bli av med kaggen. För ett mittfällt med Negan,Seedorf och Lillen kommer bli väldigt intressant att följa. Ett mer tekniskt mittfällt tror jag inte något annat svensk lag kan ställa upp med. Förutom Näsby då ;)
Tänk er att bara för några säsonger sedan så spelade KFF Sveriges tråkigaste fotboll med träben som Boven,Otfors,Tomasson,Senften och Co medans vi om några veckor kan få njuta av riktigt sambafotboll både på SanSiro och på idrottsplatsen ;)...............

Och nu lite om Supersexan !

Dzemal Hadzic flyttar tillbaks från Göteborg och är jävligt spelsugen igen. Självklart så väljer han den klubben där hans närmaste vänner spelar. Så Näsby IF kan räkna med en skicklig spelare offensivt.
Murat Isufi som tappade hoppet om fotbollen helt när såg hur Håkan Hellberg hade sin syn på fotbollen i Ovesholm, där alla bollar skulle lyftas över mittfältarna för att dem sedan skulle kriga om andra bollarna, blev väldigt imponerad av Näsbys utskåpning av serieledarna Åsum. Utskåpningen ledde sedermera till att han funderar på att bära den gröna tröjan till hösten.
Här har vi 2 nyförvärv som har en jävla talang och potential bara dem får tillbaka spelglädjen igen.
Och på Grönevi är jag säker på att dem hittar den................


Överviktig ?



Det är många okunniga som kallar Ronaldinho för en föredetting och för överviktig.
Denna bilden togs igår på hans första träningsmatch för AC Milan. Enligt källor så hade han visat upp några tekniska nummer samt haft ett skott i stolpen.
Jag tror Brassetrion med Pato,Kaka och Ronaldinho kommer ta Milan till högre höjder. Serie A-titeln hamnar hos oss, där den hör hemma..............

Brassens ankomst. Den magiska trion är komplett !!


Ronaldinho klar för Milan !!




Modern tids bästa fotbollsspelare är klar för AC Milan. Kanske några år försent, men geniet är endast 28 år gammal samtidigt som han inte råkat ut för någon allvarlig skada ännu i sin karriär.
Berlsusconi o Co som varit ute efter honom i 4 års tid, fick äntligen honom till Milanello.
Jag tror verkligen att han kommer börja spela med ett leende igen. Det kända åsneleendet som charmade hela världen med ett makalöst spel bara för nåt år sedan, kommer vi kunna se igen. Var så säkra.

Han blev helt enkelt för stor för Barcelona. Det är nackdelen med klubbar som inte tillhör den absoluta toppskiktet.
Barcelona har förlorat Maradona,Romario,Stoichkov,Ronaldo,Figo och Rivaldo bara under de senaste 20 åren, av den anledningen av att spelarna blivit för stora för klubben.
Detta problem har aldrig världens 2 mest framgångsrika klubbar haft Milan och Real Madrid.

Nu hoppas jag verkligen han får sin motivation tillbaka så den magiska brassetrion kan underhålla en hel värld.

Milans startuppställning 08/09
                                                                                          Dida
                                 Zambrotta                      Nesta                         Kaladze               Jankulovski         

                                                                                       Pirlo     
                                                       Flamini                                           Ambrossini                

                                                                        Kaka              Ronaldinho           
 
                                                                                      Pato

: Julgransformationen kommer ta oss till serieseger samtidigt som vi vinner UEFA cupen OM vi följer dessa punkter.

: Dida kan inte fortsätta tappa in bollar. Har han valt att stanna kvar så får han fan o mig rycka upp sig.
: Eftersom Milan för en gångs skull är tunna i defensiven så får inte någon i backlinjen gå sönder.
: Brassetrion måste vara magiska säsongen ut. Det betyder att Pato måste vara skadefri,Ronaldino motiverad och Kaka revanchsugen. 
: Att Seedorf och Gattuso petas. En bänk med Seddorf,Gattuso,SuperPippo,Borriello,Maldini,Bonera,Oddo och Abbiati är fullt duglig.
: Att vi värvar in en mittback av världsklass som kan konkurrera med Kaladze. För Grande Nesta kan ingen flytta på.................


Var o såg Helsinborg- AIK ikväll med några kompisar. Det jag kom fram till efter matchen är att.

-  AIKs Obolo är allsvenskans bästa spelare.
- AIKs Patrik Bojent är Allsvenskans sämsta spelare
- Helsingborgs Kicky Musampas håller alla hög klass. Man måste berömma föreningen som lyckas hitta dem någonstans djupt i djungeln i Afrika.
- Benke Larsson är överskattad. Förutom målet så var han totalt värdelös, precis som han var i EM.
- Emil var nära o vinna 15000 om inte AIKs högerback varit så dålig. 
- kommer aldrig sitta i en budgetbil med 4 andra killar mer...........







     
                                                                          


Tråkig period !!


             Kojak !!!

Såg precis Resurrecting the Champ med Samuel L Jacksson hos en kompis som precis köpt en 47 tums Philips LCD och en fantastisk Samsung hemmabio. Underbar filmupplevelse !. Fy fan vad han spelade bra. Jacksson som artist är grovt underskattad, han har gjort så jävla många högklassiga filmen men ändå nämns han inte som en av dem största.
I mina ögon så tillhör han definitivt eliten tillsammans med Denzel,Pacino,De Niro, Will Smith och Norton.
Filmen i sig var dock inte lika bra som skådespeleriet. Men klart sevärd.

Annars så finns det inte mycket att skriva om. Jobbar över 100% just nu. Vädret är skit. Ingen fotboll, varken lingonnivå eller internationellt.
Transfermarknaden är bara skit från Milans del. Laget med flest priser i sitt skåp hamnar, hör o häpna FEMMA i Serie A.
Hur reagerar man på det?
Jo man gör inte ett skit åt saken. Värvar för en summa som är lägre än vad Porthsmuth eller vad fan dem heter har handlat för. Inte nog med att bottenlagen i PL har större budget, just nu har 4-5 bottenlag i Italien spenderat mer pengar.
O inte nog med det nu verkar man också göra sig av med Leonardo. Personen/Milanlegenden som har värvat hit både Kaka och Pato har tröttnat på det sjunkande skeppet så han verkar lämna med hedern i behåll. Leonardo sägs ha haft några mindre dispyter med Kojak och Co när satsningar inte gjorts enligt planerna.............

Vi får se, jag kanske kommer med lite skvaller om Supersexan snart. Om informationen kommer till mig dvs. ;).............
Har ni något fint som alla bör veta så maila mig på [email protected]
Det kan handla om allt från transferrykten till vem som är fulast i Venestad...................

På återseende !!!

Fotnot = Philips LCD 47 tums 5322 och Hemmabio Samsung HTTX500R hittar ni självklart på Siba !!


Supportrarnas missnöje växer!




Över 7000 underskrifter har redan samlats in på bara några dagar. Milanfansen vill ha bort Berlusconi och jag är verkligen beredd o skriva under.  Han har gjort Milan till världens mest framgångsrika klubb, men dem sista åren har hans passion till klubben försvunnit. Tack Silvio för allt men om vi ska vara romantiker kommer vi att sluta upp som Romeo och Julia, så sälj klubben och bli ihågkommen som en legend bland alla rödsvarta själar.............

Här är några ord från andra Milanfans från Milano.

"Vill du inte investera och planera längre gående projekt är det bättre om du säljer klubben".

"Silvio, fram med stålarna".

"Jag är mer less på alla lögner snarare än missade nyförvärv. Gallianis verbala akrobatik, en man som inte längre vet vad han ska hitta på för att erkänna Berlusconis ovilja att investera i Milan. Det är oacceptabelt".

"Tyvärr är vi Milanisti less på att varje dag se Gallianis ansikte då han ena dagen säger att det behövs åtminstone 7-8 nyförvärv bara för att dagen efter säga att det inte finns pengar."

"Löftena har inte infriats. Inter och Juve är aktiva. Till och med Napoli gör en ypperlig mercato medan vi tar spelare som blir över i andra lag. Zambrotta är 32. Abbiati kvarstår som en tvålkopp och Borriello är inte bättre än Gilardino. Flamini har säkert redan ångrat sig...".

"Det räcker med förolämpningar. Vi är på väg mot liknande bedrövelse som under åren 1996-98 om man inte längre vill investera i ett första klassens fotbollslag".

"En president som använder Milan för egen vinning är en skandal! Under fem år har vi spenderat sammanlagt 60 miljoner euro trots intäkter på 700 miljoner euro (enligt vad vi fått ta del av). Detta är enbart business från Silvio Berlusconis sida och inte någon passion!".

Ari the Legend !!


                      Pizza ? 40 krunu !  Nej låå ! Ingen gris bara ko.



Ari blev för några dagar sen den första Kurden att lämna pizzabranchen. Undertecknad är jävligt stolt över honom nu när han fått jobb som telenorförsäljare i Karlsham. Ari som älskar alla människor och som är den mest sociale människa jag känner kommer göra storsucce som försäljare. Folk som känner Ari vet att han har ett speciellt band till folk han inte känner. Han utger en viss värme direkt till okända människor.
Han lämnar då Kristianstad BOYS mitt under säsongen. Eftersom han är deras bästa spelare så kommer han lämna ett stort håll i backlinjen. Det är bara till att hoppas att Boysarna degraderas så Supersexan blir ännu intressantare nästa år ;).

Något stort håll i pizzerian Katrins lämnar legenden dock inte. För även fast han är Kurd så var Pizzabagare inget som han var vidare bra på. Det var alltså inte hans kall. Överlag så smakar pizzan inte bra på Katrins.
Kristianstads godaste pizzor hittar ni istället på Dinos pizzeria i Fjälkinge och Besguldi pizzeria i stan.
Riktigt fina pizzor!!

Nu under sommaren så brukar det spelas en turnering i Everöd för lokala klubbar. Har spelat den med Viby några gånger. Jag undrar om den håller på i år också. Hade varit kul o spela den. Speciellt eftersom man inte ska åka någonstans i år. Jag tror dock inte Näsby anmälts sig, så det kanske är försent nu.........



 


RSS 2.0