Supportrarnas missnöje växer!




Över 7000 underskrifter har redan samlats in på bara några dagar. Milanfansen vill ha bort Berlusconi och jag är verkligen beredd o skriva under.  Han har gjort Milan till världens mest framgångsrika klubb, men dem sista åren har hans passion till klubben försvunnit. Tack Silvio för allt men om vi ska vara romantiker kommer vi att sluta upp som Romeo och Julia, så sälj klubben och bli ihågkommen som en legend bland alla rödsvarta själar.............

Här är några ord från andra Milanfans från Milano.

"Vill du inte investera och planera längre gående projekt är det bättre om du säljer klubben".

"Silvio, fram med stålarna".

"Jag är mer less på alla lögner snarare än missade nyförvärv. Gallianis verbala akrobatik, en man som inte längre vet vad han ska hitta på för att erkänna Berlusconis ovilja att investera i Milan. Det är oacceptabelt".

"Tyvärr är vi Milanisti less på att varje dag se Gallianis ansikte då han ena dagen säger att det behövs åtminstone 7-8 nyförvärv bara för att dagen efter säga att det inte finns pengar."

"Löftena har inte infriats. Inter och Juve är aktiva. Till och med Napoli gör en ypperlig mercato medan vi tar spelare som blir över i andra lag. Zambrotta är 32. Abbiati kvarstår som en tvålkopp och Borriello är inte bättre än Gilardino. Flamini har säkert redan ångrat sig...".

"Det räcker med förolämpningar. Vi är på väg mot liknande bedrövelse som under åren 1996-98 om man inte längre vill investera i ett första klassens fotbollslag".

"En president som använder Milan för egen vinning är en skandal! Under fem år har vi spenderat sammanlagt 60 miljoner euro trots intäkter på 700 miljoner euro (enligt vad vi fått ta del av). Detta är enbart business från Silvio Berlusconis sida och inte någon passion!".

Kommentarer
Postat av: DÖD ÅT ITALIEN

DÖD ÅT VÄRLDENS TRÅKIGASTE KLUBBAR OCH ÅT DEN DEFENSIVA FOTBOLLEN!!!!!!!! ITALIEN OCH DERAS KLUBBAR KLARAR SIG INTE LÄNGRE I EUROPA! SPANIEN VINNER EM, UNITED VINNER CL! KLUBBAR SOM SPELAR ANFALLSFOTBOLL VINNER IGEN.



HÄRLIGT ATT SE PÅ FOTBOLL IGEN

2008-07-04 @ 09:33:57
Postat av: DÖD ÅT ENGLAND

Du måste ju va dum i huvudet?! United och anfallsfotboll?!?!? Va har du sett för matcher??

2008-07-04 @ 10:54:28
Postat av: Andy

United som hade alla sina 10 utespelare utanför sitt eget straffområde både hemma o borta mot Barcelona i semin kan väl inte kallas för ett offensivt lag.



Det är en sak att se ett Italienskt lag spela tillbakadraget borta för att sedan flytta upp positionerna o spela offensivt hemma för att på så sätt avgöra. Men att krypa in så som United hemma gjorde har nog aldrig ett Italienskt lag gjort.



Ps. Att göra 4-5 mål mot Wigan räknar jag inte som offensivt. Det är snarare brist på defensivt kunnande bland bottenlagen i PL. Men att Premier League är den bästa ligan för tillfället är det nog ingen tvekan om.

2008-07-04 @ 14:15:41
Postat av: Erik

Fan geten visste inte att du kunde skriva så här bra. Under gymnasiet så satt du bara och kollade in tjejer. Eller dem spanade in dig ? ;).



Härlig blogg måste jag säga.

2008-07-04 @ 16:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0