Fler bilder på Milanoresan.


Jag såg Stuttgart-Barcelona idag.....
Jag kan säga såhär... Slutspelet kunde börjat bättre..

Milan skapade mer under första halvlek mot United än vad vissa lag skapar på 5 matcher. Det gick så långt så att experter på både Eurotalk och fotbolls Europa kallade det för utspelning. Hur slutade matchen? Förlust med 3-2

Bayern Munchen som är i sitt livs form möter ett Viola som hade EN vinst på dom 6 senaste. Alla experter trodde att tyskarna skulle besegra de forsmsvaga Italienerna lika enkelt som man körde över Polen under 2a Världskriget. Men domaren tillsammans med att Viola slarvade med sista passningen gång efter gång gjorde så att Bayern segrade till slut. Ett mål har nog aldrig varit mer offside än vad 2-1 målet var.

När man trodde att orättvisorna var slut så kom kvällens match som en riktig kalldusch.
Stuttgart som med en rättvis utdelning hade vunnit matchen med 4-1 fick bara 1-1 hemma mot Barcelona.
Kan ni tänka er att Barcelona har ena foten i kvarten trots att man bara gjort EN bra match hittills i CL (2-0 mot Inter).

Jag undrar hur matcherna imorgon kommer sluta....

Här är lite fler bilder från Milanoresan...




Här nedan ser vi att även Mc Donalds har stil i Italien


Katedralen


8 timmar innan match så började curvan att ta fram sina flagor centralt i stan.


Milanstore kan vi ju inte missa. Under matchdagen var det helt fullt i shopen. Alla pengar som intjänades gick rakt ner i Berlusconis ficka.


En av dom engelska supportarna hade sin hund med sig.:)


Utanför San Siro!



För att inlägget inte ska bli allt för långt så räcker det för denna gången. Jag kommer tillbaks med del 3 så snart jag får tid.


Succe för utlandsproffset Zoltan!

Som dom flesta vet så startade Zoltan Vespremi det nya året med att bli Innebandyproffs i Tyskland.
Väl där så fortsätter succen.
Här får ni se ett reportage efter det att dom slagit dom regerande mästarna.
Zoltan som även kallas för Kagge inom vänskapskretsen är han med pannbandet runt huvudet för dom som inte vet.
När tränaren säger Maestro på tyska så syftar han givetvis på Zoltan.:)


Vilken match!


Jag måste erkänna att jag haft jävligt tur på mina fotbollsresor.
Om man bortser från Milanoderbyt som slutade 0-0 för några år sedan, så har jag fått njuta av VM-semifinalen 2006 mellan värdnationen Tyskland och Italien. Enligt Sveriges bästa skribent Simon Bank så var den matchen modern tids bästa landskamp. Att man fick uppleva just den matchen live var en helt fantastisk upplevelse.
Men efter att ha varit på plats på San Siro en kall tisdagskväll så börjar jag undra om jag inte varit med om en ännu sån där kväll som man sent kommer glömma..

Visst.... Vi förlorade. Men det spelet som vi visade upp i årets viktigaste match. Det var ren propaganda.
Vi hade turen att sitta ca 70 meter från Ronaldinho i första halvlek. Vilken spelare han är. Vi hade satt oss på San Siro redan vid halv 8 för se stjärnorna värma upp. Det jag fick se innan match och under matchen, fick mig att undra en sak. Det är att Ronaldinho är så tekniskt briljant att jag undrar om han kunde ha gjort Paul Scholes mål - med flit? Frågar ni mig så är svaret: utan tvekan Ja....

Lägger upp några bilder. Kommer lägga upp ännu fler så fort jag fått bilderna av Emil.
Det kommer även dyka upp några videos.

// Jetmir






Ett gott skratt förlänger livet.



Josef Fares tillsammans med sin farsa på Skavlan.
Efter ha sett detta så måste man bara se filmen alltså.:)
Dom som redan sett den verkar älska filmen....


Andriy Shevchenko


Vilken striker han var. Om Batistuta var 90-talets bästa anfallare så måste väl ändå Shevan vara 2000-talets bästa anfallare?








GLÖM INTE FÖLJA BLOGGENS EGEN SPELEXPERT SPELGUDEN LITE LÄNGRE NER!!

Benvenuti a San Siro


                                    Its time to fly again!!!



Det var ett tag sen man bloggade sist. Som tur är så håller Spelguden igång bloggen med sina spel.
Som ni kanske märkt så har hans spel gått väldigt bra på sistone. Och precis som med allt annat så drar framgång till sig intresse. Så besöksantalet börjar närma sig det antalet Jetlagg hade när jag skrev här som mest.
Det är väldigt kul. Jag har haft tur som haft livbojarna Johansen och Spelguden, för utan dom hade jag lagt ner bloggen.

På måndag så ska jag och 3 kompisar till Milano och se Milan-United på plats. Vilket spektakel det kommer bli.
Milan som bara för några veckor sedan var ett av Europas formstarkaste lag fick både Pato och Nesta skadade. Utan dessa spelare så har vi kommit ner på jorden igen då vi inte vunnit på fyra matcher. Men mot United så ska båda vara tillbaka.

Vilken match alltså... Ett Milan som redan gett upp ligan. Ett Milan som har Champions League i sitt DNA. Ett Milan som spelat ut United i dom FYRA senaste matcherna ska då möta ett formstarkt United med en Rooney som kanske är formstarkast i Världen för tillfället. Det svider att erkänna det men killen är het just nu.

Pato som haft lekstuga med dom flesta försvarare han hittills ställts mot kommer få sig en riktig match när han möter Världens bäst vänsterback i Patrice Evra. Trots att Pato varit skadad i över 6 veckor så tror jag att han ännu en gång kommer presentera sig på den stora scenen. Han gjorde det senast i matcherna mot Madrid fast det ekade inte tillräckligt mycket. På tisdag kommer det eka...

Jag ska försöka ta lite bilder för att sedan lägga upp dom här.....


Arivederci// Jetmir




RSS 2.0