Presentation : Kristian Johansen



För att bibehålla alla läsare jag har i bloggen samtidigt som jag vill få ännu fler i stan att följa denna blogg så fick jag en ide att hitta en person som uppfyller alla kritierier för att denna blogg ska fortsätta vara intressant.
Att personen i fråga ska spela i femman nästa säsong gynnar nog alla som följer lokal fotboll. För nu kommer vi kunna täcka både div.5 och Supersexan.
Jag ville hitta någon som kunde skriva samtidigt som han har humor, och efter tiden i Vibys forum när den fortfarande levde så visade det sig att killen verkligen kunde skriva.

Vi hälsar Kristian Johansen välkommen med en presentation/intervju

Namn : Karl Kristian Johansen
Ålder : 34
Familj : Sambon Sara och dottern Julia
Yrke : Lärare i Ma/No
Klubbar du spelat i ? Stureby SK, Eringsboda SK, Åsums BK och Viby IF
Klubb du önskar du hade spelat för= Favoritklubb ? Hammarby IF
Favoritspelare ? Gianfranco Zola
Serie A eller La liga ? La liga. Har fortfarande inte släppt korruptionen i Italien helt. :(
Du har ju tränat många gånger med både Emil Nilsson och Niclas Nordgren när jag drog dit dem till Viby. Vem tycker du är den bästa av dem två ? Karl Johan Niclas Nordgren, även fast han var sämre än Emil på de träningarna. Nordgren sprang mest runt och lallade (inte så konstigt kanske) men det slutade med att han sprang in i ett (Mo)hinder och slog axeln ur led. Vad han sa till KFF att han gjort vet jag fortfarande inte.
Hur tror du det går för KFF i år nu när flera duktiga spelare verkar bli klara samtidigt som Emil och Niclas kommer få spela ihop för första gången ? För tidigt att säga men ett mittenlag ska de väl klara av att bli.
Vem anser du är Sveriges bästa fotbollsjournalist ? Simon Bank
   Du har ju rest mycket, och elaka tungor säger att du mest rest till "prostitutionsländer" som Malaysia och Brasilien. Vad säger du om det ? Nämn gärna alla länder du rest till. Ha ha ha! "Prostutionsländer", låter lite inskränkt men det säger mer om de "elaka tungorna" ;) Hoppar över Europa. Argentina, Australien, Bahamas, Brasilien, Brunei, Belize, Mexiko, Guatemala, Nya Zeeland, Kambodja, Kina, Malaysia, Singapore, Thailand och Vietnam.
Favoritdestination ? Mycket svårt att välja, det får bli Perhentian (Malaysia). Mycket dykning, slappande på stranden och god mat.
Finns det något du ångrar ? Svara ärligt ! Klart det finns! Att jag inte reste mer som tonåring.
Vad tror du att du kommer tillföra bloggen ? Svårt då bloggen redan innehåller så mycket. Kanske kan bidra med lite utomeuropeiska intryck.
Bloggen har redan blivit Kristianstads mest besökta blogg. Vad är dina mål ? Att bloggen ska skapa fred i Mellan Östern! Skämt o sido, ska försöka skriva underhållande och intressant.
Vem hade du velat hamna på en öde ö med ? (Svara gärna någon från det motsatta könet för att inte uppröra besökarna) Och jag som tänkte säga dig, Jetmir. ;) Jag väljer min sambo, Sara.
Vilken personlighet utmärkte sig mest i Viby dem senaste 5 åren ? Mest speciell alltså. Det finns bara en, Ari Abdullah. Gillar honom som fan trots att han är mycket speciell. På god andra plats blir det dig Jetmir, inte fan var du tyst många minuter i omklädningsrummet?
Hur är din relation till Håkan Hellberg ? Smygmailar ni fortfarande varann när frugan lagt sig ? Hetlevrade Håkans mail är alltid välkomna i min inkorg. Vi får nog vänta lite tills "Superfemman" drar igång innan vi tar upp kontakten igen.
Vilken av klubbarna som avancerade till femman kommer klara sig bäst respektive sämst ? Åsum kommer att klara sig bäst om inte annat så överklagar de säkert till skåneboll. Sämst klarar sig nog Viby men tillräckligt bra för att stanna kvar. 

Och nu avslutar vi med några snabba frågor.  

Kebabpizza eller Tacos ? Tacos, nyttigare och godare
Britney Spears eller Michael Jackson ? Michael Jackson, som musiker överlägsen Britney
Jenna Jameson eller Brianna Banks ? Brianna, hon bor väl bara något kvarter från Jetmir
Milan eller Inter ? Inter, Zlatan spelar ju där! :)
Innebandy eller damfotboll ? damfotboll, alla dar i veckan!
KFF eller Nosaby/VMA/ Bromölla? KFF
Läsa Patrik Perssons blogg eller klippa naglarna ? Läsa Patrik Perssons blogg, klipper nog naglarna oftare dock.
Träningsläger eller resa med sambon ? Resa med sambon, brukar komma längre än Danmark då.
Murat Isufi eller Dzemal Hadzic ? Murat "Claes Ohlson" Isufi a.k.a "Muratdona"
Xavi eller Andrea Pirlo ? Andrea Pirlo
Patrikperssons blogg eller Jetlagg ? Jetlagg, of course! 


Då var frågorna slut och vi hälsar Kristian Johansen välkommen till Jetlagg.blogg.se  // Jetmir Isufi// Kristian Johansen


Kommentarer
Postat av: negan

fint att du valde la liga:)

2008-11-28 @ 13:05:34
Postat av: Max

La Liga är det enda rätta. Visste inte att man kunde resa så mycket och så ofta på en lärarlön! Finns det någon form av koppleri inblandat (nu när det talats om prostitutionsländer i inlägget)?

2008-11-28 @ 13:10:06
Postat av: Va fan

Hur i guds namn kan du välja att sitta på en öde ö med din sambo... Du kunde åtminstonde ha valt någon som har ett par kilo silikon i tuttarna så att ni skulle kunna ta er därifrån om det skulle krisa...

2008-11-28 @ 13:17:15
Postat av: Jorge

Jag tror han köper med sig en liten prostituerad som han tar med sig i resväskan hem till sverige och säljer sedan henne till Nenad i Stockholm för 100 000 kr. På så sätt så har han råd att resa år efter år.

2008-11-28 @ 13:43:06
Postat av: Ekk

Hahahaha

Detta ska bli kul.

2008-11-28 @ 13:58:29
Postat av: Johansen

Många sjuka/perversa hjärnor här! :)



Angående mitt resande:

Det handlar helt om vad man vill lägga pengarna på resor eller prylar.



Angående vem jag tar med till en öde ö:

De flesta silikonbrudar jag träffat har även silikon i hjärnan. Hur kul är det? Men som sagt kanske hon flyter bättre. :D

2008-11-28 @ 14:05:52
Postat av: ibra

val till balkan

2008-11-28 @ 15:31:06
Postat av: Dzemal

Hur fan kunde du välja Murat, jävla rassit! :-)

2008-11-28 @ 18:00:15
Postat av: Arber

Jag får hälsa dig välkommen Johansen, trotts att jag misstänker dig vara inblandad i någon form av kopplerihärva.

2008-11-29 @ 11:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0