Tråkigt!!




Idag så avgjordes alla dom 3 stora ligorna flera omgångar för tidigt.......
Detta börjar tyvärr bli en trend som förstör all spänning för oss fotbollsälskare.

Vad ska Liverpool,Milan,Chelsea,Juventus,Real Madrid och Arsenal göra för att det ska bli lite spänning som för i tiden då ligorna inte avgjordes förrän i dom 2 sista omgångarna. Eller varför inte i den sista minuten?

Vilka spelare skall lagen inhandla eller hur ska dom annars agera för att det ska bli lite spänning som förr i tiden.

Hur hade ni agerat om ni hade blivit sportchefer för en sommar?

Frågar du mig om vad jag hade gjort om jag hade styrt Milan. Då hade jag värvat dessa spelare för att vara med och leka med dom stora pojkarna igen. 

Nya spelare in-
En frisk Nesta
Agger
Gurkan
Dzeko

Sedan hade jag tagit hem några av våra utlånade talanger som gjort bra ifrån sig för att ha unga och hungriga spela på bänken.

Hade tagit tillbaka Beckham till hösten.

Hade slängt Senderos,Favalli,Seedorf,Shevan

Sålt Gattuso och Ronaldinho medans man fortfarande kan få en slant för dom.

Jag hade helt ärligt inte behövt större värvningar än så. För får vi ha våra spelare friska så kan vi slå vilket lag som helst.

Det hade varit intressant o veta vad t.e.x Bromöllas nyförvärv Berat hade gjort i Real Madrid. För förlorar man hemma mot värsta fienden med 2-6... Då är det något som är fel. Riktigt fel.... Att man vunnit 17 av dom senaste 19 matcherna spelar mindre roll när man blir utspelad varje gång man möter hyfsad motstånd, speciellt i Europa.

Kommentarer
Postat av: Juventus

Håller med!! Tycker Juve ska köpa werde bremens stjärna Diego samnt några andra bra spelare, som går direkt in ifrån start. Så blir det som förr.

2009-05-03 @ 21:10:44
Postat av: Johan

Liverpool har fortfarande chans på ligan. United har både arsenal och city att möta kan mycket väll bli två förluster plus att dem har champions också. Tufft program kvar.

2009-05-04 @ 11:51:19
Postat av: Sanjin

Johan sluta hoppas för mkt!! united måste förlora 2 av matcher samtidigt som liverpool måste vinna alla 3...liverpool har west ham borta nästa ingen lätt match det heller!! united har city o arsenal hemma de inte ofta united förlorar två hemmamatcher i rad:P United we stand!

2009-05-04 @ 19:47:14
Postat av: Tråkigt!!

Agger förlängde med Liverpool. Så han blir kvar.

2009-05-05 @ 13:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0