Viby-KBoys


Lite om matchen: Ari sprang som en kurd genom Saddamkontrollerat område. Han har aldrig sprungit så mycket. Han var ensam anfallare på topp och var mycket duktig, hör och häpna! Spelade fram till Ronnie "The gun"Larsson Juniors mål. Spelmässigt var BOIS mkt bättre än Viby men tog inget defensivt ansvar och visade lite hjärta. Viby krigade tills sig 3 poäng. Läs i referat på vibys hemsida. Tillsammans med Ari så var BOIS svarte man på mitten en av deras bästa. HAN sprang som han var jagad av KKK och levererade bollar. Han spelar inte kvar nästa år om någon annan klubb högre upp såg den matchen.

Matchens behållning var annars Svahn som matchen igenom hånade sina egna spelare.
Det lät typ så här -Orkar du inte jobba hem eller??? Skällde på sina egna spelare så fort det blev frispark till viby efter närkampssituationer. Det är ju för fan bra att de gick in i situationerna. Han gorma skitmkt tydligen. Nog för att han är pressad, men en tränare med ambitioner kan inte agera så. Tänk om han tränat KDFF, han förekom i diskussionen kring att axla tränarsysslan där. i alla fall i k-bladet. Dom känsliga damerna hade ju hängt sig om någon skrikit på dom så här.

Krisen är total i BOIS snart, de har ju ett lag som är individuellt skickligare än varje spelare i Viby men som lag....
Sjuuuukt om de skulle ramla ner. Då lär de köpa hem Tony igen. ;).

Jag tycker inte Svahn ska vara kvar som tränare, Trycka ner sina egna spelare är inte ett sätt att hålla sig kvar i femman.

Var dock ej på plats men flera källor har berättat likadant.

Någon som kan berätta mer?

//Jetmir

Kommentarer
Postat av: Real

Bois borde läggas ner!

2009-06-13 @ 18:01:49
Postat av: Stiff

Konstigt att man gnäller när 3-4 spelare match efter match inte brukar allvar och skiter fullständigt i om BoIs vinner eller förlorar...

2009-06-16 @ 12:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0