Svidande förlust mot The Bombers

Det small verkligen till på björkvallen. Bois-Önnestad 0-9. 7 insläppta mål mot Yngsjö och 9 mot Önnestad... När motståndet blir bättre så viker Bois verkligen ner sig. Jag lovar en längre analys senare. Först låter vi detta sjunka in ett tag...

Kommentarer
Postat av: Bois

Det var klasskillnad idag, bara att acceptera! Vi har inget psyke alls i laget och såfort motgången börjar viker alla ner sig istället för att kriga. Finns inget att analysera eller kommentera om denna matchen. Utan för allas bästa är den härmed glömd och vi ser fram emot nästa!

2011-06-03 @ 21:38:20
Postat av: Gezim Stagova

hmmm vad ska jag säga, eller som det brukar sägas 0-9 kanske nu lägger bois fötterna på jorden ...

Mycket bra spelat av Önnestads Emil som gjorde 5 mål tror jag...

2011-06-03 @ 22:28:44
Postat av: Supporter

Jag måste säga att efter alla mina år som jag följt Kbi och nu Bois så är detta det absolut sämsta försvarspelet jag sett. Sen kan jag inte förstå hur man kan som Fatos vara andretränare och ändå vara den som gnäller mest.

Skärpning!

2011-06-03 @ 22:58:42
Postat av: nif

Mot dom kassa lagen så leker ni stjärnor. Men mot dom bra lagen så blir ni utklassade. Ni har för dåliga backar Emil ägde er idag och han är från näsbys talangfabrik.

2011-06-03 @ 23:09:09
Postat av: Bois

Försvarsspelet var inte bra idag , men en kunnig person ser ju att det är försvarsspelet på hela planen som fallerar idag och inte enbart backlinjen. Vi har inget mittfält alls idag utan dem kommer med 4 mittfältare och 2-3 anfallare mot våra 4 backar. Det är bara att lägga en genomskärare...dem är skickliga önnestad och gör det bra. Dem här hemma

I 5:an.

Vi har bästa möjliga backlinje på plan idag. Möjligtvis ska Markus nehlin in som mittback, men för övrigt finns det inga ändringar som kan förbättra backlinjen. Laget vek ner sig, och då rinner siffrorna iväg! Både yngsjö och önnestad hör hemma i femman.

2011-06-03 @ 23:32:17
Postat av: Bois

Och om signaturen "Nif" kommer från näsby så måste din kommentar tillhöra världens topp 3 trögaste :-)



Du förstår säkert....kanske...:)

2011-06-03 @ 23:36:47
Postat av: Emil

Först och vill jag tacka för de fina kommentarerna från Gezim och nif :)



Gällande matchen idag så trodde jag helt allvarligt att det skulle bli en jämn match, kanske tom fördel er helt allvarligt. Men när vi får ett mål blir det ett helt annat lag. Gnälligt, deppigt och det verkar som det inte är roligt längre. Jag tror att det är just det negativa gnällandet på varandra som kommer att hålla er i mitten. Få bort en och annan som förstör stämningen i laget och fokusera på lagkänslan, det är den som är avgörande. En spelare som gör ett misstag måste påminnas om det, han vet redan om det. Däremot behöver han höra ett gott ord i form av "skit i det, du sätter nästa", "bra försök" m.m. Det är detta som gör fotboll roligt - laget. Att jobba tillsammans och nå målen tillsammans.



Jag hoppas verkligen att ni kommer igen för ni har en oerhört stark trupp med trevliga människor. Ni fick bort en gnällspik, få bort någon till så är ni i femman 2013 (tror det är kört i år om ni kvalar upp). Starka profiler med Tobbe, Jetmir, Lindborg, Emil och Armin (även om jag förväntade mig en ursäkt för din spark på pungen ;)).



Lycka till, kör på och tack för matchen idag! :)

2011-06-04 @ 00:32:13
Postat av: Issa

Hade jag startat så hade vi vunnit med 9-0

2011-06-04 @ 01:34:34
Postat av: Niclas A

Bra skrivit emil! Du sätter verkligen fingret på vårt problem, vi har inget psyke i laget. Minst lilla motgång eller misstag så börjar alla gnälla och det funkar inte!

Pidde plockar ut det bästa laget han förfogar över, sen är det upp till var och en att göra sitt bästa på planen.

Snart är Jetmir I åter disponibel i backlinjen och förhoppningsvis kommer det fungera bättre.

Men som du säger, försvara gör man på hela planen, även om gårdagens försvarare inte hade en lyckad dag alls :)

2011-06-04 @ 13:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0