Damfotboll ??

                                    image24


Kristianstad FF är serieledare i div.2. Deras senaste publiksiffra var 370 betalande, sen var det säkert en 30-40 st som "smög" in. Jämför det med KDFF som har haft en publiksiffra på över 2000.

Vart är världen på väg någonstans. På nåt konstigt sätt så är det okej att tycka illa om KFF men skulle man säga något negativt om damfotboll eller KDFF ja då är men helt plötsligt kvinnohatare. Damfotbollen har vunnit mycket tack vare sina försvarsmetoder. Dom kör stenhårt på uttrycket att antagligen är ni med oss eller mot oss. Och eftersom ingen i dagens feministiska samhälle vill vara en s.k kvinnohatare så måste man ju självklart följa vågen.
Och innebär det att gå och se på ett gäng damer som flera år i rad har förlorat mot KFF´s P14 så gör man det.

Kristianstad kommer inte få ett elitlag på många år framöver. Inte när änga-lag som Nosaby,VMA och Bromölla har fått för sig att dom också ska vara med o konkurrera med KFF. Så nu helt plötsligt så ska det storsatsas hos änga-lagen och då hatar man ju självklart KFF. Samtidigt som damfotbollen i Kristianstad växer.
Det kommer bli som i Umeå. Där herrlaget krigar i div.5 medans damlaget slåss om att bli europamästare.

Om inte änga-lagen börjar inse sina begränsningar och agerar farmarlag/Bylag till KFF så som dem bör. Samtidigt som folk slutar hata dem helt utan anledning, utan bara för att det är fräckt så kommer det se jävligt mörkt ut för "Kristianstads stolthet".

image25
                Var det bättre förr ??

Kommentarer
Postat av: Man, 28

Hur hade det varit om KFF hade varit det starkaste laget i stan? Då hade det varit NOLL intresse för damerna, KFF får ändå uppmärksamhet för det de presterar och det är ju rättvist.

Se upp för dina fördomar och ha en trevlig helg!

2008-05-24 @ 11:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0