Ronaldinhos lya i Spanien.



Det var en tung kväll igår. Jag hade samlat kompisarna hos mig för att se på när Milan skulle fortsätta på den inslagna vägen till det fina spel dom visade upp när jag senast såg dom live hemma mot just United. Skillnaden skulle dock vara att vi denna match skulle sätta våra chanser. Men efter att Ronaldinho varit så nära och sedan Hunterlaar två gånger om, samtidigt som Nesta och Pato följde matchen från läktaren så förstod jag att denna match bara kunde sluta på ett sätt. Med en säker United seger. Det finns väl inte så mycket mer att säga.
För trots att Ronaldinho startade bra och att Pirlo dominerade och styrde matchen precis som han gör bäst så räcker det inte när man mot ett lag som United ställer upp med ytterbackar som Abate och Jankulosvki.

Jag har krävt en revolution sommar efter sommar på spelarfronten, bara för att den sista augusti besviket inse att den ålderstigna truppen är den samma. Men denna sommar har tjuvarna högst upp inget val. Inte mindre än 10 spelare har kontrakt som går ut antigen 2010 eller 2011. Och gör man inget denna sommar så får tjuvarna börja förhandla fram billiga flybiljetter som täcker hela Östeuropa. För det är mest dit man kommer få åka när man spelar Europa League.

Att ta upp Real känns ganska löjligt. Det är ju samma visa varje gång. Det känns som att jag upprepar mig själv varje år. Men denna säsong var ju annorlunda. Dom värvade ju inte för 2 miljarder som dom brukar göra utan för 3 miljarder. Sedan så radar de upp seger efter seger i den Skotska ligan förlåt Spanska ligan. Så när dom fick Lyon i lottningen så kunde det ju bara sluta på ett sätt. Nu dagen efter returmötet mot Lyon så kan man bara konstatera en sak. Det är att "Världens bästa lag" under 180 minuter blivit utspelade av det Franska laget Lyon.

Nej du.... Jag har väl bara ett råd till Marängerna. Lyckas ni med konststycket att först sälja er träningsanläggning till den Spanska staten för 3 miljarder för att under samma stund få "låna" den grattis, och sedan några år efter låna till sig 3 miljarder för spelarköp medan folk svälter i landet. Då kan ni väl också se till och lämna Primera Division för bättre motstånd i någon annan liga. För att slå Zaragosa med 7-1 och Exeter med 5-0 är inte samma sak som att möta "Världslaget" Lyon....

Jag har faktiskt ingen aning om vilka som vinner CL i år. Inget lag har imponerat tillräckligt.

Såg precis Lille-Liverpool. Vilken jävla spelare Eden Hazard är!

Avslutar med att visa upp Ronaldinhos lya i Spanien. När man ser detta så förstår man varför han inte ville åka och träna varje dag.:)


Kommentarer
Postat av: viktor

pirlo blev ju helt bortplockad av park ...ronaldihno...var han ens med i matchen...aldrig sett en latare fotbollsspelare...ingen vidare lagspelare heller

2010-03-11 @ 23:03:37
Postat av: Jetmir

Viktor jag vet inte vilken match du såg.

Men om du vill se höjdpunkterna så ser du att nästan alla bollar kom från Pirlo.¨

Även om Ferguson på sin egen hemmaplan sjunker så lågt så att han sätter in en spelare som Park endast för att förstöra för Pirlo så lyckades han inte särkild bra.



Å andra sidan vann United matchen men det berodde på andra saker........

2010-03-12 @ 00:22:38
Postat av: 044

Pirlo va nog bäst på plan i första halvlek. Länge sen man såg honom så bra. Synd bara att resten av laget inte höll någorlunda klass. Hade Milan haft en Rooney så hade man nog vunnit CL.

2010-03-12 @ 16:01:56
Postat av: olle

Jetmir fattar inte va du menar med att Ferguson "sjunker så lågt sa han sätter in en spelare som Park endast för att förstöra för Pirlo"? För tankarna till en gråtfärdig Anders Svensson som gick ut i media och gnällde för att Kalmar punktmarkerade honom. Jag kallar det taktik och där har många tränare att lära av Sir Alex, ställs man mot en av världens bästa passningsspelare (Pirlo) som ligger bakom mycket av Milans spel är det det väl klart att man gör vad man kan för att stoppa han. Park kommer aldrig nämnas med samma respekt som tex Pirlo (och det tycker ja inte han ska heller) men Ferguson använder honom på rätt sätt, kanske inte de snyggaste sättet men han vinner titlar på de.



2010-03-12 @ 21:15:55
Postat av: Berat

Jetmir vet ingen som är så enögd som du! Helt sanslöst. Förlorar man med 4-0 har man ju inte haft en chans!

2010-03-12 @ 23:03:00
Postat av: Anonym

Läser vi samma text berat? Var skriver jeten att Milan var nära att vinna? United var det klart bättre laget. Men faktum kvarstår att matchen kunde ha slutat annorlunda om Milan varit lika efektiva som united var under dom här två matcherna.

Jag tror Inter eller Lyon skräller och vinner i år. Slår Inter ut Chelsea samtidigt som dom slipper möta Barca så kan dom mycket väl vinna.

2010-03-13 @ 00:00:33
Postat av: nif

woow vilket jävla hus. jag lider här på ghettot i näsby och den jäveln har 4-5 hus.

2010-03-13 @ 14:24:59
Postat av: Berat

Jag har inte skrivit att han sagt att de borde vunnit, men han kan inte ge med sig att de blivit mördade. Utan måste hitta på ursäkter hela tiden. Han ser bara Milan och alla andra lag är typ skit dåliga. Jag menar serie A är ju knappt bättre än Bundesliga. Och sen som alla andra så ska man hitta fel på Real Madrid. Ändå köper de spelare från just Real, båda Milano lagen.



Han säger även att Real blivit utspelade av Lyon och det är absolut inte samma match som jag såg. Bara att inse att serie A inte är så bra som för några år sen.



Sist men inte minst Guti är bättre passningsspelare än Pirlo!

2010-03-13 @ 14:27:59
Postat av: V

Kung Berat for president!

2010-03-13 @ 16:44:42
Postat av: Mr. X

Berat snackar om att Jetmir är enögd och avslutar sin text med inte bara jämföra utan påstå att Guti är bättre passningsspelare än Andrea Pirlo.

Du verkar inte kunna mycket om fotboll om du menar allvar med det påståendet.



Sir Alex Furguson är nog tveklöst världens bästa tränare just nu och tillsammans med världens bästa anfallare just nu eller till och med världens bästa spelare just nu Wayne Rooney så är dem tillsammans med Chelsea och Barcelona (om dem höjer sig ifrån sin formsvacka) dem stora favoriterna att ta hem årets CL.



Milan gjorde en bra match på hemmaplan, en mycket bra match spelmässigt, men tyvärr väldigt dåligt resultatmässigt då United va supereffektiva med Rooney i anfallet. På bortaplan med ett tidigt mål av Rooney så gav man näst intill upp och siffrorna skenade iväg.



Real Madrid, ja vad ska man säga. Realfansen trodde att dem skulle vinna CL, alla andra visste att dem som bäst skulle klara sig till kvartsfinal. Man blev utslagna av Lyon, tänk då vad ett lag som United (som vann dubbelmötet mot Milan med 7-2) hade gjort med Real (som förlorade dubbelmötet mot Milan med 4-3).



För övrigt tror jag att Rooney, Xhavi eller Drogba tar hem Guldbollen i år. Va tror ni?

2010-03-13 @ 19:08:08
Postat av: Sanjin

Visst United hade mkt flyt i första matchen!! Men skillnaden var Wayne Rooney o Sir Alex,som ja tkr rent taktiskt krossade Leonardo...äntligen lite revansch för united..men över 2 matcher var united värdiga vinnare tkr ja absolut!..



vad ska man säg om real? som vanligt åker de ut i åttondel fast denna gång var det jämt sett över 2 matcher...om man jämför med liverpools överkörning på dem förra året.!!3 miljarder på offensiven men som vanligt glömde de defensiven som är så viktig i CL..funkar i spanska ligan där man kan gör 6 mål o släppa in 2=)



åter igen står det mellan de engelska lagen + Barca..de kommer va i semin igen om de inte lottas mot varann i kvarten..italienska lagen håller inte som vanligt!..



Rooney världens bästa utan tvekan!! Men Vm tror ja avgör mkt!!

2010-03-13 @ 19:32:24
Postat av: Sir Harris Feratovic

Berat för fan Gibson slår bättre passningar än Guti!

2010-03-13 @ 19:40:55
Postat av: Mackan

Det är en väldigt intressant diskussion som hålls här inne. Jag tror Real kommer fortsätta misslyckas i Europa år efter år. Främst för att laget saknar en form av trygghet som spelarna kan luta sig mot när det börjar blåsa. Sedan så saknar dom försvare som håller absolut Världsklass.



Vill sedan avsluta med att säga att jag fick ett gott skratt när berat (är det han som spelar i bromölla?) jämförde Pirlos och Gutis passningsspel.

Jag tror Arsenal skräller och går och vinner CL.

2010-03-13 @ 22:23:30
Postat av: Real Åsum

Jag tror många glömmer bort Robben. Vilken jävla form spelaren är i. Han har gjort mål i 9 matcher i sträck, och vilka mål det har varit. Målet mot Fiorentina måste ha varit säsongens snyggaste mål i Europa. Det står väl mellan Rooney och Robben just nu. Hade Ronaldinho avgjort mot United så hade han nog också nämnts där uppe. För 25 poäng hittills under säsongen gjorde han inte ens i Barcelona även om han inte springer ifrån sina motsåndare längre.

Sen går vi ju aldrig glömma Drogba!

MVH/ Real Åsum mot trean.

2010-03-13 @ 22:56:49
Postat av: Max

Jävla läcker lya!

2010-03-17 @ 14:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0