Ovesholm inget Höstlag!


                          Discokungen har slagit till igen!!



Sverige vann mot ett väldigt dåligt Ungern. Zlatan avgjorde i slutminuten på ett riktigt Pippo mål.
Tur var väl det med tanke på att han var bland de sämsta på plan.

"Expertkommentatorn" Bosse Andersson är för jävla rolig alltså. Maken till inkompetens får man leta efter.
Jag kan verkligen inte förstå varför en som spelat fotboll på hög nivå ska förstå fotboll bättre än någon som inte har spelat på elitnivå. Undantag finns givetvis!

O nu till lite Milan. Galliani gick ut igår med anledningen till varför Milan inte värvat en ytterback trots att vi är i desperat behov av en när Jankulosvki legat bakom 4 av våra 5 baklängesmål, samtidigt Zambrotta efter sitt VM-guld aldrig passerat mittlinjen.
"Jo för att vi tänker satsa på Kakhaber Kaladze som ny vänsterback eftersom han spelat på den positionen som junior". 
Kaladze som placerats av Leonardo på läktaren i dom 2 första matcherna tackar för förtroendet genom att göra 2 självmål ikväll i den viktiga VM-kvalmatchen mot Italien. Humor på hög nivå säger jag...........

O nu till lite lokalt!

Underhållningen i Cirkus-Näsby verkar aldrig upphöra.
Förra veckan mot blåbärslaget Degeberga så missade den eviga talangen och den nya lagkaptenen Fatos Gashi en straff i ett viktigt skede av matchen. 10 minuter senare får Näsby en ny straff. Då tar El Capitano bollen. Spelaren med erfarenhet som får Maldini och Raul att framstå som juniorer. Spelaren som spelat i storklubbar som Tollarp IF stålbruk & träbruk och Nosaby IF. Precis när han ska placera straffen i krysset så kommer det in en spelare från bänken och förklarar för Näsbys Gerrard att han tyvärr inte ska lägga straffen eftersom Lasse tyckte att en straffmiss räckte.
Fatos med all den erfarenhet och stjärnstatus som han har blir rasande, och precis innan straffsparken ska läggas så börjar han vandra ut från plan. Under vägen hinner han även med att kasta kaptensbindeln på mittplan innan han precis vid avbytarbänken skriker till Ted och Lasse "Ni förstör för fan mitt självförtroende".
5 minuter senare gasade han iväg med taxibilen, och det ända som blir kvar av Fatos var djupa spår från hans taxibil.
Näsby vann till slut, men dom spåren som Fatos lämnade efter sig har vaktmästaren fortfarande inte kunnat jämna ut..........

En vecka senare (alltså igår) så bortslog man Edenryd. Istället för glädje och stort jubel nu när man ligger delad 2a så blev det Polsk riksdag i omklädningsrummet. Spelare som blev utbytta stod o skrek på Lasse&Ted. Spelare som inte fick starta stod och skrek. Men den som skrek mest var spelaren som inte fick spela alls.
Haris som gjorde sin vana trogen och blev utvisad var nog den ende som inte skrek.

Och nu planeras det en spelarrevolt av spelarna som blev utbytta,inbytta samt inte fick spela alls för att få bort Lasse och återanställa mannen utan "självförtroende" Fatos Gashi tillsammans med den eviga ungkarlen Ted som fortsätter att assistera.
Vad som kommer hända får framtiden utvisa................


Och nu till Superfemman som är väldigt intressant.
Här är helgens matcher!

     

 

Brösarp

-

Åhus IF

1

-

     

 

Önnestad

-

Kristianstad BoIS

2

-

     

 

Åsum

-

1

-

     

 

Kivik

-

Ovesholm

4

-

     

 

Vanneberga

-

Viby

3

-

     

 

Hörby

-

Tollarp

2

-



Ovesholm är verkligen inget höstlag. Varje år är det likadant.
Under våren så radar dom upp segrar o allt är frid och fröjd.
Men sen kommer höstmörkret och skrytbygget rasar...........
på bara 2 matcher har man gått från serieledare till att tappa kvalplatsen.
Kvalplats till fyran kan man alltså nästan utesluta om man ser till traditionen, och traditionens makt är stark. Så mycket vet vi!

KBI fortsätter att ta livsviktiga poäng samtidigt som Viby fortsätter att förlora. Viby får det svårt nu när deras juniorer vuxit ifrån den lilla byn. Lumpen, träna vaderna på banken, sitta på Fenix eller börja plugga är saker man fått upp ögonen för. 
Innan serien är slut så är jag säker på att KBI och Viby byter plats med varann.


Som ni kanske märker så är jag lite bitter.
Vi fick nämligen precis veta att Telenor fortsätter spara så därför blir det ingen fest i Stockholm för alla Telenor anställda. Det som brukar ske 2 gånger om året med fest, utbildning och olika nomineringar som bästa säljare m.m. är alltså inställt. Det som stör mig mest är inte att det är inställt för att kanske spara, utan för att man skyller på "svininfluensan".
Telenorhöjdarna är alltså rädda för svininfluensan då 600 personer samlas på samma plats.
Lite konstig när man tänker på att 2000 personer passerar mig på Nova Lund dagligen. Jag kan lova er att alla säljare träffar minst en 200-300 personer dagligen. Hur många som passerar är kanske ännu fler....


Nej nu blir det en film.......... Drag me to hell!!!


Kommentarer
Postat av: VIF

Haha underbart Jeten!

Det är så här du ska skriva mer regelbundet.

2009-09-06 @ 01:00:00
Postat av: Berat

Haha riktigt bra inlägg!!!!!:) (och det ända som blir kvar av Fatos var djupa spår från hans taxibil.) Var får du allt ifrån?:) hahaha!

2009-09-06 @ 12:38:54
Postat av: Max

Ja vi ska fan ha det. Det enda man kan göra är att hoppas på att det vänder snart för Oves så vi kan knipa en kvalplats iaf.



Ang. cirkus Näsby så tackar man som vanligt för det humoristiska inlägget :)

2009-09-06 @ 17:50:44
Postat av: OIF

Vi kommer knipa minst en kvalplats.

Vi har för stark trupp för att inte klara det.

Fatos är en väldigt intressant person måste jag säga. Jag hoppas han fortsätter underhålla oss året ut. Hoppas nu du fortsätter blogga nu geten och inte tröttnar.

2009-09-06 @ 21:08:05
Postat av: NIF

Hahaha... riktogt bra inlägg Jeten. Fatos han är en riktig legend!

2009-09-07 @ 13:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0