Vilken vecka Dida!

I Champions League i förra veckan så svarade Dida med att göra årets målvaktstabbe alla kategorier redan i oktober månad.
4 dagar efter så gör han årets räddning i hård konkurrens med Buffons alla räddnigar under hösten. Men jag tippar nog ändå denna som den svettigaste.

Milan har för 3e matchen i följd vänt underläge till seger. Denna säsong har egentligen präglats av två olika lekar. Den är första halvleken... Och andra halvleken...

Vi har spelat 12 matcher denna säsong. Så här ser våra resultat i dom första halvlekarna.

1 vunnen, 4 oavgjorda, 7 förlorade, 2–10 i mål.

O här är våra andra halvlekar....

6 vunna, 5 oavgjorda, 1 förlorad, 11–3 i mål.

Didas två senaste prestationer speglar nog Milan bäst.
Mot Madrid så var han Dida. Mot Chivo så gick han tillbaka till den gamla Dida som vecka ut och vecka in svarade för mirakelräddningar.

Nesta som gjorde 2 mål som mittback och som varit helt fantastisk ända sen säsongen startade visar match efter match att han är en klass för sig bland mittbackarna i Världen. För att ni verkligen ska förstå hans storhet så ska ni veta han bara för några månader sen kom tillbaka från en skada som höll honom borta från fotbollen i ett år.

Måste bara avsluta med att poängtera att Didas räddning inte ändrar min uppfattning till honom.
Han ska fortfarande bort från klubben så snabbt det bara går tillsammans med Oddo,Jankulosvski,Gattuso,Favalli och även Hunterlar som inte hör hem i en svår liga som Serie A. Vill han fortsätta göra mål utan att få någon form av markering på sig så får han åka tillbaka till Spanien eller Holland.


/ Don J


Kommentarer
Postat av: Dida

Sicken räddning! Men tror faktis Cassillas räddning mot Sevilla va något vassare!

2009-10-26 @ 13:44:40
Postat av: Milan

Seedorf är väl ändå den första som bör lämna.

2009-10-26 @ 19:36:37
Postat av: Jetmir

Nej. Seedorfs högsta nivå är fortfarande världsklass. Så han hade varit en perfekt bänkspelare när skador dyker upp eller pressen blir för stor för vissa spelare när det vankas stormatch.

2009-10-27 @ 09:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0