Snart dags för spelare att byta klubbar igen.

                                                           .



Om några veckor så öppnar vårt lokala transferfönster, och som vanligt kommer det bytas klubbar som folk byter mobiltelefoner.
Jag själv är inte så insatt som jag en gång var, men tack vare mitt "stora" kontaktnät så lyckas man alltid fiska uppe lite heta rykten samt bekräftade övergångar.

Men först tänkte jag skriva lite om en viss person vid namn Ted "Teddy" Carlsson.
När Näsby IF beslutade att ta tag i eländet och få föreningen på fötter igen så ville man få in lite folk som hade Näsby i blodet (Ghettobarn kallas det av politiker), men som samtidigt var svensk för att en viss inkvotering skulle ske. Vem passade då bättre än ett svensk Ghettobarn som vuxit upp i Näsby?
Ted som aldrig själv har spelat fotboll värvades in som andre tränare efter Lasse "Snooken" Ek.
Att han inte var en Mourinho visste ju alla, för ska man vara helt ärlig så är nivån på tränare i dom här divisionerna väldigt låg. Det är oftast personer som har väldigt mycket  fritid över som blir tränare. Att man kanske saknar inkompetens är mindre viktigt när det gäller att träna lokala lag.

Nej nu har det gått iväg åt fel håll. Nu återgår vi till rätt riktning igen.
Ted Carlsson som fick jobbet för att han var en Näsby-kille och för att han skulle stärka sammanhållningen i klubben har alltså fått sparken.
Styrelsens motivering? Han har blivit för bra kompis med spelarna........ Smaka på den. Ironins ansikte visade sig igen.

Det som är ännu mer intressant är att se hur klubben klarar sig nästa säsong.
Även om det är mycket kvar till dess så ser det onekligen mörkt ut.

Fatos Gashi är klar för Real Åsum. Fatos har alltid drömt om att sitta med "innegänget" på Fenix innan dom tillsammans åker till Åsum för match eller träning. Nu har drömmen äntligen gått i uppfyllelse.

Näsbys ytter Arber "CV" Jashari är väldigt sugen på att återvända till Ovesholm. O eftersom allt tyder på att Ovesholms vistelse i femman blir långvarig, så känns detta väldigt realistiskt. Förlora hemma med 4-0 mot Norra Torp hade inte Hellberg räknat med.

Fler spelare som är på väg från Näsby är Dzemal och Kadri. Kadri har enligt rykten hört att WÄ if är ett riktigt bra lag. Men problemet är att dom saknar en målskytt. Då ser han sig som en perfekt lösning för klubben.

Även i KBI kommer det hända saker.
Spelarna vill ha bort Svahn och nu verkar även Svahn sugen på att lämna. Tur väl det att det iaf är ömsesidigt. 
Åsums Kujtim Muqa ryktas ta över klubben.

Jag skrev innan Supersexan skulle starta att Everöd kan vinna serien, men så länge mittbacken Henrik Olsson är ordinarie som blir dom som bäst ett topplag. Nu visade sig att han inte spelat så mycket, och då kunde det bara sluta på ett sätt;).

Jag önskade verkligen att jag fick en 20 lax i månaden för detta, då lovar jag att jag hade grävt fram info om alla klubbar i närheten. Men så är icke fallet så därför får ni nöja er med detta for now.

Men glöm inte... Ni får gärna komma med lite info om olika transferrykten. Så länge dom är seriösa så är dom välkomna.


Vid pennan / Jetmir











Kommentarer
Postat av: näsby

det är väl skönt att rövslickare nr.1 lämnar näsby

2009-10-11 @ 20:04:54
Postat av: Nisse

Måste man inte ha ett kontrakt eller en anställning för att få sparken eller ?

Jetmir lär dig dom regler som finns i ett tränar jobb.

Innan du skriver ta reda på fakta.

2009-10-11 @ 21:44:16
Postat av: Arber

Jetmir du slutar aldrig förvåna.



Angående min situation så har jag inga kommentarer innan transferfönstret stänger.



Vad gäller Ted så fick han inte sparken. Hans kontrakt löpte ut och han fick inte förnyat, men tur va det då han efter Lagerbäcks avgång nu ryktas va aktuell som förbundskapten. De med styrelsens motivering stämmer verkligen inte.



Vad gäller Fatos så kan jag tillägga att en av anledningarna till att de blev Åsum är enligt honom att han gärna vill spela allsvenskan igen..



Sen är det konstigt att du inte skriver om dig själv. Jag har hör rykten (från dig) att du är "jävligt sugen" på att återvända till Viby. Om det är sant så undrar jag i sånna fall av Johansen om Jetmir verkligen är välkommen tillbaka i klubben?



2009-10-11 @ 22:00:25
Postat av: ÅIF

hahahaha kung är du Jetmir.

Du rör om i grytan.

2009-10-11 @ 22:14:10
Postat av: NIF

Arber t.o.m Ted säger att han fick sparken så sluta.

2009-10-11 @ 22:26:19
Postat av: kass

arber sluta skriv, snälla? bra jetmir!

2009-10-11 @ 23:16:02
Postat av: Slut på rykten om NIF

Ted har ej fått sparken. Kontraktetstiden tog slut.



/Jonas

2009-10-12 @ 07:17:42
Postat av: Till Jonas

Jonas din falske jävel.. Du och Lasse tog bort Ted. Egentligen borde ni två avgått då ingen av er kan något om fotboll.

Ni ska driva en fritidgård där barn upp till 13år får närvara.

2009-10-12 @ 12:26:37
Postat av: H

Håller med att jonas är en falsk liten snok som lurar i vasken... Lasse måste vara bland världens absolut sämsta tränare som beskådats den senaste 1000års-perioden. Ted hade behövs mer än lasse under nästa år, då ted i motsatt till lasse iallafall vet hur man tränar upp fysiken. Ted är ingen känd taktiker a lá Capello men ted vet fan hur en försäsongsträning bör se ut. Lasse med meriter från österslöv (lyckade med bedriften att köra ner klubben i hjärtat till div7) borde fått sparken med huvudet före då hans fotbollskunnande inte räckte till att ta upp näsby till div5 med den grymma truppen som de hade. De räcker att jag nämner de ovan spelarna dzemal och arber. Dzemal är en kung på mittfälltet som platsar lätt i en div4 klubb, samma sak med arber, då han var ovesholms bästa spelare och blev medelmåtta i näsby if tack vare lasse och den "smarta" pjäserna i ledningen.

2009-10-12 @ 12:58:35
Postat av: NIF

Jonas varför frågade du inte spelarna vad vi tyckte om att Ted skulle lämna?

Och kan du inte berätta lite om när halva truppen skrev under för att Lasse skulle få sparken?

2009-10-12 @ 13:56:38
Postat av: Kadri

Grym artikel. När du väl skriver så gör du de med bravur! Men ryktena stämmer kanske inte så bra, visst vill alla lämna de sjunkande skeppet Näsby då vår kapten tappat all tro från männen som tar hand om båten. Faktum är att dem flesta tongivande spelarna redan hade planerat att lämna klubben vare sig dem gick upp eller inte.



Dzemaldinho är en spelare som inte fick ut något av att spela i Näsby i år men han kan gärna hänga på mig till min nästa klubb. Arber får gärna hänga på om han är sugen han också.



Besse, Qalle, Egzon- Lämnar för KFF:s juniorer

Jetmir B, Arber, Fatos, Dzemal, Kadri och säket Artan lämnar också.



2009-10-12 @ 14:26:28
Postat av: Tommy (KFF)

Det blir nog svårt för personerna du nämde att spela för KFF när dom på egen hand såg till så att Näsbys juniorlag fick läggas ner.

KFF vill inte förknippas med bråkstakar.



2009-10-12 @ 16:55:47
Postat av: Kadri

Vi får låta tiden visa vem av oss två so har rätt Thommy. Sen kanske KFF ser de positiva med deras ankomst och inte de negativa som du verkar göra.

2009-10-12 @ 17:27:50
Postat av: Anonym

Kommentarer om spelare 2009 i Näsby IF

Kadri avstängd i cirka 2 månader för löpning 20 meter och där klippa till motståndare. 12 mål (ok) men cirka 100 målchanser varav 88 skulle vara straff då alla såg att han blev nersparkad bakifrån eller usel passning från medspelare. Är ständigt orosmoment i klubben.

Artans knä lär inte göra att han kan spela högre upp om han kan spela alls mer.

Dzemal: Talang men alla vet att han inte har ro att spela en hel säsong i en klubb (om han inte får pengar i varje fall). Var inte ens ordinarie många matcher i höst. Ville byta klubb minst 2 ggr under säsongen. Jetmir B: trevlig grabb men alla (utom storebror)vet att fotbollskunnandet är reservlagssklass.

De tre juniorerna lär inte platsa i KFF s j-lag och dessutom Challe 5 röda alla för olämpligt uppträdande och Egzon 3 (tror jag) bland annat det beryktade som startade slaget mot Högadal när J-laget fick läggas ner efter mordhot påpå domare. Bess som visserligeen växt till sig bra under året både som människa och målvakt lär inte vara Ingen lär vara aktuell för KFF, kanske Fjälkestad. Om Fatos vill spela med juniorerna i Åsum så får han väl göra det för i A-laget får man ju ha lite mer än en kaxig mun. dessutom tror jag alla i Näsby tycker det ska bli skönt med lite lugn och ro.

Slutligen så var det så att Ted hade kontrakt till 2009.11 och det blev inte förlängt, vad är det för konstigt med det. Han kom inte in i föreningen på grund av att föreningen ville ha tränare med föreningshjärta utan av den anledningen att i praktiken hade Ted och Fatos bestämt att de skulle träna Näsby IF ihop. Styrelsen (var ganska svag och) sa mer eller mindre ok först. Sen bangade Fatos ur och ville vara bara spelare och då anställdes Lasse. Så gick det till. Inget ont i Ted men han anställdes för ett år som ass. tränare. Den ende som verkligen skulle saknas förutom Artan skulle vara Arber som har visat sig vara en bra fotbollskille som dessutom ställer upp för klubben han representerar och jag är säker på att Näsby vill ha honom kvar eller annars önskar honom lycka till i sin nästa klubb.

Sen måste jag poängtera att även om Lasse är bra eller dålig så är det ju alla dessa "tjärnor" som inte lyckats föra upp Näsby till 5:an.

Lycka till Lasse o Tomas nästa år och även Arber och de andra som har Näsbyhjärta

2009-10-13 @ 01:43:59
Postat av: Johansen

En ny bloggare är född!

2009-10-13 @ 08:57:30
Postat av: Daniél

Oj oj oj.

Där kom sanningen fram. Det kommer bli väldigt intressant att höra dessa "stjärnors" version nu.

Jetmir och Johansen kan ni inte låta den är personen börja blogga här?

2009-10-13 @ 10:10:11
Postat av: kingen fast utan K

kadri du har rätt. du där som skriver ´´anonymt´´ vad vet du om dem 3 juniorerna inte platsar i kff vad vet du? sen det där med ´´skandal´´ matchen dem 3 juniorerna var inte ens i närheten av att hota dommaren eller ngt av det andra skiten du pratar om.



näsby ifs top 5 spelare 2009 pollo(loco) kadri . Besse bergwall . arber jashari

2009-10-13 @ 12:28:56
Postat av: Laul calling

Vad ska fatos i åsum och göra????

2009-10-13 @ 14:54:05
Postat av: Anonym

han satsar på karriären =) =)

fast ja...han kommer väl skylla på att han har kompisar där och inte pallar med allt tjafs i näsby..

2009-10-13 @ 15:43:06
Postat av: Fatos G

Ja de ska bli JÄVLIGT skönt att slippa NÄSBY IF och allt deras skit snack!! för de är de enda Näsby är bra på nufötiden..... Näsby anda fanns när jag spelade där för typ 9 år sen nu! Ni måste vara riktigt dumma som tror ni kan få tillbaka de som fanns då! Ni är ju inte precis på rätt väg genom att slänga ut en Kille som Ted Karlsson som varit i klubben över 20 jävla år!

Men lycka till Näsby IF 2010 tror helt ärligt att ni åker ner i 7an och sen läggs klubben ner!



PS:Ta och Lär er lite av Real Åsum! Skaffa en BRA organisation......

2009-10-13 @ 17:25:29
Postat av: Slicka rumpa

Hahaha :D

Roligt inlägg fatos. Börjar du redan slicka röv i Åsum. Att du inte får nog. Sluta för helvete, det är ju så jävla tydligt att bara du kan gå på det! Du är ju bara för jävla patetisk!



Sa du inte samma sak i Näsby? "Vi är som en familj och ni kommer att se att vi går upp, med eller utan mig." Du måste nog inse att det enda lag du skulle platsa i nu är i ett Div5-lag...Damer då alltså eller som tränare för något knattelag som ändå inte vet vad du snackar om



Gräv ner dig eller smäll till dig själv på käften och vakna...

2009-10-13 @ 19:33:36
Postat av: Anonym

moget kaptenen fatos gashi nu vet man vilket ´´svikare´´ du är eller snarare vår hora i duschen d va lågt fatos nu vet man hur f´´´´´g falsk du är!

2009-10-13 @ 20:28:07
Postat av: Skäms inte fatos(Slisket) Gashi?

Han var kapten under hela säsongen och så går han ut och skriver detta ? anledningen varför fatos fick spela var pga av ted! och dessutom en värdelös kapten . under en match när han missar en straff vil han lägga den andra så slänger han bindeln och säger fan ni sänkte mitt själv förtoende märk väl attt han är 28 år gammal!värdelös förbild! fatos är en unik människa som vänder kappan efter vinden och att han snackar skit om näsby är ju helt enkelt patetiskt! Näsby kommer kommer tbx starkare! enda negativa är lasse ek och ingen annan vi klarar oss utan den förlorade sonen!

2009-10-13 @ 20:45:58
Postat av: Kadri

Ja 12 mål är bra för mig iaf, inget på straff!! Sen så var jag ju som bekant avstängd i 7 matcher och petad en match! Orosmoment i klubben tycker jag absolut att jag är, men jag är realistisk och säger sanningen. Vissa verkar föredra att gå på Fatos fotspår istället och vända kappan efter vinden hela tiden.

Sen att Tomas (tjing) tar över som andretränare kanske folk ser som positivt men vad hjälper de när man kan massor om fotboll men saknar Ledaregenskaper?

2009-10-13 @ 21:11:43
Postat av: Grönevi

Tycker personligen att alla näsbyspelare som nämnts ovan är duktiga fotbollsspelare. Visst kommer de saknas om de lämnar, men Näsby IF går inte under för det. Tror personligen att det nu blir lugnare och att med några få nyförvär (lagspelare, helst innermittfältare eller anfallare) så kan det gå bättre än detta året.

2009-10-13 @ 22:29:40
Postat av: ibra

patetiskt fatos ,,,,,,,,,,,,,,, som jag har sagt rövslickare swede wana beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2009-10-14 @ 09:32:00
Postat av: Fatos G

ssåå avensjuka blattarna från näsby är.... hahahaha

jag trivs!!!

2009-10-14 @ 12:22:47
Postat av: ;) ;) ;)

LowLife-Fatos... Att folk orkar slösa tid på en sådan fjolla

2009-10-14 @ 15:28:10
Postat av: Real Blatte

hahahah detta e humor på hög nivå.... attt ni orkar bry er hoppas ni alla blir proffs en vacker dag

2009-10-14 @ 15:32:03
Postat av: Kristianstad

Problemet med Fatos G är som problemet med att jogga, att när man inser att man inte är i form så har man hunnit för långt för att kunna gå tillbaka. ;)

2009-10-14 @ 15:40:00
Postat av: Kristianstad svenska-2 För ja ni vet vilka

Problemet med fatos är att han lever som han vore 18, och då kan han inte helt plöttsligt ge upp sina drömmar om allsvenskan och att ragga på 15+... Men ack så besviken han bli när han ser sig i spegeln...

Väl mött i Åsum!!!!

2009-10-14 @ 15:43:49
Postat av: Snitchen är Tillbaka!

Fatos!!

Snart tillräckligt gammal för att kunna vara min pappa. Trots sin ålder så lever han som en ungkarl, eller han tror att han gör de dvs. Han har inget jobb, inga vänner i sin ålder, är o klänger på alla kvinnliga varelser som finns: oavsett ålder och civilstatus, oavsett om hon träffar någon utav hans vänner eller inte.



Men det som skrämmer mig mest är ju att killen tror att han är född svensk. Jag har inget emot invandrare. Tvärtom så är jag glad för utan dem så hade vår vardag bara varit snus,korv me mos och ÖL.



Men varje individ måste veta vilket virke han/hon är gjord av, vad man klarar och inte klarar av. Om man är svensk/alban, om man kan spela div 3 fotboll vid 42 års ålder eller inte.



Vakna upp och titta dig i spegeln, ser du Fatos/Alban eller Fatos/Viking??



Framför allt så bankar hans hjärta för Näsby! Det visar han med sina kommentarer här på bloggen

2009-10-14 @ 15:51:49
Postat av: Kalle

Fatos verkar verkligen vara populär. Fatos Viking hahaha

2009-10-14 @ 16:28:22
Postat av: till Snitchen är Tillbaka!

Fantastiskt inlägg av Snitchen är Tillbaka!!

Skulle gärna veta vem denna människa är. Grym på att skriva och genomskåda människor är han i alla fall.

2009-10-14 @ 21:23:06
Postat av: Kalle Persson

Alla ni som skriver skit om andra här, ha lite jävla pungkulor och skriv ert namn! Respekt till kadri som alltid skriver sitt namn! Men alla ni andra små wannabe-gangstrar, ni är så jävla rädda så ni vågar inte stå för det ni tycker! Fega jävlar så länge ni inte är 10st mot 1 en lördag kväll! Väx upp och stå fö era åsikter! Annars stanna hemma och sug på mammas bröst några år till!

2009-10-15 @ 07:34:43
Postat av: Kelle Tuffing

Vem är du kalle som leker tuFf?

2009-10-15 @ 11:05:37
Postat av: Snitchen

jag hörde de va ungdomsdisco på Magazinet på fredag,tänkte sticka ner en runda för att kolla om de finns några muttor i min smak men orka träffa min pappas kompis där varje gång,jag vill bara säga till min pappa att sluta umgås med en sån nolla som umgås med 17åringar men min pappa tycker väl lika synd om honom som 17åringarna.....Falskos Trashy

2009-10-15 @ 15:13:32
Postat av: Real

GÅ och gräv ner dig sliske fatos, du verkar inte vara speciellt omtyckt i denna stan..doppar näsan i blöt det gör du med din lille viking, gå och ät på viking pizzeria i vilan hihihihihihihihi...:D

2009-10-15 @ 16:04:43
Postat av: Till alla vet vem jag är..

Fatos verkar tryckt på en känslig punkt för dig :S.... Chilla lite men stora bokstäver och svordommar.. Men men han där fatos verkar vara en speciell person att ha o göra med. Kanske ska börja umgås med den (om ja inte har brud då förstås) för han verkar juh vara kristianstads viktoria silversteth... Fast saknar både charm, längd o utseéndet... Men skrivs gör de lika mycke :P

2009-10-15 @ 16:45:53
Postat av: Real Ösum

Detta verkar urarta som allt annat som har med Näsby IF att göra... Men en gång näsby alltid näsby verkar det vara ;)

2009-10-15 @ 17:11:29
Postat av: fel forum?

Jag som tycker detta är en trevlig sida med bra bloggare... Synd att det skall förstöras av denna pinsamma pajkastning. Har ni nåt emot Fatos får ni ta det med han. Håll er till fotbollen utan en massa pinsamma personliga påhopp!

2009-10-15 @ 17:36:29
Postat av: Henrik R

Helt enormt hur man kan hålla på och skriva så här. Nivån på den svenska skiften håller ju Svenska A för sexåriga invandrare. Skriver ni med tumvantar på?

2009-10-15 @ 20:17:36
Postat av: Jetmir b

haha lugna er med era svordomar, fatos är ju en speciell liten svensk pojk:P låt han va den han är, men hoppas han inte raggar på min tjej såklart, för då är han inte så snäll längre, haha.//Jetmir Bucolli

2009-10-15 @ 20:55:48
Postat av: 2 Pac

All eyes on Fatos!

2009-10-15 @ 21:28:34
Postat av: till HORUNGEN SOM HOTAR FATOS

RÖR DU HAN... HAR DU MED MEJ O GÖRA...

DU VET VEM JAG ÄR......

2009-10-16 @ 03:44:21
Postat av: Näsby IF urartar idag, vem blir det imorrn!!

Till real Ösum. Fatos har inte med Näsby IF att göra

Han spelar ju i Real så det är inte Näsby IF,s problems anymoore. Grattis Åsum! Ha ha ha

2009-10-16 @ 08:21:29
Postat av: jetmir b

haha dom som hjälper fatos, jag antar att det inte e hans bror iallafallför då hade du skrivit sitt namn, jag antar att det e en av hans enda kompis som skriver det, isåfall arlind:D vå får se om nån rör fatos om du e så tuff sexbomb:D haha pusss på er

2009-10-16 @ 13:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0