Öken!

ö

Pinnacles desert (WA-OZ) foto: undertecknad


Öken just nu på fotbollsfronten.

Viby IF åkte som bekant ut ur "Superfemman". Kan kort kommentera att det går inte att gå upp en serie via kval och sedan inte förstärka OCH samtidigt träna mindre. En rolig serie dock även om mitt fokus försvann i somras. Det är ju det faktum att de flesta lagen var lokala som gjorde den "Super", knappast spelkvalitén.

Hammarby IF ligger farligt nära Superettan. Hoppas nu inga s.k fans får för sig att storma planen, tända pyroteknik (även om det kan vara fräckt så kan det ge poängavdrag), fortsätter hota styrelsemedlemmar, skiter på bussäten, buar åt laget och så vidare. Allt av de ovannämnda genererar negativ uppmärksamhet och i vissa fall även poängavdrag och detta påverkar spelarna garanterat negativt. Jag kommer fortsätta att stötta Bajen även om de hamnar i "Superettan" och hoppas att många av ovannämnda s.k fans byter lag till Örebro S.K eller nåt. Jag vet att alla storlag dras med idioter till fans men det är fortfarande irriterande att se sitt egna lag drabbas.

Hade varit kul att se Näsby IF i femman, kanske till och med med Svanh som tränare. ;)

Åsums BK som seriesegrare!? Jag med flera trodde inte på det. Långt ifrån den bästa 11:an men visar att med en bredd och jämn trupp kommer man långt. Det ryktas att Brösarp la sig i toppmötet mot Åsum eftersom de inte har någon ungdomsverksamhet eller bred trupp att tala om i Brösarp och därför inte vill gå upp. Spelar ju egentligen ingen roll. Åsum har hur som helst gjort en cool grej och snart infriat sin målsättning. Det ska de ha cred för.

Som tur är finns det annat att glädjas åt än fotboll som att t.ex. att ungarna växer upp och att man då och då stöter på någon ny rolig sida i cyberspace.

//Johansen

Kommentarer
Postat av: brösarp

Hur kan man säga att brösarp inte har någon ungdomsverksamhet när man producerat spelare till ungdomslandslag och allsvenska klubbar? 95% av laget består av spelare från brösarp och det är ungdomar från brösarp som fyller på underifrån... Lägga sig, det var det dummaste jag hört och om inte annat visar det sig efter kvalet när Brösarp krigat sig till en plats i fyran!!!!

2009-10-12 @ 21:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0