CL-lottningen klar!





Lottningen:

Milan-Manchester United
Inter-Chelsea
Bayern München-Fiorentina
Stuttgart-Barcelona
Olympiakos-Bordeaux
CSKA Moskva-Sevilla
Lyon-Real Madrid
Porto-Arsenal


Slutspelet inleds 16 -17 resp 23-24 februari.
Returer 9-10 mars samt 16-17 mars.

Aj aj aj. De Italienska lagen fick alla svåra motståndare.
Men vill man stå som segrare i Bernabeu så ska det inte spela någon roll vilka man ställs mot.

Vi har spelat fyra gånger mot United i Europa. Alla fyra gånger har AC Milan gått vidare.
Vi kommer göra det igen! Pato Pato och åter igen Pato.

En annan match som är intressant är när Världens två tyngsta klubbar drabbar samman. Chelsea-Inter. Här kommer det verkligen smälla. Jag tror Chelsea passar Mourinhos Inter ganska väl.

Sedan tror jag Lyon om dom får ordning på försvarsspelet slår ut Real, och praktfiaskot blir ett faktum.

Fan vad kul detta ska bli!

Hur tror ni matcherna slutar? Motivera gärna.

Ikväll så ska jag försöka hinna se Näsby IF mot KFF. Näsby som möter Nordgren och Co lovar seger.:)

Kommentarer
Postat av: sanjin

Tur ni har jetmir att ni möter oss när vi är dåliga igen:P...hade det vatt förra eller förrförra hade vi kört över er...50/50 nu:D

2009-12-18 @ 13:44:57
Postat av: Jetmir

Dåliga? Ni radar upp segrar i "Världens bästa liga"

Ni vann gruppen överlägset i CL. Vad mer behöver ni?

Skulle ni förlora så gör ni det för att ert högsta nivå inte är i närheten av Milans. Thats it!



Jag ska vara på plats i Milano för att se matchen. Om det är med frugan eller med kompisar har jag inte bestämt ännu.

2009-12-18 @ 13:52:39
Postat av: Goran

Nu när Milan är i god form så har de skapliga chanser att gå vidare. United har ett skadedrabbat lag och även om en del spelare hinner kurera innan de möts så kommer det säkert bli tomt i vissa positioner.



Chelsea vinner, inte enkelt men komfortabelt.



Bayern - Fiorentina kan sluta hur som helst. Nu när Bayern är på gång så kan allt hända. Fiorentina har varit överraskande bra i gruppspelet. Hoppas det håller i sig.



Det ska hända mkt om Bordeaux förlorar mot Olympiakos. Likaså Barca om de torskar mot Stuttgart.



Sen drar jag en rökare o säger att CSKA går vidare så länge de har en frisk Krasic.



Trots att Pellegrini har hittat den rätta taktiken i Real så känns det fortfarande som att Lyon drar det längsta strået men de har inte spelat bra den senaste tiden.



Arsenal vinner knappt mot Porto. Vänstersidan är sårbar hos The Gunner!

2009-12-18 @ 13:58:39
Postat av: Real Åsum

Helt rätt Goran. Håller med dig i alla matcher. Real Madrid tror jag däremot hittar sitt spel och kör över Lyon både hemma och borta.

2009-12-18 @ 14:38:06
Postat av: Val

Hahaha lyon kommer att vinna mot REAL? Hahaha. Nej skulle inte tro det. Real kommer krossa all motstånd. Vi har ronaldo, lyon har källström. United reser från milano med 0-0 och knockar gå-fotbollens bästa lag. "En av världens tyngsta lag" enligt jetmir isufi kommer möta chelski. Kan bara sluta på ett sätt. KROSS till blåas fördel. Hahaha. Va inne lite på inters forum och läste några personer som storgrät i princip. Med alla rätt. Fiorentina mot bayern. Inte för att bayern är bra men de ställt mot fiore som spelar i serie A, ni förstår. En sammafattning: bayern, bordeaux, real, barca, sevilla, chelsea, ars, manutd går alla vidare. Inga lag från värlends 5e bästa liga (la liga, premier league, bundes, ligue 1 alla före) finns kvar i kvarten. Hahaha.



Real mot bernabeu!!!

2009-12-18 @ 15:27:31
Postat av: Val

Ps. Goran aka Raul-älskaren, är du ledsen att raul är bänkad eller vad eftersom du verkar gå mot ditt lag? Att Raul är bänkad att det bästa som hänt dem senaste 10åren

2009-12-18 @ 15:29:53
Postat av: Neven



Inter fick de svåraste laget återigen (kan ifs skylla oss själva genom att vi kom 2a) men det är riktigt tufft att hamna före Barca i en grupp. Mot Chelsea blir det riktigt svårt, jag ger oss 35 % chans. Bara Milito Etoo Sniejder är i bra form så har vi en chans. Vidare tror jag Real lätt kör över Lyon. Barca och Bourdoux ska vi inte snacka om . Sen tror jag faktiskt på Milan som har något på G, det sjuka är att dem har CL-spelet i DNA:t som Galliani brukar säga ( även om man som supporter hatar och höra det), Nesta Thiago Silva måste vara hela om dem ska gå vidare. Bayern - Fiorentina är som jag ser det hur öppen som helst.



2009-12-18 @ 15:44:54
Postat av: Dagge

Intressant lottning...vinnarna blir: Milan, Real, Barca, Sevilla, Bordeaux, Bayern, Arsenal. Tror United får det tufft mot Milan då United är skadedrabbat och Milan brukar vara väldigt bra i Champions League, får se ifall Pato kan visa upp samma form som tidigare.



Många fina matcher i helgen på tipset för övrigt. Dom bästa oddsen tycker jag man hittar i Serie A och därför kör jag en femling serie A matcher



Udinese - Cagliari - 1

Udine har seriens bästa hemmafacit, MEN man kommer till skott utan några egentliga anfallare? Jag hoppas för all del att Di Natale är med. Är dock ett riktigt osäkert kort...



Palermo - Siena - 1

Di rosa är i god form just nu och slog b.la milan borta senast. Brukar vara väldigt bra på hemmaplan och har hittills aldrig svikit mig där.



Genoa - Bari - 1

Geno åkte som bekant ur Europa League igår men man spelade riktigt bra. Crespo var grym och kan man komma upp i samma standard som igår så vinner man mot ett hittills överraskande Bari



Napoli - Chievo - 1

Napoli har inte förlorat hittills på hemmaplan och det gör dom inte mot Chievo imorgon heller.



Roma - Parma - 1

Parma har överraskat många och Paloschi har hittat målformen och blir livsfarlig vid läge. Roma i sin tur har visat riktigt bra form på senare och brukar vara hemmastarka.



Endast hemmasegrar denna omgång alltså. Hoppas på det bästa !

2009-12-18 @ 15:55:55
Postat av: sanjin

självklart håller vi fortf. klassen...men utan ronaldo är vi en klass sämre än tidigare...tkr bara de så tragiskt att vi inte fick er då för vi behöver revansch...nu blir de tuffare för ni e mardröm för oss!:P

2009-12-18 @ 16:09:42
Postat av: Jetmir

Palermo och Napoli ska jag sno från dig Dag.



Hade varit kul med några skrällar. Viola förtjänar gå vidare efter lagets

fina höstsäsong i CL. Tror även Porto slår Arsenal. Porto är riktigt svåra att slå. Det finns inte minst United känna av förra säsongen.

2009-12-18 @ 18:32:49
Postat av: Dag : Gangstern/Legenden

Visste ni att Kristianstads just nu största gangster är Dagge?

Legenden är portad på nattklubbarna Class,T-Baren och Martin&Martin.

Detta är faktiskt tro det eller ej sant....



Ps. Chelsea vinner Champions L.

2009-12-18 @ 18:55:05
Postat av: viktor dahl

pinsamm subjektiv bedömning av er angående united vs milans status kontra varandra...hur kan uniteds högsta nivå vara lägre än milans??? resultaten senaste 3 åren talar väl sitt tydliga språk. O allt snack angående ronaldos betydelse. vi vinner vår champions league grupp relativt enkelt och ligger 2a, tätt bakom chelsea. hur fan kan united vara underdogs i denna match Jetmir?? En seger borta mot real(utan ronaldo) o ni e ett av de "hetaste" lagen i europa... lugna ner er!!! Ligan e fan körd för er i år igen o ni fick hjälp av real att klara er vidare i CL

2009-12-19 @ 01:34:27
Postat av: Berat

Tack Dahl!:)

2009-12-19 @ 01:36:56
Postat av: Emil N

Så sant som det var sagt!

2009-12-19 @ 03:01:45
Postat av: Anonym

Tror fan Inter kan ha en möjlighet mot Chelsea! Även om chelsea måste ses som favoriter!



Tror united plockar ut milan ungefär i stil med Inter förra året!



United lite svagare utan ronaldo samtidigt som milan e svagare än Inter!



Milans trupp håller absolut inte till några titlar. ! Spelat på sin topp nu under hösten och haft många marginaler med sig. Nån skada här och var sen krigar dem med viola och roma om sista champions platsen skulle jag gissa. Ronnie kommer med stagnera. Matchas alldeles för hårt. Lär nog tröttna och gå sönder under resans lopp tyvärr!



Bayern lär slå ut viola!



Barca behöver vi knappt nämna.



Bordeaux till kvarten!



Real är min verkliga outsider till titlen i år! Kommer bli bättre och bättre under resans lopp och får dem ordning på grejorna blir dem riktigt giftiga!



Porto kan nog ställa till lite problem för arsenal här men wengers pojkar fixar nog det på hemmaplan!



Sevilla till kvart skulle jag tro!

2009-12-19 @ 03:18:20
Postat av: Emil N

glömde signera föregående inlägg!

2009-12-19 @ 03:19:08
Postat av: Goran

Val: Du är ute o cyklar när det gäller de 10 senaste åren. fram till 2004 var Raul en av de viktigaste spelarna i Real. Sedan kan jag hålla med dig att han inte har hållit måttet de senaste åren men Benzema har levererat lika mycket.



Sedan är du i särklass den mest subjektive av alla som kommenterar här inne. Själv vill jag också att Real ska vinna allt men jag håller åtminstone fötterna på jorden.

2009-12-19 @ 11:37:37
Postat av: Jetmir

Hehe Goran håller faktiskt med angående Val.:)



Dahl, Vi är inte bättre än United på en hel säsong. Det ser man inte minst i ligaspelet. Vi har ett för tunnt och gammalt lag.



Men jag hävdar fortfarande att vår högsta nivå är bättre. United har t.e.x varit favorit mot oss dom senaste gångerna vi möts men ändå har vi gått segrande efter att ha spelat ut dom efter noter.



Men det är sant vi är inte lika bra som föregående år. Men United är även dom ett sämre lag utan C.Ron. Och det kommer ni få se.

2009-12-19 @ 11:59:46
Postat av: Dagge

Lol på han som kallar mig "stans största gangster" och som inte vågar skriva sitt eget namn trots detta har ja en ganska klar uppfattning om vem som gömmer sig bakom tangentbordet ;) Tänker dock inte kommentera ryktet mer ingående...

2009-12-19 @ 18:29:04
Postat av: Hobby fan

Jo, måste hålla med om att Val är ett "litet" hobby fan".

2009-12-19 @ 20:20:58
Postat av: lol

hahaha måste va negan

2009-12-19 @ 22:39:38
Postat av: sanjin

ingen som har nått säkert idag?? spelguden?

2009-12-20 @ 13:09:53
Postat av: Narög

Nååå, vad tyckte du om Näsby-Kff matchen?

Eller om inledningen på Alliansen överhuvudtaget, kan du inte ta upp tråden som var så kul att läsa om förra året

2009-12-22 @ 00:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0