Veckans notiser!


                                         Europas hetaste lirare!!!

Först och främst vill jag börja med att säga att tippningen av Supersexan kommer ikväll.

Johansen tar Superfemman så fort han får tid över efter det att han kommit hem från träningslägret.


United och Inter fortsätter att vinna sina matcher trots att dom inte spelar bra. United i år är för mig en gåta. Dom leder Premier League med en match mindre spelat trots att dom inte spelat bra i mer än 2 matcher på hela säsongen (inklusive Champions League).
Dom leder ligan och är vidare i CL trots att:
Rooney fortsätter sin vana med att endast göra mål var 5e match.
Berbatov hade jag inga förväntningar på. Killen har aldrig gjort fler än 10 mål på en säsong. Måste dock poängtera att han är på väg mot en praktfiasko om han nu inte avgör ligan eller CL på egen hand.
C-Ronaldo har visat sig vara mänsklig. Innan var han känd för spelaren som dominerade mot bottenlagen men som alltid vek ner sig mot bättre motstånd. I år så har han även var dålig mot dom sämre lagen. Madrid nästa om inte Real lyckas värva Kaka i sommar.
Tevez har även han varit en flopp sedan han kom till United. Jag tror han lämnar i sommar.
Hargreaves,Nani,Anderson,Neville har även dom gjort en dålig säsong. Men ändå är United på väg mot en bra säsong. Även om nu spelet är under all kritik. Jag hoppas verkligen inte att någon kommer in o skriver att dom spelar underhållande. United har inte spelat underhållande sedan Cole och Yorkes glansdagar.

Ferguson visar alltså att man mycket väl kan ha ett bra år trots att halva laget och speciellt offensiven inte preseterar, genom att grunden alltså defensiven presterar över förväntan. Vidic har varit fantastisk i år! Årets spelare i Preimier League!

I Spanien är läget helt ointressant då ett mediokert lag som Real Madrid kan rada upp seger efter seger.

I Italien så gjorde Milan något som man inte gjort på väldigt länge. Man vann på övertid. Kaka är helt ur form efter skadan medans Pato fortsätter ha lekstuga.

Europas hetaste spelare just nu är Edin Dzeko. Den unge Bosniern har gjort både Bosnien och Wolsburg till lag att räkna med. Det vore en dröm och få över honom till Milan, men problemet är att Wolsburg har väldigt rika ägare. Och alla vet att Galliani och Co håller hårt i pengarna.

Nu till lite lokalt!

Finanskrisen har drabbat alla! Även KFF...... Det har drabbat klubben så pass hårt så att Ronnie "The Gun" Larsson tvingat ALLA spelare (även Premier League stjärnan Niklas Nordgren) att sälja lotter.
Vill ni alltså vara med o tippa KFF´s matcher så maila mig så kan ni få köpa några lotter från Negan.

Stor humor av Bladet att kalla Daniél för Kristianstads Zlatan. Den enda likheten är väl att båda 2 kan få utbrott helt utan anledning. Även om Zlatan mognat med åldern. Men inget fel i det. Lite underhållning får det vara när man ser på Önnestad.

KBI har imponerat stort i försäsongen. Dom tar nog hem Superemman om det fortsätter så här. Bara nu inte Svahn får för sig att han ska spela.


Det var allt för idag // J


Kommentarer
Postat av: :)

jag tror anledning till att han kallas Zlatan är citatet från Önnestads tränare :)

2009-04-07 @ 09:32:42
Postat av: OIF

Härlig inlägg Jeten. Kul att du börjat skriva lite igen.



Håller med dig till 100% om United. Är det något lag som verkligen spelat bra på sistone så är det Liverpool. Jag tycker verkligen dom förtjänar titeln i år.



2009-04-07 @ 10:18:59
Postat av: johan

Här syns det ännu en gång vilken patetisk fotbollskännare du är. Att United bara skulle ha spelat bra fotboll i 2 matcher under säsongen visar ju vilken fotboll du gillar. United är och förblir något som Milan inte varit under din levnadstid ett lag som spelar boll med högt bolltempo och som alltid bjuder publiken på något extra. Förra året satte united nytt målrekord i år har de spelat fantastiskt försvarspel kryddat med bra anfallsfotboll( visserligen inte lika bra som förra året). Min fråga till dig är vad du gillar för fotboll?? Jag har hållt på united i hela mitt liv o att säga att United var som bäst under yorke o coles dagar känns lite för enkelt. Ligan var inte i närheten av vad den är idag ändå så trummar United bara på och vinner o vinner. Tyvärr har övriga ligor i Europa tappat så nu är det som det är. England dominerar och kommer säkert göra det lång tid fram över.

Men avundsjukan är alltid härlig att skåda. Mitt tips är att det blir 6 titlar för United i år!!!

2009-04-07 @ 10:52:09
Postat av: Kalle P

förra året lirade ändå United underhållande, målrekord och hela köret. I år däremot håller jag med att det inte varit något extra över deras spel. Men samtidigt så spelar inte de andra topplagen fantastiskt heller, framförallt inte Liverpool. De har spelat bra på senare tid men inte annars.



Premier League har denna säsong sjunkit i spelkvalitet jämfört med förra året tycker jag. Fler lag som deffar mot de 4 stora och då blir de inte samma briljans som det stora stunder kunde vara förra året.



Men trots en spelmässigt medioker säsong från topp 4 i PL dominerar man som vanligt numera Europa. Säger det mesta.

2009-04-07 @ 12:39:47
Postat av: Neven



Dzeko tror jag hade varit riktigt bra värvning för Milan, de behöver någon som är stor och stark brevid Pato därframe och det är Dzeko. Han påminner en hel del om Zlatan i spelstilen, något snabbare är han dock medans Zlatan är starkare. Men defentivt en värvning för Milan.

2009-04-07 @ 12:47:24
Postat av: Goran

Tycker att Dzekos anfallspartner, Grafite håller sig i skuggan av Dzeko trots att han har hunnit göra 20 mål så här långt. Vad sägs om det här målet mot Bayern München.



http://www.youtube.com/watch?v=iqGxnRdXnrU



Europas vassaste anfallspar just nu hittar vi i Wolfsburg

2009-04-07 @ 13:24:49
URL: http://ottifemma.blogg.se/
Postat av: Lars Laban

Tror också på KBOIS, dessutom vill jag hissa en liten varningens flagga för Tollarp.

Viby och Åhus blir årets floppar i den serien.

Vanneberga kan också få det svårt men räddas av att de har en väldigt bra målvakt



2009-04-07 @ 13:25:29
Postat av: Stimmitan

Välkommen till www.torrhumor.com! Sveriges nya humorsajt!

2009-04-07 @ 13:32:36
URL: http://www.torrhumor.com
Postat av: Johansen

Jag kan lägga upp ett "Superfemman"-tips imorgon eller på torsdag.

2009-04-07 @ 14:38:44
Postat av: chrille

johan, milan var fantastiska i början av 90-talet och var det i särklass bästa laget (och förmodligen det mest underhållande) genom att bland annat krossa barcelona i CL-final osv. och även på 2000-talet (förutom senaste åren). Så skulle nog säga att ditt fotbollskunnande inte heller är på topp :D

2009-04-07 @ 14:43:20
Postat av: The Gunners

Är man patetisk bara för att man skriver att United spelar tråkigt?

Den här bloggen är ju inte ensam om att tycka det. Även starka röster i England har uttalat sig om att Ferguson blivit för taktisk och defensiv. Han har ju verkligen anammat spelet från den gamla Italienska tränarskolan med Trapatoni och Capello i spetsen.

2009-04-07 @ 15:46:13
Postat av: inte dzeko på bilden

skäms jetmir, det där är fan inte dzeko som du har på bilden.



så här ser edin dzeko däremot ut:



206x261.jpg" rel="nofollow">http://es.footbo.com/Upload/Images/336715206x261.jpg

2009-04-07 @ 19:34:36
Postat av: Anonym

Jag google Edin Dzeko precis. Det är han på bilden.



United är ute ur CL. Liverpool tar hem skitet.

2009-04-07 @ 23:36:25
Postat av: fortfarande fel bild

Haha, erkänn bara att du tog fel bild. Det där är INTE DZEKO! Jag själv är bosnier, följer bosniska landslaget och Dzeko i Bundesliga lite då och då. Kan garantera dig att han du har på bilden absolut inte är dzeko.

2009-04-08 @ 01:21:39
Postat av: SE LÄNK

BEVISBILDEN

2009-04-08 @ 01:26:03
URL: http://www.vflwolfsburg.de/8555.html
Postat av: Venestad

Vad spelar det för roll. Invandrare som invandrare.

2009-04-08 @ 10:08:13
Postat av: Anonym

Herregud, det är ju Alex Schulman på bilden. Han publicerade den för ett jävla tag sedan. Amatör.

2009-04-08 @ 11:51:24
Postat av: johan

Att jämföra Milan spel i början av 90 talet med uniteds är patetiskt. Milan var absolut ett av de bästa lagen i europa under 90 talets första hälft men att du skall skriva att de spelade fantasitisk fotboll är ju bara skitsnack. Det var ju knappast så att du såg de spela på den tiden med kritiska ögon. (följer väl bara resultaten som alla andra) United är tillsammans med barcelona det lag som Spelar fotboll på bästa sätt det senaste decenierna.

2009-04-09 @ 00:28:58
Postat av: :)

johan verkar va väldigt optimistisk om sitt united när han jämför de med barcelonas spel. united är inte i den klassen, tyvärr johan

2009-04-09 @ 16:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0