Första inomhusträningen idag !


                            Väldigt underhållande !!


Var på dubbeldate i Lund igår och såg Stepbrothers med Brianna och tjejerna. Biosalongen var ganska liten och vi var inte mer en 20 pers. Den ende man hörde skratta högt var Niclas som skrattade högt varje gång under första halvan av filmen. Men den var klart underhållande.

Vi börjar träna inomhus idag. Fan vad sugen man blir alltså. Finns inget roligare än inomhus. Tänk om knätt hade på något mirakulöst sätt blivit bra under dagen igen, så man hade kunnat träna igen.

Sen så kommer det bli intressant o se om Teddy Carlsson kan bidra med något som inte Fatos kunde. Det ryktas ju att vi kommer få många nya spelare till nästa säsong. Men spelaromsättningen har alltid varit stor i Näsby så det skulle inte förvåna mig.

Milan vann övertygande igår mot Sampdoria och Ronaldinho fick göra 2 mål. Jag hann bara se första 30 minuterna innan vi skulle köra till Lund, men enligt folk som såg matchen så hittade brassetrion varandra mycket bra.

Kommentarer
Postat av: ???

Vem är Brianna ?

2008-10-20 @ 17:20:26
Postat av: Interista

Vad har du att säga om att Zlatan dominerar Serie A fullständigt ?

2008-10-20 @ 17:24:20
Postat av: Jetmir

Zlatan är precis som C.Ronaldo dem små matchernas man. Den dagen då han tar Inter till en efterlängtad CL-seger. Då kan man kalla honom dominant eller jämföra honom med dem bästa.

2008-10-20 @ 18:31:55
URL: http://jetlagg.blogg.se/
Postat av: negan

Jag var på näsbys första träning , var va du mr isofia??

2008-10-20 @ 23:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0