Svea Riket utslaget !!!

Både Sverige och Portugal är utslagna ur EM och dem största syndabockarna är egentligen Zlatan och C.Ronaldo. Spelarna som har gjort det till en vana att vika ner sig när det verkligen gäller. C.Ronaldo t.e.x som efter sina 5 år i världsfotbollen fortfarande inte presterat i en stormatch. Borde verkligen en spelare som alltid viker ner sig när det gäller utses till jordklotets bästa fotbollsspelare ?

Att Sverige skulle förlora kom egentligen inte som en chock. Hela Röda armen är fullblodsproffs medans halva det Svenska startelvan spelar mot Kalmar varje säsong. Vad ska vi egentligen förvänta oss av en Sidleds-Daniel när han i Allsvenskan har problem i många matcher med sitt slöa tempo och fegspel.
En annan sak att tänka på är att Ryssland med sina 142 miljoner invånare är 15 gånger större i folkmängd, och som världens största land till ytan så hade du fått plats med 36 Sverige i Ryssland.

Jag vill ha bort Lagerbäck, inte för att han har gjort ett dåligt jobb utan för att det behövs en ny röst. Sedan så tycker jag att han misslyckats med att spela in Sveriges bästa mittfältare, trots att han haft flera år på sig. Det finns en anledning till att Källström är ordinarie i ett europeisk storlag som vinner titlar varje år. O då petas man inte av spelare som A.Svensson som när han var som bäst värmde bänken i ett pisslag som Southampton.

Nu till lite lokalt fotboll.
KBI förlorade mot Näsum med 13-0 i div. 5. Måste säga att det är jävligt imponerande.
Näsby fortsätter förlora. Jag tror det är den 6e raka förlusten. 4-1 förlust mot Viby IF.
Ovesholm fortsätter vinna och ligger nu 2a i supersexan. Att det var ett bra lag var det ingen tvekan om, men att dem skulle vara med o konkurrera på allvar trodde jag aldrig. OIF har för många svaga punkter som väldigt långsamma och otekniska spelare. Men tydligen så fungerar det ändå om man spelar som ett lag och krymper ihop framför målvakten och spelar på omställningar och fasta situationer där man är farliga. Är dock osäker om det håller säsongen ut.

Jag såg en halvlek på KFF också. Det är väldigt roligt att se att dem spelar en positiv fotboll men att peta Met för KFF´s största träben de senaste 7 åren (efter Tomasson) Joakim Svensson är jävligt konstigt. Förstår inte hur man kan spela på en så hög nivå och träna varje dag men ändå inte kunna slå en passning.
Nordgren var bra så länge han kom i fart, och det gjorde han jävligt ofta.
Hörde att han missade en straff på slutet men som tur är så segrade dom ändå med 1-0..........

Det blir ingen resa till Österrike. Nu för tiden är det omöjligt o få med hela gänget på såna resor när hälften styrs av sina regeringar...............

Semifinallagen blir Kroatien,Tyskland,Italien och Holland. Italien vinner även utan sin bästa spelare Pirlo som är avstängd.

Ikväll så ska vi hänga hos Zoltan. Käka lite och kanske dricka lite.  Slappt !!


Kommentarer
Postat av: Dzemal

Blev det ingen Österrike? Fortfarande samma problem när man ska få ihop gänget... Såg du turkarna igår? Vilket hjärta de visade..! Vi landar i Turkiet samma kväll som de spelar semifinal...Vinner de mot Tyskland så kan jag tänka mig att vi inte kommer komma till hotelet förrän nån gång nästa morgon.. :-)

2008-06-21 @ 10:29:27
Postat av: Jetmir

Hehe, då får du hoppas på en förlust ;)...........

Jepp samma problem som alltid. Feminismen är stark år 2008.............

2008-06-21 @ 13:31:03
Postat av: OIF

Härliga Ovesholm, med sex raka segrar. Vände det månne när du gick där ifrån Jet?

2008-06-21 @ 18:16:47
Postat av: Jetmir

Hehe det kanske det gjorde. Nåt måste det ju ha varit........ ;)

2008-06-22 @ 02:24:09
Postat av: arber

Där ser man... vilka var det som bangade resan?



Forza OIF! OIF OIF OIF!

2008-06-22 @ 10:06:53
Postat av: Jetmir

Dem 3 största tofflarna..............

2008-06-22 @ 10:21:34
Postat av: Johan

Du har ju ingen som helst koll... Tror du fotboll bara handlar om att slå den snyggaste klacken...Ett lag behöver mer än lirare... Kanske därför du håller till i div. 6!!! Näst sämsta divisionen hahahaha

2008-07-24 @ 18:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0