Fotbolls EM !!


                        Får Italien lyfta bucklan igen ???


Det är riktigt fint med Fotbolls-EM just nu. Fotbollsmatcher på hög nivå varje dag samtidigt som man slipper England.
Kan ett EM bli bättre ?

Portugal gjorde sitt jobb igår. Mer än så gjorde dem inte. För dem skapade trots allt inte så mycket mot EM´s absolut sämsta försvar. Kan verkligen inte tänka mig att Turkar någonsin ska förstå försvarsspel.

Schweiz- Tjeckien var en ganska tråkig match där Schweiz var det bättre laget. Tjeckiens snabba passningsspel är ett minne blott. Laget behöver nog en generationsväxling så dom får upp nya Nedveds,Jankulovskis och Rosiskys. Det kommer innebära att dem missar Fotbolls-VM 2010 men det får dom offra.

Österrike - Kroatien var relativt tråkig den också. Men vad ska man förvänta sig av Kroatien egentligen? När har dem spelat underhållande? Kryss hade varit mer rättvisst!

Tyskland - Polen Tyskland visade att dem kommer bli att räkna med. Förutom mittbackarna och målvakten som agerade väldigt osäkert så imponerade resten av laget. Dessa 3 spelare kommer göra så att Tyskland åker ut mot Portugal i Semifinalen.

Nu till något lite mer intressant. Zambrotta och Borriello är helt klara för Milan. Detta räcker självklart inte på långa vägar men det är alltid en början.
Barcelona dominerar fullständigt transfern med värvningarna av Keita och D.Alves. Tänk om Milan kunde ha sådan hunger efter revansch. Tyvärr så har Berlusconi tröttnat så nu vill han bara tjäna pengar.

Seriefinalen i supersexan mellan Åsum -Önnestad slutade med 1-0 till Åsum. Åsum som spelar en defensiv fotboll med ett försvarsspel som är tight som en 10 årig pojkes rövhåll vann matchen. Så som Alex Ferguson ofta uttrycker det när dem spelar defensivt ut i europa och får kritik för det. "Defensiv fotboll är framtiden "

Vet inte vad som hänt med Kiaby, Odlingssäsongen kanske har börjat o halva laget måste börja jobba så pass hårt så stackarna inte har tid för fotbollen. För något har hänt med laget. Släppa in 7 mål mot Venestad hade inte ens ett korpenlag gjort.

Nej nu ser jag framemot matchen imorgon mellan Holland-Italien. Dags för Pirlo och Co o ha lite show.
Matchen kommer ses hos en nyligen mycket rik kompis som livnärar sig på att blanda gips och spela Poker. Perfekt kombo tydligen !!


Kommentarer
Postat av: smart

Bilden du har på Italien är från VM inte EM smartass..........

2008-06-09 @ 13:44:10
Postat av: Till "Smart"

Han skrev varken EM-bucklan eller VM-bucklan så jag jag förstår inte hur du tänker "smartass"

2008-06-09 @ 14:27:11
Postat av: Till "Smart"

Han skrev varken EM-bucklan eller VM-bucklan. Så jag förstår inte hur tänker "smartass"

2008-06-09 @ 14:28:52
Postat av: Ännu smartare

Han skrev varken EM-bucklan eller VM-bucklan. Så jag förstår inte hur tänker "smartass"

2008-06-09 @ 14:29:26
Postat av: Ännu smartare

Han skrev varken EM-bucklan eller VM-bucklan. Så jag förstår inte hur "du" tänker "smartass"

2008-06-09 @ 14:32:42
Postat av: Får Italien lyfta bucklan igen ???

Det ser inte bra ut... om ni kollar på bilden så ser ni vem som saknades i kvällens match... mittförsvaret var bedrövligt..

2008-06-09 @ 23:25:19
Postat av: Add

Helt korrekt analys. Hur ersätter man världens bästa mittback sedan år 2000 (Nesta) och lagkaptenen och en av världens bästa mittbackar (Cannavaro). Sen att Totti inte vill spela är väldigt synd

2008-06-10 @ 00:17:32
Postat av: Ziggi_miggi

Italienare=zigienare

2008-06-12 @ 12:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0