Dagens historia !

Inför uppladdningen av Italien-Spanien så tänkte jag lägga upp en fin historia.

Det var en man som skulle köpa en motorcykel. Han går in i affären och ber om att få hjälp då han har hittat hojen som han vill ha. När butiksbiträdet kommer fram så säger han.
-Ja det är en fin hoj men den har en nackdel. Man måste smörja in sadeln i vaselin när det börjar regna.
Mannen anser att det inte är någon fara utan köper hojen. Han är ute och kör hela dagen tills han får soppatorsk ute på en landsväg mitt på landet. Han ser ett hus lite längre fram och ler upp hojen dit. Han knackar på och ut kommer bonden. Han förklara vad som hänt och frågar om han får köpa lite bensin. Bonden förklarar att bensinen är tyvärr slut men att han får mer i morgon. Han erbjuder mannen rum över natten då klockan är rätt mycket. Han tackar för gästfriheten och blir visad in till sitt rum.
Det vanskas middag om du är hungrig. Mannen tackar och går ner i köket. När han kommer ner ser han en jätte disk, det står tallrikar och bestick överallt. Bonden förklarar att om någon säger något under middagen så får den personen ta disken. Han förstår och sätter sig vid bordet. In kommer både frun i huset samt deras dotter. Han tittar på dom och anser att båda är mycket attraktiva.
Under middagen reser han säg går bort till dottern och sätter på henne mitt framför bondens ansikte. Bonden blir rasande men säger ingenting. Han vet ju om disken.
När mannen är klar går han tillbaks till sin stol och fortsätter att äta.
Lite senare reser han sig igen och går bort till frun och sätter på henne med, bonden är alldeles röd i ansiktet men säger fortfarande ingenting.
När mannen nästan har ätit upp tittar han ut genom fönstret så ser han att det börja regna, han gräver i sin byxficka och plockar fram vaselinet och ställer det på bordet.
Då reser sig bonden och säger: Jag tar disken!!!

Kommentarer
Postat av: Johansen

Mannen?!? Är inte detta ännu en historia om Murat? Jet, du får helt klart skriva hans självbiografi. ;)

2008-06-22 @ 11:55:14
Postat av: Jetmir

Hahahaha

Johansen du är för jävla rolig. Hahahaha om du bara visste vem som läser denna blogg.......... Hahahahahahaha

2008-06-22 @ 16:40:01
Postat av: Johansen

Träffade Mr. Murat på stan och han bad mig att inte skriva mer här på bloggen. Inte för att det var osanningar utan för att det gjorde det svårare för honom att "scora" i Kristianstad. Eftersom Murat är en blygsam man så är av allra största vikt att du fortsätter berätta hans livs saga.



Låt legenden om Murat leva vidare...

2008-06-23 @ 23:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0