Smal sak!

Tänkte sticka emellan med ett inlägg som handlar om något helt annat än Näsbysåpan. Önskar ibland att man spelade i Näsby bara för att se alla stjärnor in action. ;) Jetmir har som sagt mycket material att blogga om där.

Gick idag hem från staden efter att käkat lunch tillsammans med bloggkollegan, telenors coming star Jetmir "Rövfinten" Isufi. Då såg jag en plansch som satt på ett elskåp där ungefär följande stod , "Kom och demonstrera i Malmö mot sexuella övergrepp mot djur". Herregud! Snacka om smal sak! Visst är det sjukt att folk håller på med sexuella övergrepp mot djur  men hur många kan det handla om? Finns det inte andra saker att kämpa för eller emot? För fred i mellan östern, mot sexuella övergrepp mot barn, mot arbetslösheten eller till och med mot kriget på Näsby IF:s inneträningar.

Kollade upp om det inte var en ploj-aktion därav youtube-länken. Den är mest för er som mot all förmodan skulle vara engagerade i denna sak. De har en bild på en söt valp på sitt demonstrationsplakat. Kan inte riktigt se det framför mig, en söt labradorvalp och en människa hålla på, och tur är väl det. Hur som helst sjukt, mycket sjukt! Kanske skulle åka till Malmö ändå. ;)

Johansen


 

Kommentarer
Postat av: ????

Finns det verkligen folk som sätter på djur ?

Sjuk värld vi lever i.

2008-12-10 @ 16:27:15
Postat av: Emil N

Det finns det säkerligen! Tror dock det sker i större utstäckning på andra delar av klotet!

2008-12-11 @ 00:20:47
Postat av: Max

För vänstervridna djurrättsaktivister är ju djur värda mer än människor, ofta får man det intrycket iaf.

Sen till "????" som man skriver på en viss sida, vad det än är så är det alltid någons fetisch! Det finns alltid någon som tänder på de mest bisarra sakerna här på jorden.

2008-12-11 @ 12:34:34
Postat av: Magnus

"Herregud! Snacka om smal sak! Visst är det sjukt att folk håller på med sexuella övergrepp mot djur men hur många kan det handla om? Finns det inte andra saker att kämpa för eller emot?"



Hur tänker du Johansen?

Tror och hoppas att det bara är lite plumpt skrivet av dig. Men hur kan du tycka att deras demonstartion är fel på något sätt?

Kan en fråga bli för liten för att man ska demonsterar mot den om den är bestialisk och horribel?



Jag är verkligen inte insatt i frågan, men youtube-filmen väcker ju verkligen känslor. "400 dokumenterade hundar som blivits utsatta i år och med enorma mörkertal."

Det lär ju vara betydligt mer än antalet hedersrelaterade brott i Sverige. Antalet grov misshandel/mord med nazistisk anknytning etc.



Tycker Johansen att det är fel att ha protester och demonstrationer mot detta med?

2008-12-11 @ 15:34:31
Postat av: Till magnus



Du måste ju va helt väck i huvudet.

Djur är inga människor!



Ska man slösa pengar på att göra lagar mot sexuella övegrepp på djur? Och hur fan ska man bevisa alla dessa "övergrepp"?? Djuren kommer ju inte kunna berätta vad som hänt... och de åtalade kommer bara påstå att djuret va med på det hela och va slampigt klädd..

2008-12-11 @ 16:22:31
Postat av: Magnus

>> Till magnus



Hur ska man kunna bevisat ett övergrepp mot ett barn/spädbarn? Barnet/Spädbarnet kan ju inte berätta vad som har hänt...

2008-12-11 @ 17:55:21
Postat av: Snälla Mange!

Du måste fan var dyslektiker eller något. Fattar du inte ironi eller vad. Nog måste du hålla med om att det är en smal sak. Tror inte Johansen är mot protesterna, det är inte det som är poängen liksom. Fattar man inte det ska man nog inte läsa bloggen överhuvudtaget.

2008-12-11 @ 20:34:34
Postat av: Arne

Mange jag misstänker att du är oskuld...

2008-12-12 @ 13:07:39
Postat av: Magnus

Det slog mig just varför jag i princip aldrig skriver kommentarer i bloggar...det går inte att föra en seriös diskussion.

2008-12-12 @ 23:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0