Löjliga säsongen fortsätter...

Som alla säkert vet, om inte annat efter dagens artikel i KB, så skrev Erik Lindberg på för Åsum. Kul för Åsum! Det som fångade intresset i artikeln var att Nosabys Tommy Lindgren hävdade att de inte kunde matcha Åsums bud. Åsum som har som policy att INTE betala spelarlöner kontrade med att Lindberg ska coacha deras j-lag.

Tillåt mig att tveka, hur mycket tid ska egentligen Lindberg lägga på Wendesvallen och omkringliggande fotbollsplaner? Om så må vara att Åsum INTE betalar ut spelarlöner utan att de får lön för tränaruppdrag. Vilken tränaruppdrag har då t.ex Elvis, för jag har mycket svårt att se att han, som är en av deras bästa spelare, går lottlös. Nu kommer säkert gästboken fyllas av ÅBK dementier varav häften från samma IP. Jag tycker endast detta låter konstigt och ser fram emot en förklaring.

Löjliga säsongen fortsätter...

Johansen

Kommentarer
Postat av: Cash

Håller helt med..rätt uppenbart i Lindbergs fall!! Bättre att dom står för att dom betalar ut spelarlöner än att mörka...blir så löjligt annars!

(skönt o slippa fatos-tjabbet nu)

2008-12-12 @ 15:25:05
Postat av: ÅBK

Är så jävla trött på alla skriverier om mitt Åsum. Kan inte folk bara acceptera att vi är en klubb med ambitioner? Snälla lägg ner debatten nu.

2008-12-12 @ 16:01:57
Postat av: Real ÅBK

Låt dom tjabba hur mö dom vill men när serien drar igång e de vi gubbar som har de gladaste gänget i stan när vi seglar fam :D Nu e de bara fatos som fattas sedan har han chansen att spela i allsvenskan me Åsum med.. hahahah

2008-12-12 @ 16:26:17
Postat av: Grönevi-karussellen

Ser inte storheten i detta åsum samt deras "ambitioner".



Som alla vet så betalas det ut rekordstora summor pengar för att ta på den röda dressen, vilket fått mig att fundera på att kanske hoppa av mitt nuvarande jobb för att börja satsa på att spela på heltid för åsum, då jag vet att den ekonomiska ersättningen i åsum inte hade varit sämre än en medelinkomst..



Så nu till något roligare, visserligen gick man upp en division, något sjävlaste näsby inte var i närheten av att göra. Men när näsby ställde upp med sitt bästa lag (vilket dom inte kunnat göra i stort sett en enda match) mot åsum så blev det åka av för överambitiösa åsum. Det blev en massa gratis åkturar för åsum, karuesselen heter som bekant Grönevi-karussellen. Speciellt deras sjärnmålvakt Dan sade ala Casillis, fick erfara detta genom att gå in ut in ut in ut från nätmaskorna och hämta ut bollen, (åsum släppte in cirka 7-8 strutar på nästan hela säsongen, och gjorde näsby dessa strutar på 70 minunter). Grönevi-karussellen fritt-fall för åsum slutade me 2-7 i bakom. Näsby är och var ett bättre lag än åsum, sedan att de flesta i näsbys styrelse är IQ befriade gör inte saken bättre för näsby, att man missade att artan satt på 3 varningar och borde således inte varit med och deltagit i grönevi-karussellen.



Min slutsats är helt enkelt att styrelsen i åsum är mycket mer kompotent, därav har deras ambitioner blivit förverkligade i och med deras uppflyttning. Så med lite ordning i näsbys klubbstuga så ska vi nog kunna möta varandra i div5 nästa år (utgår från att ni lyckas stanna kvar i femman och inte trillar ner till supersexan)...

2008-12-12 @ 16:54:25
Postat av: Till Grönevi-karussellen

HA HA HA HA klockrent!

2008-12-12 @ 16:57:55
Postat av: Tobbe

Det verkar som om du själv har suttit i karusellen alldeles för länge. Du är ju helt yr i huvudet.

Vi är i femman, ni är i sexan. Vi kommer inte mötas nästa år för då är vi forfarande i femman och ni i sexan. Serien börjar nämligen inte förrän nästa år (2009). Om det är säsongen efter det du menar så kommer vi inte mötas då heller. Då är vi i fyran!!!

Vakna upp och skaka av dig yrseln så ser du nog verkligheten bättre. Jag tror inte karusell är bra för dig.

2008-12-12 @ 18:07:31
Postat av: ÅBK

Näsby är ett gäng divor och individualister som inte vet vad sammanhållning och uppoffring för laget är. Att ni hamnade på den placering ni gjorde kan omöjligt klandras enbart på styrelsen. På hela året gjorde vi EN plattmatch och den var på Grönevi, medan ni hade hur många som helst. Det kan inte skyllas på styrelsen utan bara på spelarna på planen och deras inställning till matchen. Och eftersom Näsby inte heller i år kommer att kunna hålla ihop (ser man ju tex. på det pågående bråket Jetmir vs. Fatos) kommer Åsum även detta år vara ett starkare LAG.

2008-12-12 @ 18:10:44
Postat av: IBRA

Helt rätt att det är spelarnas fel att det gick som det gick men för fan hur kan du skriva att vi är några divor vi kämpade som alla andra lag men det är lite svårt att vinna en serie när man nästan gör minst en bjudning per match o vi spelae roligaste fotbollen efter önnestad

2008-12-12 @ 18:33:57
Postat av: Pelle

Hahahaha softa tobbe softa. Så som du beskriver så kommer ni möta Real madrid i champions league om 6-7år(om man räknar med det svenska seriesystemet). Jävla skämt är du!

2008-12-12 @ 18:34:27
Postat av: Till pelle:

Vadå? Så att avancera en serie på två år innebär automatiskt ett löfte om Champions League-spel? Haha kryp ner i din håla igen :)

2008-12-12 @ 18:50:09
Postat av: ÅBK

ÄNTLIGEN DAX !!

Äntligen är det dax för de efterfrågade säsongskorten!

Nu släpper vi våra säsongskort till hemmamatcherna. Vi har 100 st exklusiva numrerade säsongskort. Först till kvarn gäller. Kortet gäller för inträde till alla hemmamatcher, fika i pausen, utlottning på biljettnuret i halvtid samt en exklusiv t-shirt. Skynda er att beställa lagret är begränsat.

2008-12-12 @ 20:15:48
Postat av: Max

Kommer pengarna från årskorten oavkortat gå ner i "storlirarnas" egna fickor? :D

Ska bli intressant att följa Åsum och om dom verkligen är så bra som dom inte är sena med att basunera ut vid varje tillfälle som ges.

2008-12-13 @ 13:33:48
Postat av: Arber



Det va bra att du också uppmärksammade artikeln Johansen. Det var en av Kristianstadsbladets mest klockrena artiklar. Nu fick dem som fortfarande trodde att Åsum höll sin "policy" allting svart på vitt. Nu vet hela Kristianstad vilka falska lögnare som sitter i Åsums styrelse. Ska varkligen bli roligt att se om de verkligen ska fortsätta förneka allt som har med spelarersättningar att göra.



Jag skiter i om Åsum betakar sina spelare eller inte, men de är riktigt störigt att höra deras nonchalanta förnekanden.

2008-12-13 @ 14:24:02
Postat av: Ren fakta!

Förgående säsong fick, Kujtim, Hampus och Ivan en fin kling i kassan. De mörkläggde de på samma sätt som nu att spelarna skulle vara tränare. Jag har själv snackat med 2 av de nämnda så inte de blir nu att jag har hittat på de.



PS: Make love not War.

2008-12-13 @ 19:18:10
Postat av: daniél

jag high fivar med elvis. jag hatar åsum lika mycket som jag älskar dem. ska bli ett sant nöje att möta er igen. önska att jag spela i den föreningen. den uppmärksamheten de får har jag önskat mig sen jag va 18. NÄR VI VANN SUPERSEXAN FICK VI I ÖNNESTAD INTE ETT SKIT. vi kommer inte få ett skit nu när vi spelar superfemman heller.

realåsum, den eviga 2an i all ära, men när vi kommer före dem i tabellen så kommer patricblogg.se endast hylla dem röda. VI SES!

2008-12-14 @ 04:29:08
Postat av: ÖN

Så sant så Danièl.

2008-12-14 @ 09:04:13
Postat av: Rykten

Enda vettiga inlägget här. Men att kalla det mörkläggning förstår jag inte riktigt. Att betala en liten slant för att träna j-laget är inga konstigheter.



Hittar någon däremot några andra pengar som cirkulerar så kan ni gärna få lägga fram det. Och då skall det inte vara hypotetiska pengar utan då skall ni kunna ha belägg för det ni skriver. Skriv vilka summor vem får och från vilken källa ni hört detta. Då kan vi äntligen föra en vettig konversation här.

2008-12-14 @ 12:31:16
Postat av: ....

Sluta spela dum för f*n. Du vet precis hur de ligger till och ändå kommer du här och spelar smart. Lägg ner den här diskutionen och gå vidare. De är inget fel med att den bäste får betalt punkt slut.

2008-12-14 @ 12:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0